Kızlar az önce konustum askimla daha belli olmamis yerler soylememisler hala
Ay ne zaman belli olucak ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar az önce konustum askimla daha belli olmamis yerler soylememisler hala
yarınız burda kalcak kütahyada diyorlarmş onlara. belki sizi kızdırmak için diyorlardr dedm çoğu sevmiyo orayı çünkü
Usta birligi varmi orda yada ole oluyomu ki bence kizdirmak icin soluyolardir insallah kalmazlar
Usta birligi varmi orda yada ole oluyomu ki bence kizdirmak icin soluyolardir insallah kalmazlar
Kalmazlar insallah ya cok soguk birde orasi ne yaparlar. Persembe gecesi yola cikiyorum kizlar cuma gunu gorecegim insallah o heyecanda sardi simdiden :)
soğuk orası ama şimdi alıştı ya oraya bnmki kalsmda sorun olmz bnm için diyo.bizim bi şikayetimiz yok ordan :) ne güzel canm ya doya doya sarıl öp sevdiceğine:)
Bizde perşembe aksami yola cikacagiz erkek arkadasimin ailesiyle :) bende çok heyecanliyim sanki bi senedir görmemiş gibiyimm nasil acaba kilo verdi mi mutlu mu mutsuz mu davranislari düşünceleri değişti mi olgunlasti mi biraz çok merak ediyorum benmki daha küçücük cçocuk gibiydi gitmeden önce de :)![]()
Umarim karsilasiriz orda :) askerlik olgunlastiriyo diyolar ama gorecegiz bide sabir etmeyi ogretiyo diyolar bakalim benimki 90 dogumlu ama bazen gistermez yasini farkli davranir .
Benimkide 91li canim ama bizim gozumuzde çocuk daha ben kesin yemin töreninde de aglarim zaten durup durup agliyorumm o da kiziyo ağlama diye ama napim içimden geliyo![]()
Canim izledin mi internetten yemin torenlerini kutahyaninda var cok duygulaniyorum bende izlerken yasarken ki halimi bende dusunemiyorum kapali bi yerde olcakmis oyle dedi bide sabah 9 gibi dedi sevdicegim
ayy inşallah ya bnmde izmire gelsinnnn:) bnmki 89lu:) bnde gtmdn artık olgunlaşırsın geldiğinde diye dalga geçiyordm hep bakalım değişckler mi:)
İzledim canimm o evet kisin kapali yerde yazin acikta yapiyolarmis kapali yerde olcak öyle olunca da kişi siniri koyuyolarmis diye duydum 2 kişi girebiliyomus biz kalabalık gidicez umarim öyle olmaz
Aa bunu bilmiyodum ama sacmalik ya o zaman disarda yapsinlar ben o kadar yolu gidicem ve goremicem o muhtesem ani yok ya keserim adami .