Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun canim bence daha iyi olmus boyle geldikten sonra pek uzatmazsiniz cunku uzattikca sorunlar cikiyor bizim 3 senelik iliskimiz var ne sorunlar cikti ki nisanliyken daha neler neler cikiyo uzattikca civki cikiyo
Benim gorumce daha bekar o yüzden gelecek zaten ama bizimde yildiz pek barismadi bastan beri bilmiyorum artik ama erkek arkadasimin annesi babası mükemmel insanlardır iyiki boyle bi aileye karismisim diyorum :)
Kizlar benimkinden haber geldi smdi İstanbul alemdağ cikmis sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
özge istiyodu çok istanbulu hayırlısı canm yıne güzel yer çıkmış olsun üzülme hiç.bnmki noldu acaba aramdı beni yaa
Alemdağ nasil biyer acaba hic bilmiyorum da istanbulu genelde herkes dagilmis kizlar pek kutahyada kalan yokmuş öyle dedi benmki
hadi yaa bnmkidemi istanbul acaba. netten araştır bakalım bi vardr bişeyler
Arastiricam bakalim canim bulurum belki bisiler kendi çok sevinmiş istiyordu zaten İstanbulu da neyse sizinki de hayirli yerler olur inş
Hayirli olsun canim sizinde benim istedigim yer cikmis bizrde kayseri cikti kizlar![]()
Hayirli olsun ozgecimm benim içimdenhep kayseri geciyodu size cikmis bak uzak değil o kadar pelin seninkinden haber yok mu daha tatlmm
Yok canm ya hala aramadi beni anlamdm niye haber vermiyosa bana
Sizinki belki daha aciklanmamistir ondan aramiyodur yüreğini ferah tut canim
Diyarbakıra çıkmış cok moralim bozuldu ya
Hayrilisi olsun canim internetten baktm ddoğu daha rahat istanbuldan yazmislar en azndan telfon konusunda fln rahat edersiniz
Bnde öyle okumuştum ama iste o tarf olunca insan tedrgn oluyo cnm ya hayirlisi buymus napalım. Icimdende geciyodu zaten diyarbkr diye cikti nihayetnde
Bnde öyle okumuştum ama iste o tarf olunca insan tedrgn oluyo cnm ya hayirlisi buymus napalım. Icimdende geciyodu zaten diyarbkr diye cikti nihayetnde