94/1 yarenleri buraya :)

selam kızlar ben şifremi unuttuğum için giremıyordum :) mecbur yeni üyellk açtım ..
nasılsınız yarenler plaslan canım nerelerdesin şafak kaç oldu ..
bizim aralıgın sonunda bıtıyor amelıyat olucak nısanlım hava degısımı aldık ve onuda teskereye bagladık :) safagımız 52

evet ya gttiniz yalnız kaldım devrem
neden gelmedn o kadr zamn kız alıverseydn şifre
çok sevndm valla az kalmış senin ne güzel bzm şafak 87 canım

sıfremı hatırlamaya calıstım bir süre birde evde internetımız yoktu yeni aldık sayılır bende hemen geleyım dedim ..
nasılsın canım nasıl gıdıyor anlat baklaım :)
ay evet nişanlım il söleyınce çok sevındmıstım şafak 114 ken 74 e dusmustuk senin safak da düşmüş baya devo :)
bu arada bızım düğün tarıhımız alındı 7 hazıran 2015 bırde düğün safagımızı sayıyoruz

ayy süper ya kız herşeyin netleşmiş darısı başıma inşallah:) ne ameliyatı olcak
iyi gidiyo bzm Allah'a şükür sıkıntı yaşamadık şuana kadr az zaman kaldı kazasız belasız bitiririz inşallah.
senin nasıl gidiyo?

inşallah canım askerlık bıttıkten sonra fazla uzatmayın sizde .. canımcım kıl dönmesinden olucak aralıgın 29 nda hastaneye yatıyor 30 nda amelıyat olucak ama refakatcı ıstemıyorlarmıs askerı hastane oldugu için oysakı ben kalıcaktım yanında ..
bizim askerlıgımız çok zor gecıyor canım sürekli tartısıyoruz ertesı gunu bırsey olmamıs gıbı devam edıyoruz ama sabretmekten artık pskolojım alt ust oldu .. 2 aydan az zamanımız kaldı ama sabırda tasmak üzere ..

o kavgalar bizdede var canım merak etme gelsin düzelir herşey. bzde izin kullandık 2 kasımda döndü çok iyi geldi bize 6 ay kadr görüşmemiştk çünkü.
sabır canm askerliğin başında tek yaptığımız bu zaten. ama bitiyor artık şükür

evet araya özlem girince birbirimize sarıyoruz sürekli tartısma oluyor . inşallah bitsin de artık kavusalım bitsin bu eziyet ..
benim askerimde 25 ekim de gelmişti 1 haftalığına .. .
bayagı ayrı kalmıssınız sizde ama yolun sonuna geldik 300lerden geldik buralara

Tabi yaa kolaymi ne günler gecirdik.
Artik vuslat vakti :))
Bu arada 2014 yarenleri topigine gelsene orda konusalim.ordaki arkadaslarda iyidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…