94/1 yarenleri buraya :)

Usta birlikleriniz hayrlı olsn kızlar
Ama cok erken acıklanmamş ya sizinkiler meslekçi fln mı ?
Acemilik bitmeden 1 hafta önce acıklanır ama bilemedim :44:

Sagol canim tesekkur ederim kendi adima insallah hayirli olur. Benimkinin acemili 28 subatta bitiyo ve bugun aciklandi

Tesekkurler canim butun askerleri sevdiklerine tez zamanda kavustursun rabbim.tartismasiz gecmiyo gercekten yeni basladik tartismaya gerci biz cok farkli oluyo psikolijileri askere gitmeden once hic boyle olmazdi cok sinirli simdi . Ama tabi her zaman alttan aliyorum olay kapaniyo 2 sn yede

Sagol canim tesekkur ederim kendi adima insallah hayirli olur. Benimkinin acemili 28 subatta bitiyo ve bugun aciklandi

Meslekcilerin yemin töreninden snra acemilikleri bitiyo ztn öyledir sanırm hayrlı olur inş içini ferah tutmaya çalış biliyorm zor ama bi süre snra alışıyosn

Kızlar yeni okudum. Usta birlikleri belli olmaya başlamış. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim, Allah kavuştursun hepinizi

Son düzenleme:
Benim askerim yarim saat önce qradi kizlarr artik bu saatte bile arayabiliyo çok mutlu oldumm kanka olmuş komutanlarla cay iciyolarmis bu saattee :)) kutahyaya alisti ama smdi ayrilcak inş bian önce istanbula da alisir pek umutlu değilim İstanbul hakkında sürgün yeri falan yazmislar pek de bilgi yok :44: ama inşallah iyi olur ne diyim artik bu arada ilk şafak 4 kaldii cookk mutluyummm

Oo gözde iyisin valla gece aramis ne güzel. Bzde gece onda konustuk smdide sabah 7.20de aradi on dakikada o zmn konustuk.cok ozlemisim yaa ruyalarima girmeye basladi artik. Diyarbakır icinde iyi diyo bana orda hep cok güzel yer demisler ona.hayirlisi bakalim.daha gitmicek ama martin sonunda izne gelcek nisanda gider.egitimleri olcak smdi benmkinin subatta gelemiyo sadece evci izne cikcak iki gün

Valla canim aksam aramadi benimki aklim onda ben arayacagim ama o zamamda kiziyo biliyosunuz anlatmistim olayi . Merak ediyorum

Ben aradim canm o olaydan snra actilar not filanda almislar.bnmki aradi beni hemen.iyi birisine denk geldm galiba o zmn:) dun gece bi yere gtmisler ders gibi belki seninkide gitmiştir beni onda aradi cnku gelince ordan

Ben aradim canm o olaydan snra actilar not filanda almislar.bnmki aradi beni hemen.iyi birisine denk geldm galiba o zmn:) dun gece bi yere gtmisler ders gibi belki seninkide gitmiştir beni onda aradi cnku gelince ordan

Evet canim konferans vermisler hatta bugun bile var aksam aramiyor artik ama olsun kavusmaya son 2 gun cuma gunu gorecegim sevdigimi

Selam kizlar nasilsiniz bugun konustunuz mu askerlerinizle

Selam tatlım konustum bn bugun bana dmedi konferans var diye 7ye geliyodu en son konustugmzda. Valla cumaya az kaldi bn goremicem ama en azndan iki gun telde istedigimz kadar konuscz o güzel bnm icin suan zaten cok özledim yaa mart gelsede gorsem

Aksam 6 gibi aradi benide o zaman dedi . Buaralar cok oluyor zaten . Canim sende o gunleri gorursun insallah bir an once kavusursun canim

Aksam 6 gibi aradi benide o zaman dedi . Buaralar cok oluyor zaten . Canim sende o gunleri gorursun insallah bir an once kavusursun canim

Denetim varmis canm bu aralar ankaradan fln gelmisler hep ondndr.amin canm ya ins kavusayim bnde artik

Denetim varmis canm bu aralar ankaradan fln gelmisler hep ondndr.amin canm ya ins kavusayim bnde artik

Bugunku benim yemekhanedeydi temizlik yapmislar gozunu seveyim askerligin evde corabini yere atan adam orda temizlik yapiyo :) bazen ise yariyo bu askerlik tabi insallah hep boyle olurda :)

Bugunku benim yemekhanedeydi temizlik yapmislar gozunu seveyim askerligin evde corabini yere atan adam orda temizlik yapiyo :) bazen ise yariyo bu askerlik tabi insallah hep boyle olurda :)

Aynen ya bnmkide camasirhanedeydi cok güldüm o zmn ogrende ilerde lazm olur sana diyom dalga gecme diyo:) seslerini cikaramiyolar tabi iyi olmus yapsinlar azcik iş:)

amin canım:)
tartısmasız geçmezde suan onlarn pisikolojısı cok farklı en buyuk destekcıde sızlersiniz
olayların uzamadan kapnması en cok senın işine gelir canım yoksa askerdeyken cok zor nekdr az olursa
okdr rahat atlatırsınız bu dönemi gelince acısını cıkart :))

Senoooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Naber kuzum .. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…