94/1 yarenleri buraya :)

Bende bornovaa ogrenciyim İzmirde canim :) aynenn çok mutlu olurdum izmire ciksa ama hayirlisi diyorum artik o kütahya olmasin da neresi olursa kabulum diyor hic sevmemiş kutahyayi :(

Hmm bn burda yasiyorum öğrencilik zamanlarm bitti bnm:) bnmkide burayi istiyo cok olsun diye insallah gonullerine gore verir Allahm.sen gtcnmi yemin törenine canm

Gidicem canim gidicem kacirir miyim hicc ömrünce bi kez görebilcegin yaşayabileceğin bisey allah izin verirse gidicem :)

Olsun canim sizde izinde gorusursunuz artik üzülme :) haber alabildiniz mi bugün benim askerim aramadi dahaa bu arada bugün 15.günümüz bittii :)

Olsun canim sizde izinde gorusursunuz artik üzülme :) haber alabildiniz mi bugün benim askerim aramadi dahaa bu arada bugün 15.günümüz bittii :)

izinde goruscez artik o da var bzm daha martin sonunda:( bnm aşkım aradı beni konustuk 3kez. Ayni zmnda gittikleri icin bzmde 15 günümüz bitti Allaha Şükür:)

ahh ahh biz daha yeniyiz beklemekte :( inşallah çok çok çabuk geçer ve kazasız belasız döner.. şimdiden özledimmm:132::132::132::132:

Hosgeldin gozde bende ozge :) ( kafiyeli oldu )
Benim nisanlimda kutahyada , kutahya yarenleri cogaliyor :) 28 de kavusuyoruz biz canim yemin toreni o zaman gidicem ben kismetse sadece 4 gunumuz kaldi . Bu hafta ici aciklarlar dedi banada nisanlim ama pazarteside aciklayabilirler dedi bende istanbula ciksin istiyorum insallah istedugimiz yerler olur

Memnun oldum özgecimm seninki de mi kutahyada iyi çok sevindim :) bende konuştum biricigimle aradi yemekten sonra pazartesiye kaldi aciklama dedi öyle söylemişler pazartesi aciklayacagiz demişler merakla bekliyoruz bakalim bende İzmir istiyorum da hayirlisi neyse orasi olsun yinede hepimiz icin canlar :)

Bnde merak etmistim seninki aradimi diye gözde iyi hadi konusmussunz:) hepimiz icin dua etcem kizlar en yakinimiza gelsinlerrrr:)

Aynen bende canim duam her gece askerime ve tüm askerlerimizee haklarında hayirlisi neyse o olsun sapasağlam gelsinlerde varsin olsun biz gormeden de bekleriz :)

Memnun oldum özgecimm seninki de mi kutahyada iyi çok sevindim :) bende konuştum biricigimle aradi yemekten sonra pazartesiye kaldi aciklama dedi öyle söylemişler pazartesi aciklayacagiz demişler merakla bekliyoruz bakalim bende İzmir istiyorum da hayirlisi neyse orasi olsun yinede hepimiz icin canlar :)

Bende memnun oldum canim evet kutahyada benimkide subatin 7 sinde gitti ama siluse gore safagimiz 348 insallah istedigimiz yerler olur haber alinca askerlerimizden burda paylasalim yarenler ;)
Bugun biz cok konustuk egitimleri yokmus fazla heralde ama pazar gunu var dedi gecen gunde nerdeyse 10 km yuruduk demisti ALLAHIM bir an once su yerden kurtulsalar

Evet canim benimki de hic sevememis kutahyayi bi de komutanları da bi garip kandiriyomus bunlari yok sana sura cikti bura cikti diye bizimkinin de kutahyadan nefret ettiğini öğrenmişler dalga geciyolarmis sana kütahya cikti diye kütahya olmasin da neresi olursa olsun diyo benim sevdicegim de ama doğuya gitmesinden iyidir kütahyada kalmasi da bilemedim yani hayirlisi olsun diyorum o yüzden :)

Back