94/1 yarenleri buraya :)

Hosbulduk beraber getirirz insallah dogan gunesi benim nisanlim da cok hasta ilac almaya baslamis bugun allah izin verirse 14 gun sonra yemin toreninde yaninda olucam safak 353

Gecmis olsun canim sesi falanda kisildi benimkinin teli seste cok az geliyor rabbim yardimcilari olsun havalar soguk oldugu icin usutuyolar sanirim. kimle gidiceksin canim yemin torenine

Bende kayinvalidemlerle gidiyorum ama calistigim icin pek gitmem mumkun gibi gorunmuyor ama hala diyemedim gelmemi cok istiyor

Kızlar merhaba . Aranıza bugun katıldım benim sevdigim de gideli 1 hafta oldu sivasta yazıcı suan acemi birlik . Allah hepimizi tek zamanda kavuştursun seneye bu zamanlarda havalarda uçuyor olacağız Allah sabırlar versin

selamm kızlarrr hepiniz uzun dönemsiniz sanırım sizdeee allah sabır versiinn? nerede askerlerinizz?

inşallah canım..bir arkadaşımn sevgilisi kütahyada havacıydı ustası izmir güzelyalıya düştüü oraya düşebilir seninki de sen nerede yaşıyorsun?

Keşke öyle bişey olsa canım ya izmirde yaşıyorum bnde.. çok konusuyoruz belki olur diye ama bakalım hayırlısı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…