Aynen ya aciklasinlar yarin artik hayirlsiyla guzel yerler çıkar insallaaahhh:)
Sabahi zor edicem kizlar insallah hayirli yerler cikmistir .
Bu arada biz bugun ilk tartismamizi yaptik
Niye canim hayirdir ne oldu vallla bende zor edicem sabahi :18:
Yoktan yere ya askerlik pskolojisi iyice tavan yapti benimkinde sabah aramisti konustuk bugun ne yapicaksin dedi bir yere gidicekmisin diye sordu bende yok gitmicem suanlik dedim saat 3 de yine aradi ben yan komsuya gittim cay icmeye cagirdi dedim buraya geldim diye yok efendim sabah farkli konusmusum sonra farkli yapmisim ne kadar alttan almaya calistiysam olmadi sinirleri hat safahadaydiaksam yine aradi aramiz duzeldi ama bugun icin yine laf sokuyo normaldr ona karsi susan biri degilim ama ilk defa her dedigine okey dedim
Anladim canim zor valla işimiz ne diyim bende sinirlencegi bi konu olunca lafi degistiriyorum artik asker beklemek bu yüzden zor sanirim bunlar daha baslangic benim en yakin arkadasim 15 ay bekledi nerdeyse birlikte bekledik tuncelideydi hele usta birliğinde telefonu da olunca hic çekilmez oluyorlar kiz derse girdiğinde acamiyo diye kavga ediyolardi çocuk bir günde inanmazsiniz 150 kere aramisti yemek yemeye gitmesi bile problem oluyodu biz ne yapicaz bakalim
Ciddimisin canim ayvayi yedik o zaman ki benim nisanlim yapar bunu hic birsey dedigimizde kar etmiyo ya alt tarafi yan komsuya gittim . Allah bizlerinde yardimcisi olsun valla bugun gercekten hem sinirlendim hemde birsey diyemedim . O arkadasda masallah sabirliymis simdi bittimi askerligi ne durumdalar evlendiler mi
Evet onlar bitirdiler canim kismetse mayisin 10unda düğünleri var :) sabreden derviş muradina erdi ama gerçekten çok sabir ve anlayis gösterdi hep diyodum ben asla dayanamam senin gosterdigin sabri gosteremem diye o da smdi bana guluyo gorucez bakalim diye :)
Kizlar ben de ayni dertten muzdaribim.surekli gergin sinirli mutsuz ne soylesem olmuyo hep sesi kotu ben de onun icin bisey yapamadikca deliriyorum ne soylesem kar etmiyo resmen tukenmis gibi benim tanidigim guclu adam gitmis napcam nasil teselli edip duzelticem bilmiyorum :-(
Bi ben varım zannediyodum kavga eden.bzde yaptık cok sacma sapan konudan.psikolojileri bozulmuş artık biseyde diyemiyosun alttan almaya calisiyorum hep. Bu arada bnde heyecanliyim cok belli oldumu acaba ya konusan varmi kizlar
Bizde variz canim hatta butun asker yarenleri boyle galiba . Sabah aradi konustuk ama daha aciklanmamis oyle dedi sizde varmi canim
Konusmadk biz daha ya.dun bugün için arayamayabilirim dedi sıkı tutuyolarmis su ara öyle dedi belki yemekten sonra arar.
Bizde bugun sabah 7 de konustuk aramadi daha belki aksama dogru solerler nereye ciktiklarini meraktan catliyorum burda zaten ilk ogrendiginde beni ara dedim
Şuan için bizde kavga yok maşallah diyim bari kendimize biz askere gtmeden önce çok kavga ederdk ama 15 gündür hep canim cicim seni özledim :) inşallah da boyle devam ederrr :) bende konusmadim daha kizlar meraktan olduk artik bu komutanlarr ne zaman aciklamayi dusunuyo kiii
maşallah maşallah :) bnmkide dayanamıyo zaten hmen özür diliyor bnden sonra çok özledm seni ondan oluyor böyle diyo bebeğiimm:) ilk öğrenen yazsın hemen bak kızlar:)
O kadar olur canim onlari da anlamak lazim bizde alttan almaliyiz biraz :) tmm canim ilk kim ogrenirse yazsin tüm gün forumda olcam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?