94/1 yarenleri buraya :)

amin canım sen kavuşmak üzeresin ne mutlu sana... inşallah dediğin gibi olur çok üzülüyorum çok düşünüyorum :54: inşallah darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına olur dede :) (dede oluosun dimi bu arada :9: ) ama nişanlın gelsede sen burdan gitme olur mu teselli ver bize :) 90 gün dediğin gbi büyük şanslıyız doğrusu... hepsi geçecek engeller kalkacak aradan :72:

Şükür tatlım şükür. Hala diyemiyorum bitti diye hele bi gelsin üstünde 1 ay kadar geçsin alışayım ondan sonra bitti diyeceğim :17:
Düşünme canım düşündükçe kafanda kurar durursun, o zaman geçmez işte.. Kendini oyalayacak şeyler bul. Mesela ben şu son 2-3 ayda 10 tane lif yaparak geçirdim :27: Dede deme ya hu nene de bari :27: Geçen yıl bugün 93/1 tertip gönderdiğim için sen benim torunum oluyorsun 95/1'lerde senin hass torunun olacak :27::27:
Düğün hazırlığı falan derken pek fırsat bulamam ama buraya geldikçe yazarım tatlım, yalnız bırakmak olmaz :34:
Allahın izniyle darısı başına :72:

Şükür tatlım şükür. Hala diyemiyorum bitti diye hele bi gelsin üstünde 1 ay kadar geçsin alışayım ondan sonra bitti diyeceğim :17:
Düşünme canım düşündükçe kafanda kurar durursun, o zaman geçmez işte.. Kendini oyalayacak şeyler bul. Mesela ben şu son 2-3 ayda 10 tane lif yaparak geçirdim :27: Dede deme ya hu nene de bari :27: Geçen yıl bugün 93/1 tertip gönderdiğim için sen benim torunum oluyorsun 95/1'lerde senin hass torunun olacak :27::27:
Düğün hazırlığı falan derken pek fırsat bulamam ama buraya geldikçe yazarım tatlım, yalnız bırakmak olmaz :34:
Allahın izniyle darısı başına :72:

canımmm amin inşallah...ne güzel yazıo şafak 1... bende senin yerinde olmayı çok isterdim şuan nenecim :) zaman hiç geçmiycek o gidince öyle gibi geliyo... napıcam ben bu gece son yarın nişanlım asker :5: senin adına çok seviniorum bi an önce evlenin bunda özlemin ardından... ben lif örmeyide bilmiorum derhal örgü örmeyi öğrenmem lazım...

canımmm amin inşallah...ne güzel yazıo şafak 1... bende senin yerinde olmayı çok isterdim şuan nenecim :) zaman hiç geçmiycek o gidince öyle gibi geliyo... napıcam ben bu gece son yarın nişanlım asker :5: senin adına çok seviniorum bi an önce evlenin bunda özlemin ardından... ben lif örmeyide bilmiorum derhal örgü örmeyi öğrenmem lazım...

Şükür tam aha bugün tam 1 yıllık yarenim. Geçen yıla gören yarın bende nişanlımı uğurlamıştım.Sırayı sizlere bırakıcam artık 93/1 devrini kapatcam tatlım yarından itibaren :17: Bu geceyi çok güzel geçirin tatlım, hatta nişanlını hiç uyutma dur dur öp, sarıl, kokusunu içine çek. Sonra şebeklik yap ona güldür bolca bu dakikaların kıymetini çok iyi bil. Senin de nişanlının da tek tesellisi bu :34:
İnşallah tatlım, evlenekte sıra size gelsin :16: Öğren öğren kız geç kalma insan vakit geçiriyo :27:

kızlar benimde askerimin acemi birliği erzincana düştü orası hakkında bilgisi olan varmı ? benim askerim 94/2 tertip martta gidicek :(

kızlar benimde askerimin acemi birliği erzincana düştü orası hakkında bilgisi olan varmı ? benim askerim 94/2 tertip martta gidicek :(

94 2ler sımdıden bellı olmaz cnm seninki 94 1 tertiptir geç gidenlerden:)
erzincan iidir acemi olark ama doguda yolluyor erzıncan onu bılıyorm tatlım arkdsm orda acemılıgını yapıp tuncelıye dustu
hayırlısı cnm hakkınızda..

