kızlar sevgilimin usta birliği Ankara Çankaya ya çıkmış.acaba nasıl bir yer rütbeliler varmış hep galiba acabba telefon kullanabılır mi bilgisi olan var mı?
Canım ben 93/1 yarenlerindeyim. Nişanlım Ankara/Güvercinlikte evet Ankarada ilk 3-4 ay disiplin tavan yapıyor.
Lakin usta birliğine gittiğinde 6.ayı dolmadan falan telefon kullanabileceğini sanmıyorum. Daha doğrusu bu en çok komutanlarının anlayışlarına bağlı
çok kötü o zaman deseneçankaya cumhurbaşkanlığı muhafız alayında yapıcak kesin kullanamaz o zaman keşke doğu cıksaydı diyorum
Neden telefon açısından mı? Saçmalama.. Doğuda olan arkadaşlarımızın içlerini biliyor musun ki?
Sanırım 93/3 topiğinde arkadaşlardan biri cumhurbaşkanlığındaydı orda bi yazarsan belki yardımcı olurlar.
Yarın acemi birlikleri açıklancaktı sanırım artık gelmeleri lazm yavaş yavaş
çok kötü o zaman deseneçankaya cumhurbaşkanlığı muhafız alayında yapıcak kesin kullanamaz o zaman keşke doğu cıksaydı diyorum
Ay sonuna 1 hafta kala açıklanır, bizim öyle olmuştu
Gelsinlerde gidelim artık yaGerçi askerleri gitmeden gelmezler
Nette 15 ocak yazıyo ama bilemiyorm gelmeleri teslim olduktan snrayı bulur ztn bakalım bizde bekliyorz hevesle
Bizim has torunlar, sizin çömezler gelsinler gelsinler
Gelsinler ya siz gidiceksinz bizimkilerde azcık rahatlicak yavaş yavaş
Yuh artık bu yoRumuda gördüm ya pes...
KEşke doğu çıksamıydı?
Şaka mı bu ! kusura bakma ama kayıtsız kalamadım yazdım...
Telefon kullanamaz die sırf doğuda telefon kullanır die çıksaydı mı diyorsun...
Vay be enteresanmış.!
sen burda doğuda asker bekleyen arkadaşların yazdıklarını korkularını operasyonlara gidip haber alamadıklarını uykusuz gecelerini okumadın.bilemezsin doğru.
Diyecek söz yok!.
evet yaşamadığım için bilmiyorum.ama Ankarada cumhurbaşkanlığı muhafız alayında onlarca rütbeli arasında o disiplinde ne kadar bunalıcak bende bunu biliyorum.doğudaki bazı yerlerinde ne kadar rahat olduğunu duymuştum.Allah korusun ama ölüm konusunda kaderciyim önemli olan rahatı.neyse daha yeni gitti umarım çok rahat olur.
bende karıstı yaaaa ne zaman gelıyo bu grup sımdı
Bizim has ve has torunlarımıızzYani kuzum biz geçen yıl şubat başında uğurlamıştık askerleri.. Onlarda şubat başı, ortası gibi gelirler
heehe ee bu gelen kız yanı bellı olmus falan kacıncı gruptan o daha bot baglamamıslarsa ustalıgı bellı olan koske cıkan falan ılk gıden grup subatsa ondan kafam karıstı :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?