- 13 Şubat 2014
- 2.019
- 45
- 83
Allah izin verirse 8 gun sonra yanindayim cok heyecanliyimm kizlar![]()
Ne güzel canm ya darısı başıma:) en azindn bizde rahatca telde konusabilcz kndimi öyle avutuyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugunu saymazsak 7 gun sonra yanindayim gorebilecegim askimi simdiden telas sardi o gun icin :)
Vuu 15 saat e bi insan bile saglam gitmezki yemekleri hic dusunemiyorum :)))) bencede tatlim sen en iyisi kendini gotur seni yesin :)))
Kizlar yemin torenine gidicem ya neler hazirlasam acaba tiramisuyu cok sever ondan yapmak istiyorum ama yol 4.5 saat suruyor yolda bozulmaz tadi insallah baska oneriniz varmi neler yapsam
Selam canımYemin töreninde bizim 6 saat sürmüştü yol. Bende ona sadece çikolata soslu pasta yapmıştım. Bozulmuyor sadece muhafaza etmeye dikkat edeceksin. Ben bi kaba koymuştum ayrıca iki tane poşet geçirmiştim.
Çok birşey yapmana gerek yok inan ki o heyecandan iştahları kaçıyor onların![]()
Tiramisu da bozulmaz diye düşünüyorum
Bu arada kizlar usta birligi nereye ciktigi belli olmus ama henuz solememisler sabah aradisoledide askerim bugun yarin belli olur dedi ben kocaelide yasiyorum insallah oda istanbula duser gorusmemiz daha iyi olur :) cok sansli gerci o bakarsiniz cikar :)
Evet belli oluyomus artık yerler ins oraya çıkar senin. benmde izmire gelsin yaa:)
Ay hayirlisi canim allah gonlumuze gore versin . Haberin oldugu zaman yazarmisin burayada merak ediyorum bakalim nereye yolluyolar
Kizlar merhabaa ben siteyi uzun suredir takip ediyorum sirf bu konu için üyelik aldim ben de asker yolu gozluyorumm benim sevdicegim de kutahyada 7subatta gitti :)
Hoş bulduk canimm ismim gozde bu arada izmirden :) yerler ne zaman belli olacak biliyor musunuz bugün belli olacak diye biliyorduk biz aciklamamislar![]()
Aaa ne güzel İzmirin neresinden canim :) yarina aciklarlar inş meraktan ölcem artikk