Hosbulduk beraber getirirz insallah dogan gunesi benim nisanlim da cok hasta ilac almaya baslamis bugun allah izin verirse 14 gun sonra yemin toreninde yaninda olucam safak 353
Bende kayinvalidemlerle gidiyorum ama calistigim icin pek gitmem mumkun gibi gorunmuyor ama hala diyemedim gelmemi cok istiyor
selamm kızlarrr hepiniz uzun dönemsiniz sanırım sizdeee allah sabır versiinn? nerede askerlerinizz?
selamm kızlarrr hepiniz uzun dönemsiniz sanırım sizdeee allah sabır versiinn? nerede askerlerinizz?
amin..geçsin gerçekten su gibi akıp geçsin ve bitsin bu askerlikkkkkkkkkkkMaalesef :-( allah hepimize sabir versin gecsin zaman bi an once benim nisanlim samsunda
benimkide uzun dönem canım..geldiklerin elbet çok güzel olacak herşeyy tek eksik onlarr..Evet canım ya malesef uzun dönem benimki kutahyada yapıyor. Amin Allah hepimize sabır versin sonu güzel olcak inşallah..
benimkide uzun dönem canım..geldiklerin elbet çok güzel olacak herşeyy tek eksik onlarr..
zonguldak ereğlide canım denizci benmki..Aynen tek eksik onlar canm..seninki nerde yapiyo
zonguldak ereğlide canım denizci benmki..
benimkimki usta da zaten canım şfk 289Bnmkide havacı, inşallah usta birlikleri güzel yerlere çıkar.
benimkimki usta da zaten canım şfk 289
inşallah canım..bir arkadaşımn sevgilisi kütahyada havacıydı ustası izmir güzelyalıya düştüü oraya düşebilir seninki de sen nerede yaşıyorsun?Ne güzel darısı başımıza:)
inşallah canım..bir arkadaşımn sevgilisi kütahyada havacıydı ustası izmir güzelyalıya düştüü oraya düşebilir seninki de sen nerede yaşıyorsun?
inşallah olur bende izmirdeyim bu arada:)Keşke öyle bişey olsa canım ya izmirde yaşıyorum bnde.. çok konusuyoruz belki olur diye ama bakalım hayırlısı artık..
inşallah olur bende izmirdeyim bu arada:)
aynenn valla hemşeri çıktık :)Inşallah canım ya hadi ya hemseri mi çıktık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?