Sağol canm ya bnmki diyarbakira gitcek havaci olarak.biraz tedirginim nasil gecti sizin nerdeydi.tartismalar illaki olcak ama hep alttan alcm artik uzatmadan yipranmadn bitirmek lazm askerligi
SenoooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşNaber kuzum .. ?
amin canım:)
tartısmasız geçmezde suan onlarn pisikolojısı cok farklı en buyuk destekcıde sızlersiniz
olayların uzamadan kapnması en cok senın işine gelir canım yoksa askerdeyken cok zor nekdr az olursa
okdr rahat atlatırsınız bu dönemi gelince acısını cıkart :))
Bu kadar olacagini tahmin etmiyodum ama tam olarak bu kadar oluyomus :) bizede tabi en buyugu dusuyo isten her zaman ki gibi her dedigine evet haklisin diyorum olay kapaniyo her zaman boyle olsan keske diyo haspam oda anliyo :) hemde cok fena cikarticam :)
benımkı bingöldeydı tatlım cok uzulmştm ögrendıgımde ama doguda daha rahat yapılıo askerlık
mesela bızde hıc telefon sorunu olmadi hep konustuk mesajlastık bitek göruşmemız eksıktı bide carsı ıznı olmuo doguda
senınkınde nasıl olur bılmem ama genelde olmuyor canım
komutanlarıyla nekdr iyi olursa okdr rahat geçer askerliği butun kolaylıkları saglarlar
dediğin gibi nekdr az olursa okdr iyi geçer bu dönem sizin elınızde
dahada ck senın elınde aslında canım...
Hehe :)) evet bu konuda acimiyorum yaptiklari onlara ogrendikleri ilerde bizim isimize yaricak :))
Bnmki yapmaz pek ama bakalim dayanmaz bana bebegim:)
Yeterki islerine gelsin herseyi yaparlar valla yapisinda var bunlarin :))
Aslinda carsiya cikmasin ya daha iyi aklim onda kalir iyice zaten. Doguya oyle diyolar ya daha rahat diyolar bakalim artik gorcez ins öyle olur bzmde:) Tabi haklisin bzm elimizde ne kadar anlayisli olursak o kadr raht gecirirz bu dönemi
Kizlar bu gece yola cikiyorum hazirliklarimi yaptim borek kek biskuvi pastasi yaptim gece 2 de cikiyoruz yola kavusuyorum sevdigime
Evet belli oldu usta birlikleri yarin yemin toreni var tesekkurler sagsalim kavusuruz inşallah
bizimkilerin de yarın yemin töreni varaynı zamanlarda gönderdik askerlerimizii
Evet belli oldu usta birlikleri yarin yemin toreni var tesekkurler sagsalim kavusuruz inşallah
Sizinkilerde yenimi gitti bn eskisiniz sandm
Başlamak bitirmenin yarısıdır
Sizde daha hiç başlamamış olanları düşünüp kendinizi motive edin 2 ay sonra falan bi alt devreniz gelir hepiniz rahata erersiniz inşAllah
Usta birlikleri nereler ??
hıhımm :112:, benimki 9 şubatta teslim oldu meselaakısa dönemlerdeniz ama biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?