94/1 yarenleri buraya :)

ay aman askerıyede olmamasıda bı derece canım benım havalar ısındı aslında neden boyle oldu kı ıns bısey olmazda hemen cıktıgı gıbı gelır

tatlım orasi hep kış yaşıyo ya buralar gbi değil yani tahmın edersin
inş cıkıcagı gun yagıs falan olmazda ondan snra istedigi kadr yagsın

Son 1 hafta gözümüz yollarda kaldı has torunlarımıız

siz geliyonuz en üst devre biz oluyoz kızlar gelin artık

Ağlarım bak geçmiyor ulan geçmiyor

hahahah ne kalmıs be ama gecmıyodur tahmin edebiliyorum ayyy kendimi düşünemiyorum ya ben yok yani çıldırırım herhalde her dk ankaraya gidesim gelir yeter gel diye gerçe işte o bile koyar yani çıkçak çıkamyo gibi aman aman allahım bence sakinleştircşi alıp uyu günlerce

Ben çıldırdım sanırım artık çünkü ne yaptığımı ben bile anlamıyorum bazen Geceleri hiç uyuyamıyorum, aha şimdi duş aldım yatışa geçcem bebeğim Bitsin artık göbek atıcam vallahi ya

ayy süper yaaaaaaaaaaaaaaaa uyu bebeğim iyi uykular sana

Şubat'a girmeye son 5 gün! :81:

Keyfini çıkartın torunlarım :76:

kızlar benim nişanlım acemilik manisa/alaşehir ulaştırma düştü. sizin askerlerinizin acemilikleri neresi çıktı manisa olan varmı?

kızlar benim nişanlım acemilik manisa/alaşehir ulaştırma düştü. sizin askerlerinizin acemilikleri neresi çıktı manisa olan varmı?

keyfi çıkmıyo pekte canım... ne yere ne göğe sığabiliyorum nasıl olucak nasıl biticek bu süreç. bu büyük bi sınav bence

Ooo ilk torunum geldi Şaka yapıyorum canım öyle böyle geçiyor. Benimde manisa'ya gitmişliğim var. İzmirdeydi acemiliğimiz
İlk zamanlar öyle oluyor, hele bi başlasın askerliğiniz ondan sonra geçmiyor demeye başlayacaksın sonra bi bakacaksın 200'lerdesin sonra 100'ler derken plakalar gelecek. Biz hepten 460'tan başlamıştık. Allahtan 90 günü sildik birdende.. Sizin şansınıza 460 kelimesini duymayacaksınız Geçmiyo desekte geçiyor canım, geçen yıl bu zamanlar bende öyleydim. Şubat 5 te uğurlamıştım nişanlımı..

Allah kavuştursun

amin canım sen kavuşmak üzeresin ne mutlu sana... inşallah dediğin gibi olur çok üzülüyorum çok düşünüyorum inşallah darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına olur dede :) (dede oluosun dimi bu arada ) ama nişanlın gelsede sen burdan gitme olur mu teselli ver bize :) 90 gün dediğin gbi büyük şanslıyız doğrusu... hepsi geçecek engeller kalkacak aradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…