Canım nişanlının zayıfladığını söylemişsin. Acemilikte çoğu asker zayıflıyor, örnek benim nişanlım 60 kiloyla gitti. 50 kilo olmuştu. Askerden döneli 3,5 hafta oluyor. Şuan da 72 kiloO yüzden bu durumu pek takma yani, elinde sonunda her yerin yemeklerine alışıp yiyorlar
Allah kavuştursun
amin canım....biliyorum kuzum inş bitirip bizimkilerde gelir...sivil hayatına döndükten sonra eski kilosuna muhakkakki dönecektir .)
94 2ler sımdıden bellı olmaz cnm seninki 94 1 tertiptir geç gidenlerden:)
erzincan iidir acemi olark ama doguda yolluyor erzıncan onu bılıyorm tatlım arkdsm orda acemılıgını yapıp tuncelıye dustu
hayırlısı cnm hakkınızda..
Aynen canim cabuk geciyo nasil gecti yemintoreniniz .
Bende birsey anlamadim ama cok duygulu anlar yasadik
çok iyi vir yer olduğu söylenemez canım ama genel anlamda kötüde sayılmaz en azından seni çok rahat arar...ben daha dün yemin töreninden döndüm gördüm oraları...çok büyük bir yer baya kalabalık...benim nişanlım yemeklerini hiç sewmiyor şirket yemeği geliyomuş temiz olmuo fln diyo...ilk gittiğinde devamlı çök kalk yapcak sürüncek onlar yoruyo tabibenim nişanlım baya bi zayıfladı 1 ayda 7 kilo vermiş (( ama bunlar dışında üstünü bilirse rutinde giderse sıkıntı yok... bide düşceği bölük çok önemli...bölüklerinin isimleride var benim nişanlım 3 bölük sosyete bölüğünde (zamanından alişanda onun bölüğünde askerlik yapmış :) ) hiç üzülme zaman bi şekilde geçio galiba nişanlım devre kaybı olarak gitcek? inşallah hakkınızda hayırlısı olur benim nişanlımın orada son 16 günü dağıtıma gelcek 16 gün sonra... eğer orda kalma durumu olmazsa manisa için son 16 diyebiliriz :) senide şimdiden Allah kavuştursun canım benim martın kaçında teslim olcak?
21 inde teslm canim kac gun suryyr acemlgi.ewet tecil bozp gttigi icn devre kaybi oldu. Bnde cok cok fazla olumsz yorum gormedm ama tabi askkrye sncta.. ne bekliyoruz. Nisanlin sofor mu canm ustasi nereye dustu. Ay ne guzell versn bnmkinin bi gobegi var o dA gutmis olur :)) bnde naspse gidip gorecegim manisayi.. sizin il neresu cnm bu arada ayy cook sru sordum k.bakma:)
ne güzel canm bnmde az kaldı görmeme:) yemin törni kötymş ama görememiş çoğu insan öyle dediler.
Selam yarenler bos birakmissiniz burayi . Nisanlimi dun ugurladim kayseriyebugun oglen teslim oldu komutanlar sertmis bayagi isimiz var dedi onlarla :) ama ust devrelerim iyi dedi cok sukur ortam konusundan sikinti yapiyoduk ama sukur ve cok tanidigi cikti budaha guzel haber bizim icin :) birlikteykn cok guzel vakit gecirdik ama ayrilik yine mahvetti bizi mehtap gorurmuyuz bidaha bilmem
Safak - 334
Siz sevdiceklerinizleydiniz yazan olmadiAllah kavustursun canim.. tanidiklari fln varmis orda iyi hadi daha güzel olmustr Onun icin ortami onemli zaten. Belki komutanlar yeni geldiler diye sert davraniydr. Izne filan gelir gorursunz yine mehtap tatlim. Bzm mehtap 20 suan daha goremedim sevdigimi safak bugun itibariyla 333
Biz daha carsi goremedik malesef bakalim ne zaman olcak
bizimde öyle olcak kesin nasıl geçti anlamıcz.bz bide farklı şehirlerdeyiz ve ben çalışıyorumbenim aşkım bugün çarşı iznine çıktı artık daha rahat konuşuyrz telde.bugün cepten konuştuk zaten.istediğin an ulaşmak güzelmiş :) sizinkiler gitti ya içerisi azaldı askerler telefnlar boşta tatlım:) daha uzun konuşuyoruz o güzel oldu
Ay sizin isiniz daha zor nasil gorusuceksiniz peki bence o firsati yakalayin nisanlimin evi bizim eve 5 dklik yol ben bir hafta hep onlara gidip geldim :) gercekten o duygu guzel istedigin zaman ulasabilmek saatlerce konusabilmek mukemmel :) ohh biz gittik yerimiz size kaldi kutahyadayken en uzun konusmamiz 22 dkydi oda sabah erken kalkiyodu anca oleydiazalinca daha iyi oluyo demekki ama orasi cok soguk yemin torenie gittigimizde donduk valla rabbim yardimcilari olsun
Selam yarenler nasilsiniz
iyiyim canm bn sen nasılsın. nasıl gidiyo askerlik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?