sevgılım orada yapıyor cumhurbaskanlıgı muhafız alayında bana ozelden mesaj atarsan bılgılendırrım canım :) ayrıca adı ne sevgılının benımkı orda cavus hem yardımcı olur
canım özel msj gönderemiyormuşum denedim olmadı.cumhurbaşkanlığı muhafız alayında sevgilim daha gideli 1 hafta oldu büyük ihtimalle şöför olucakmış.seninki ne zamandır orda?
yazdan berı ordayız adını soyadını soyle ıstersen sordrym yonlendırsın onu saygın sarıoglu benım tanırm bılmem tabı yenı oldugundan cavus orda alt devrelere spor falan yaptırıyo cunku ya ondan dedım yardımcı olur dıye canımmm
yardımcı olursa tabi çok sevinirim daha alışamadı sesi bile kötü geliyo öyle hissediyorum.spor eğitimleri başladımı bilmiyorum ama ismi samet balaban sakaryadan.orası nasıl telefon kullanması çok zor mu olur sence yazdan beri bilgi sahibi olmuşsundur :)
yardımcı olursa tabi çok sevinirim daha alışamadı sesi bile kötü geliyo öyle hissediyorum.spor eğitimleri başladımı bilmiyorum ama ismi samet balaban sakaryadan.orası nasıl telefon kullanması çok zor mu olur sence yazdan beri bilgi sahibi olmuşsundur :)
94/1 diye biliyorumsizin tertip 94/1 değil mi şimdi
canım telefon sokmayın derım sureklı yakalanıyorlar bı donem bızde soktuk ama denetlemelerı gercektn agır ve bısey olsun bencede kesınlıkle yoksa nobetler agır gunde 7 8 saat nobetlerı var sımdı daha muhafız yemını edıcekler onlar zaten fors takılıcak kollarına :)
telefonda ankesorden bız hergun konusuyoruz konusmadıgımız an yok dıyebılırım ozelden sana muhafız alayının butun numaralarını atarım dıledıgın her dk ara herkes gayet ıyı oyle aradıgında ters konusucak bırıne rastlamazsın koguslar 5 kısılık zaten dusları ayrı hepsının ben gıdıp gelıyorumda 2 haftada bır soguk ama nobet kulubelerının ıcınde ısıtıcıları var sıkılık konusunda sıkı bıyer hatta dun full temızlık vardı paşa gelicekti biliyorsundur belki ben yarın konustugumda ısmını soylerım bulurlar ılla kı bırbırlerını orda :) [/QUOT
benide günde 3 4 kere arıyo ama ben aramaya çekiniyordum kim çıkcak ne derler diye sağol içimi rahatlattın :)
sizin tertip 94/1 değil mi şimdi
94/1 diye biliyorum
aralıkta gitti usta birliğinde şuan işte.telefon konusunda üzüldüm gercekten neyse bakalım hayırlısı olsun evet koğuşları 5 kişilikmiş rahatmış herşey o konuda sorun yok çok şükür :) bende şubatın sonu gibi gidicem ankaraya çarşı izni olduğunda inşallah çok sağol cnm ilgilendiğin için twıtter adresin varmı ekliyim
https://twitter.com/SebuEzgi var canım eklersın burdan :)
ogrenırsın zamanla bende hıcbısey bılmıyorum gercekten daha bot baglamadılar aralıkta acemlıgının bıtmsı olması bence 93/4 son drupta olabılır mı dıye dusundumde neyse ogrenırız onuda ben sorarım yarın kayıtlara bakar vardır saygında onların lıstesı :)
ay super oldu ya aynı yerden olan hıc yoktu artık bolukte bısey olursa bırbırımıze haber verırız ben askerıyenın yarısını tanıyorum artık aramaktan ve gıtmekten arayınca ezgı sen mısın dur saygını verelım dıyolarsanslısın o yuzden ulasamıcagımız gun olamazzz !!
ezgii nbr cnm nasılsınnn
asker nasıll nasıl gidiooo
canım özel msj gönderemiyormuşum denedim olmadı.cumhurbaşkanlığı muhafız alayında sevgilim daha gideli 1 hafta oldu büyük ihtimalle şöför olucakmış.seninki ne zamandır orda?
94/1 diye biliyorum
aralıkta gitti usta birliğinde şuan işte.telefon konusunda üzüldüm gercekten neyse bakalım hayırlısı olsun evet koğuşları 5 kişilikmiş rahatmış herşey o konuda sorun yok çok şükür :) bende şubatın sonu gibi gidicem ankaraya çarşı izni olduğunda inşallah çok sağol cnm ilgilendiğin için twıtter adresin varmı ekliyim
canımm sordurdum ben senınkı muhafız alayında am muhafız bolugunde degıl sanıyorum kı saygın yenı gelenlere bakmıs hepsnı sormusta kayıtlardada onlarda gozukmuyo .
sor sen hangısındesın dıye
köşk muhafız var
tören var
https://twitter.com/SebuEzgi var canım eklersın burdan :)
ogrenırsın zamanla bende hıcbısey bılmıyorum gercekten daha bot baglamadılar aralıkta acemlıgının bıtmsı olması bence 93/4 son drupta olabılır mı dıye dusundumde neyse ogrenırız onuda ben sorarım yarın kayıtlara bakar vardır saygında onların lıstesı :)
ay super oldu ya aynı yerden olan hıc yoktu artık bolukte bısey olursa bırbırımıze haber verırız ben askerıyenın yarısını tanıyorum artık aramaktan ve gıtmekten arayınca ezgı sen mısın dur saygını verelım dıyolarsanslısın o yuzden ulasamıcagımız gun olamazzz !!
tamam canım akşam aradığında sorarım ama ulaştırma olarak gitti şöför olucakmış da şuan ne şöförü olacağı belli değilmiş daha
ımm anladım saynda sormus cunku dosyalara bakmıs ama muhafızdad gozukmuyor dedı ondan dedım :)
bebeğimm iyiymm o da iyi napsın nöbetler falan :)
şafak düşürmeceee iştee az kaldı diyoruz bi diyoruz geçmiyo tam aradayız yani sizi bekliyroruz en üst devre olmak için
senin nasıl gidiyorrr :)
aynı canım bende su son 4 gun gecsın dıe bakıyorum da bıyandanda endişelenıyorum
4 gun sonra gelemezse die :18: bıngolde kar varms ucaklar ınıs yapamıyor
devam ederse bız bıtırmış bı sekılde - saycaz :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?