Yok daha belli değil büyük ihtimal pazartesi belli olcakmis bekliyoruz dört gözle :)
Benimkide Kütahya'daydi acemide... zaten havacilarin tek acemi yeri orasi ennnn berbat yerAllah oraya düşürmesin ya ne çektik ordan
İnşallah canim seninki şuan nerde peki :)
İzmir çiğli de hayatım :)
Ay ne güzel tam bizim hayalimiz :) peki canim acemilikte neydi yani pek anlamıyorum daha aslinda ama bi acemiligini uzun yapanlar var bi de kisa yapanlar var benimki kisa yapicak seninki nasil ne olarak yapmisti acemiligini
Az once konustum askerimle hemde tam 22 dk 15 sn ye :) kuzum cok hasta grip olmus doktora gorunmus doktor ole hap vermis yollamis antibiyotiksiz gecmiyo onun haastaligi doktorda vermemis yavrum cekiyo olebugunde egitim yapicaklarmis aksama kadar Kizlar daha sisteme gelmemis az once sevdicegim dedi normalde aciklanmis ama oturmamis sisteme bu arada :
MEHTAP - 4 :)
Rekor kirmissinz tatlım bzm en fazla onbes onalti dk surmustu.bugunde konusmadk dahabugun daha cok konusuruz demisti ama egitim flnmi cikti acaba.
Bizde ilk defa bu kadar uzun konustuk zaten bende uzattikca uzatiyorum konuyu sesini birazcik daha duyayim diye :) sabahin korunde aradi zaten uyuyo herkes dedi o birazcik erken kalmis sesini duyayim sirf diye adamim benim ya <3 bugun egitimleri varmis canim arayamam dedi bide aksama kadar yine ful time egitim mis
Dimi ya insanın kapatasi gelmiyo konustukca konusasi geliyo zaten özledik yetmiyo o kadr konusmak. Bn daha bugun duyamdm sesini bitanemin bakalım bekliyorum aramasini. Bu arada bnmkide hastalandi hap fln verms doktor iki tane onu kullaniyodu iyilesti smdi Allaha Şükür. Gecmis olsun sanada atlatr insallah seninkide tatlım..
Ah ah yetermi canim sesini duydukca rahatliyorum . Arar canim sikinti yapma egitimlerimiz bugun ful dedi benimki bi firsatini bulur arar merak etme . Nasil hap acaba antibiyotikmi o hapi almadan gecmiyo gribimiz bizim insallah doktor verir sagol tatlim sizede cok gecmis olsun
Bi novalgin vermis bide baska bisey adini hatrlayamadi tatlım. Bnmki doktora gitmeyi sevmez artık düşün baya kötü oldu banada demiyo bisey kiyamam ona. Sagol canm. Bekliyorum bakalım öğle yemeginden sonra arar belki.
Aynen canim benimkide demiyo sesinden anladim bende garibim ordanda bizi dusunuyolar uzulmeyelum diye rabbim yardimcilari olsun
Bizde konustuk bitanemle sabah ama telefonlar çok kotu dun gece o benim sesimi alamiyodu bugün de ben onunkini alamadim ses bi geliyor bi gidiyor acayip cizirti vardi moralin bozuldu konustugumdan da bisey anlamadim ama bizimkinin eğitimi yokmuş bugunn
problem var herlde orda dunde ordan ararken beni hat düşmemiş bi. anlamdm bişeyler olmuş. bnmkide yapmıyo şuan aradı demin.yerler belli olmuş yarın açıklıcklarmış çok heyecanlndm yaaa
Evet canim bende çok heyecanliyim bisey cikarmasalar yine de yarin aciklasalar bari oyalayip duruyorlar biz öldük meraktan burada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?