Aynen dedigin gibidusunuyrm mayista gelsinlerde bzde eski olalim:) benm diyarbakir usta birligi nisanda gtcek nasipse
Hayrlısı olsun şimdiden uzak ve doğu diye dert etme rahatı yrinde olsun başka bişey öenmli değil
Selam kizlarrr. Son 20 gun kaldi manisa/alasehir :,(
kızlar benim nişanlım acemilik manisa/alaşehir ulaştırma düştü. sizin askerlerinizin acemilikleri neresi çıktı manisa olan varmı?
Kavusuyomsn artikkk ne guzelll
Hayir canik safaga basliyorz 20 gun sonra tecil bozdrdgu icin devre kaybi gidiyor.
Gitsin gelsin biran önce ya su askerlik herseye engel zaten canm.uzun donemmi senin kisami.
Uzun donem canim. Sizin ?
Benimde uzun dönem canm
nerde yapıyor askerliğini canım? allah sabır versin sanada ssz
Anladim tatlim rabbim tez zamanda kavusturmayi nasip etsin hepimize..Şuan kutahyada yapıyor. Usta birligimz diyarbakır
Anladim tatlim rabbim tez zamanda kavusturmayi nasip etsin hepimize..
Kizlar daha gittim geldim yemin torenini gordum birlikte iki gun vakit gecirdik cok guzeldi cok cabuk bitti :-(
Kizlar daha gittim geldim yemin torenini gordum birlikte iki gun vakit gecirdik cok guzeldi cok cabuk bitti :-(
Kizlar bende gittim sevdicegimin yemin torenine guzrldi onu gordum dunyalar benim oldu yolda donerken kollarinda uyudum onu hissederek cok ozlemisiz . Persembe gunu gidiyor kayseriye benimki bugunde kiz kulesine gezmeye gittik her gunumuzu beraber geciriyoruz rabbim sizleride tez xamanda kavustursun insallah
Canim benimkide oraya dustu martta orda olacak. Senin askerin giitmstir. Nasil biyer bilgi verirmsim?
çok iyi vir yer olduğu söylenemez canım ama genel anlamda kötüde sayılmaz en azından seni çok rahat arar...ben daha dün yemin töreninden döndüm gördüm oraları...çok büyük bir yer baya kalabalık...benim nişanlım yemeklerini hiç sewmiyor şirket yemeği geliyomuş temiz olmuo fln diyo...ilk gittiğinde devamlı çök kalk yapcak sürüncek onlar yoruyo tabibenim nişanlım baya bi zayıfladı 1 ayda 7 kilo vermiş (( ama bunlar dışında üstünü bilirse rutinde giderse sıkıntı yok... bide düşceği bölük çok önemli...bölüklerinin isimleride var benim nişanlım 3 bölük sosyete bölüğünde (zamanından alişanda onun bölüğünde askerlik yapmış :) ) hiç üzülme zaman bi şekilde geçio galiba nişanlım devre kaybı olarak gitcek? inşallah hakkınızda hayırlısı olur benim nişanlımın orada son 16 günü dağıtıma gelcek 16 gün sonra... eğer orda kalma durumu olmazsa manisa için son 16 diyebiliriz :) senide şimdiden Allah kavuştursun canım benim martın kaçında teslim olcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?