94/1 yarenleri buraya :)

Benim gorumce daha bekar o yüzden gelecek zaten ama bizimde yildiz pek barismadi bastan beri bilmiyorum artik ama erkek arkadasimin annesi babası mükemmel insanlardır iyiki boyle bi aileye karismisim diyorum :)

Hayirlisi olsun canim bence daha iyi olmus boyle geldikten sonra pek uzatmazsiniz cunku uzattikca sorunlar cikiyor bizim 3 senelik iliskimiz var ne sorunlar cikti ki nisanliyken daha neler neler cikiyo uzattikca civki cikiyo

öylemi diyosun bak bu teselli oldu bana şimdi:) zaten bnmki hmen evlenelim diyo gelcm hmen isticem seni diyo:1: aa görümcen evlimi hem bn küçük sandm nişanlındn tabi otursun evinde burda eşi varken:)

Benim gorumce daha bekar o yüzden gelecek zaten ama bizimde yildiz pek barismadi bastan beri bilmiyorum artik ama erkek arkadasimin annesi babası mükemmel insanlardır iyiki boyle bi aileye karismisim diyorum :)

önemli olanda o zaten anne babasıyla iyi olda görümce pek önemli değil:) o şimdi kasılıyodr artık görümceyim diye ondn:)

Hayirli olsun canim sizinde benim istedigim yer cikmis bizrde kayseri cikti kizlar :(

ağlıcam şimdi bi benmki aramadı ya kesin çok kötü bi yer çıktı morali bozuldu ondn aramıyo yada belli olmadı hala onunki. bu arada hayırlı olsun özgecim en azından uzak değil o kadar

Hayirli olsun ozgecimm benim içimdenhep kayseri geciyodu size cikmis bak uzak değil o kadar pelin seninkinden haber yok mu daha tatlmm

Sagolun kizlar tesekkurler icimde yine bi burukluk var ama hayirlisi bakalim pelincim canim hic uzulme diyarbakir iyi cok rahat diye duydum eniste neci olcak canim

Hayrilisi olsun canim internetten baktm ddoğu daha rahat istanbuldan yazmislar en azndan telfon konusunda fln rahat edersiniz

Bnde öyle okumuştum ama iste o tarf olunca insan tedrgn oluyo cnm ya hayirlisi buymus napalım. Icimdende geciyodu zaten diyarbkr diye cikti nihayetnde

Bnde öyle okumuştum ama iste o tarf olunca insan tedrgn oluyo cnm ya hayirlisi buymus napalım. Icimdende geciyodu zaten diyarbkr diye cikti nihayetnde

Aslinda benim icimden geciyodu hatta ruyamda bile diyarbakir diye gordum bende ama inan canim bende arastirma yapmistim ruyayi gordukden sonra rahatmis hele bide sofor oldugu zaman degmeyin keyfine dogu taraf olmasi korkutmasin seni ferah tut icini

Hic üzülme canim internette çok rahat demişler diyarbakir için. ozgecim sen biliyor musun alemdağ nasil biyerdir?

Back