Usta birlikleriniz hayrlı olsn kızlar
Ama cok erken acıklanmamş ya sizinkiler meslekçi fln mı ?
Acemilik bitmeden 1 hafta önce acıklanır ama bilemedim :44:
kızlar öncelıkle Allah kavustursun askerlerınız nerelerde
siz bızım biletlerimizdinizz
ben dogu yarenıydım aranızda böyle olan dertleşmek ısteyen olursa buralardayım
sıkmayın canlarınızı bu zamanları en az kavga tartişmayla gecirmeye bakın uzamasın bazı seyler
yoksa cok zorlicak hepinize sabırlar diliyorummm
Sagol canim tesekkur ederim kendi adima insallah hayirli olur. Benimkinin acemili 28 subatta bitiyo ve bugun aciklandi
Valla canim aksam aramadi benimki aklim onda ben arayacagim ama o zamamda kiziyo biliyosunuz anlatmistim olayi . Merak ediyorum
Evet belli oldu diyarbakira gidiyo bnmki
Benimki kayseriye cikti bol bol manti yapar yediririm artik :)
Allah kavuştursun o zaman kızlar
sağol canım tecrübelerinizle aydınlatrsnz bzi artık:)
Ben aradim canm o olaydan snra actilar not filanda almislar.bnmki aradi beni hemen.iyi birisine denk geldm galiba o zmn:) dun gece bi yere gtmisler ders gibi belki seninkide gitmiştir beni onda aradi cnku gelince ordan
Selam kizlar nasilsiniz bugun konustunuz mu askerlerinizle
Selam tatlım konustum bn bugun bana dmedi konferans var diye 7ye geliyodu en son konustugmzda. Valla cumaya az kaldi bn goremicem amaen azndan iki gun telde istedigimz kadar konuscz o güzel bnm icin suan zaten cok özledim yaa mart gelsede gorsem
Aksam 6 gibi aradi benide o zaman dedi . Buaralar cok oluyor zaten . Canim sende o gunleri gorursun insallah bir an once kavusursun canim
Denetim varmis canm bu aralar ankaradan fln gelmisler hep ondndr.amin canm ya ins kavusayim bnde artik
Bugunku benim yemekhanedeydi temizlik yapmislar gozunu seveyim askerligin evde corabini yere atan adam orda temizlik yapiyo :) bazen ise yariyo bu askerlik tabi insallah hep boyle olurda :)
Aynen ya bnmkide camasirhanedeydi cok güldüm o zmn ogrende ilerde lazm olur sana diyom dalga gecme diyo:) seslerini cikaramiyolar tabi iyi olmus yapsinlar azcik iş:)
Tesekkurler canim butun askerleri sevdiklerine tez zamanda kavustursun rabbim.tartismasiz gecmiyo gercekten yeni basladik tartismaya gerci biz cok farkli oluyo psikolijileri askere gitmeden once hic boyle olmazdi cok sinirli simdi . Ama tabi her zaman alttan aliyorum olay kapaniyo 2 sn yede
amin canım:)
tartısmasız geçmezde suan onlarn pisikolojısı cok farklı en buyuk destekcıde sızlersiniz
olayların uzamadan kapnması en cok senın işine gelir canım yoksa askerdeyken cok zor nekdr az olursa
okdr rahat atlatırsınız bu dönemi gelince acısını cıkart :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?