94/1 yarenleri buraya :)

Hic üzülme canim internette çok rahat demişler diyarbakir için. ozgecim sen biliyor musun alemdağ nasil biyerdir?

Muhafiz eri olrak gtcek tatlım. Rahat diyolar hep ama o da öyle dedi rahatms orası dedi.arastiriyorum bnde netten smdi. Evet ozgecm ya senle konusmustk bunu diyarbakir olur diye bak bnm çıktı

Hic üzülme canim internette çok rahat demişler diyarbakir için. ozgecim sen biliyor musun alemdağ nasil biyerdir?

Cekmekoy tarafinda canim alemdag istanbulda rahat yer havasida iyi yaz kis kisin birazcik sogu var ama abartili degil bu kadar biliyorum canim ayrica oranin kiyafetleri super elbise almistim da :)

Muhafiz eri olrak gtcek tatlım. Rahat diyolar hep ama o da öyle dedi rahatms orası dedi.arastiriyorum bnde netten smdi. Evet ozgecm ya senle konusmustk bunu diyarbakir olur diye bak bnm çıktı

Evet canim size kismetmis ama gercekten icini ferah tut dogu tarafi olduguna bakma rahat yani sen dua et bol bol

Cekmekoy tarafinda canim alemdag istanbulda rahat yer havasida iyi yaz kis kisin birazcik sogu var ama abartili degil bu kadar biliyorum canim ayrica oranin kiyafetleri super elbise almistim da :)

İnternette pek iyi yorum yazmamislar sürgün yeri falan demişler de ondan canim sikildi benim de biraz

İnternette pek iyi yorum yazmamislar sürgün yeri falan demişler de ondan canim sikildi benim de biraz

off yaa aklım hep onda kalcak. şu zmn geçip gtse biran önce başka bişey istemiyrum.askerliğin kolayı yok zaten canm her yerde bi sıkıntı olur öyle düşün artık kndimize teselli verelim

off yaa aklım hep onda kalcak. şu zmn geçip gtse biran önce başka bişey istemiyrum.askerliğin kolayı yok zaten canm her yerde bi sıkıntı olur öyle düşün artık kndimize teselli verelim

Doğru soyluyosunuz kizlar neyse artik hayirlisi buymus diyelim napalim

Kesinlikle canim hem kendimize hemde askerlerimize teselli vermekten baska caremiz yok birde dua Rabbim yar ve yardimcilarimiz olsun hem bizler ve hem askerlerimiz icin

Kesinlikle canim hem kendimize hemde askerlerimize teselli vermekten baska caremiz yok birde dua Rabbim yar ve yardimcilarimiz olsun hem bizler ve hem askerlerimiz icin
Öyle canm dua etcez artık Allahım korusun onlari kazasiz belasiz gelsinler

kızlar öncelıkle Allah kavustursun askerlerınız nerelerde
siz bızım biletlerimizdinizz
ben dogu yarenıydım aranızda böyle olan dertleşmek ısteyen olursa buralardayım
sıkmayın canlarınızı bu zamanları en az kavga tartişmayla gecirmeye bakın uzamasın bazı seyler
yoksa cok zorlicak hepinize sabırlar diliyorummm

kızlar öncelıkle Allah kavustursun askerlerınız nerelerde
siz bızım biletlerimizdinizz
ben dogu yarenıydım aranızda böyle olan dertleşmek ısteyen olursa buralardayım
sıkmayın canlarınızı bu zamanları en az kavga tartişmayla gecirmeye bakın uzamasın bazı seyler
yoksa cok zorlicak hepinize sabırlar diliyorummm

Sağol canm ya bnmki diyarbakira gitcek havaci olarak.biraz tedirginim nasil gecti sizin nerdeydi.tartismalar illaki olcak ama hep alttan alcm artik uzatmadan yipranmadn bitirmek lazm askerligi

Usta birlikleriniz hayrlı olsn kızlar :61:
Ama cok erken acıklanmamş ya sizinkiler meslekçi fln mı ?
Acemilik bitmeden 1 hafta önce acıklanır ama bilemedim :44:

Back