94/1 ler gelmiş kızlar Allah hepinize sabır versin bizim askerliğimiz pazar günü bitti şükür kavuştum sevdiğimle ilk günler çok zordur 2 hafta çok zor geçer ama zamanla alışacaksınız kızlar inşallah su gibi geçer zaman sizde kavuşursunuz.
Acemiliğimizi: İZMİR/NARLIDERE

Usta Birliğimiz: ANKARA/YENİKENT
Buraya askerleri düşen yarenler varsa bilgi verebilirim kızlar şimdiden Allah Kavuştursun.:72:

Heytt beee toruncağızlarım kornolar öttükçe içim bi kötü olsa da, sizlerin sayesinde kavuştum yarime :17:

Hadii bakalım hayırlı tezkereler :72:

oha izmir narlıdere her gün gördüğüm yer izmir rahattır keşke benmkide izmire çıksa ben bu topiği bulamadım yeni topik açtım saol zeynı61 söylediğin için

oha izmir narlıdere her gün gördüğüm yer izmir rahattır keşke benmkide izmire çıksa ben bu topiği bulamadım yeni topik açtım saol zeynı61 söylediğin için

Canım o gördüğün arkadaş askerini aldı :34: Hatta benim nişanlımda İzmir narlıderede acemiliğini yaptı. Şükür kavuştuk. Darısı başınıza :16:

Seninki az kalmis rabbim kavustursun tez zamanda insallah biz ilk defa boyle uzun ayri kaliyoruz cok zor geciyor seninki nerede yapiyor canim askerligini

Kütahya dan izmire düşerse haberim olsun canım genelde izmire yolluyo Kütahya benimde erkek arkadasim kutahyadan izmire düştü yardimci olur eger izmire giderse :)

Tesekkur ederim canim sagol ben doguyada duser diye duydum bi arkadasta kutahyada yapti diyarbakira dustu hayirli neresi ise oraya dussunde . Kutahya nasilmis canim havasi soguk diye duydum ama biraz bilgi verirmisin bu ayin 28 de yemin torenimiz var gidip gorecegim bakalim

Tesekkur ederim canim sagol ben doguyada duser diye duydum bi arkadasta kutahyada yapti diyarbakira dustu hayirli neresi ise oraya dussunde . Kutahya nasilmis canim havasi soguk diye duydum ama biraz bilgi verirmisin bu ayin 28 de yemin torenimiz var gidip gorecegim bakalim

Ya canını sıkmak istemem ama benim erkek arkadaşım orda çok kötü oldu öksürüğü daha yeni geçti :( cok kotu havası var ayaz sis soguk nir günde 4 mevsim yaşıyoruz diordu.. yemekleride kötü bigün makarnanın icinden fare olüsü çıktı demisti :( yani ins orda kalmaz... kutahya Doğu olarak diyarbakira yolluo sadece en çok izmir istanbul Kayseri konya ve cok nadirde ankara

Ya canını sıkmak istemem ama benim erkek arkadaşım orda çok kötü oldu öksürüğü daha yeni geçti :( cok kotu havası var ayaz sis soguk nir günde 4 mevsim yaşıyoruz diordu.. yemekleride kötü bigün makarnanın icinden fare olüsü çıktı demisti :( yani ins orda kalmaz... kutahya Doğu olarak diyarbakira yolluo sadece en çok izmir istanbul Kayseri konya ve cok nadirde ankara

Yazida kisida bir o zaman nisanlim giderken birsey goturmedi kazak falan ama gerci iclik vermisler ay nasil birsey oyle ya pek birsey demiyor bana nisanlim ama simdiden sesi kisildi :( benimki cok sansli kesin istedigi yercikar ondan suphem yok:)

Back