ay aman askerıyede olmamasıda bı derece canım benım havalar ısındı aslında neden boyle oldu kı ıns bısey olmazda hemen cıktıgı gıbı gelır
tatlım orasi hep kış yaşıyo yaburalar gbi değil yani tahmın edersin
inş cıkıcagı gun yagıs falan olmazda ondan snra istedigi kadr yagsın
ay evet hehe ondan sonra kaplasın ısterse 5. gun
bizde görebilcez mii 4 üüü ahhhh
görceksnz tabikide canımm bak plakalara az kalmiş
daha sıkıstırmıo en azından şafak değerini bilin sıkıstırınca cok fena hıc cekılmıo
arada sıkıstırıyo heyecan olarak ama daha
Son 1 hafta gözümüz yollarda kaldı has torunlarımıız
şafağa bak şafağaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
helal bitti beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ağlarım bak geçmiyor ulan geçmiyor
hahahah ne kalmıs be ama gecmıyodur tahmin edebiliyorum ayyy kendimi düşünemiyorum ya ben yok yani çıldırırım herhalde her dk ankaraya gidesim geliryeter gel diye gerçe işte o bile koyar yani çıkçak çıkamyo gibi aman aman allahım bence sakinleştircşi alıp uyu günlerce
Ben çıldırdım sanırım artık çünkü ne yaptığımı ben bile anlamıyorum bazenGeceleri hiç uyuyamıyorum, aha şimdi duş aldım yatışa geçcem bebeğim Bitsin artık göbek atıcam vallahi ya
Şubat'a girmeye son 5 gün! :81:
Keyfini çıkartın torunlarım :76:
kızlar benim nişanlım acemilik manisa/alaşehir ulaştırma düştü. sizin askerlerinizin acemilikleri neresi çıktı manisa olan varmı?
keyfi çıkmıyo pekte canım... ne yere ne göğe sığabiliyorum nasıl olucak nasıl biticek bu süreç. bu büyük bi sınav bence
Ooo ilk torunum geldiŞaka yapıyorum canım öyle böyle geçiyor. Benimde manisa'ya gitmişliğim var. İzmirdeydi acemiliğimiz
İlk zamanlar öyle oluyor, hele bi başlasın askerliğiniz ondan sonra geçmiyor demeye başlayacaksın sonra bi bakacaksın 200'lerdesin sonra 100'ler derken plakalar gelecek. Biz hepten 460'tan başlamıştık. Allahtan 90 günü sildik birdende.. Sizin şansınıza 460 kelimesini duymayacaksınızGeçmiyo desekte geçiyor canım, geçen yıl bu zamanlar bende öyleydim. Şubat 5 te uğurlamıştım nişanlımı..
Allah kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?