93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

bayramdan sonra düşürürüz baalım hem biraz daha kesinleşir falan belki bende dün erdoğanın röportajını gördüğümde çok şey yapmadım çünkü kafalarında var ama yasa çıkmamış daha yazılı bişeyler yok yani ondan biraz tereddütteyim .. aman hadi ya artık bu kadar dillendirdiler harbiden inmezse hepimize kabus olur allahım ya çok korkuyorum

Ya benimde aynı sekilde içimde korku var ama biyandanda bu kadar dillendirdiler ve seçim öncesi olması da biraz umutlandırıyo benii. Tsk bile açıklama yapmısken bilmiyorum olcak gibi. Bide az önce çağla yazmış 2 ye 3lerin teskeresini filan hazrılıyolarmıs sanırrım. Valla olcaksa hemencik olsun 92-4lerde yararlansın 3lerde.

15ten 12ye mi hesaplıyorlar yani yoksa normal direk 3 ay diye 90 gün mü atıyo :26::26::26: ayy 95se benimki düşerse 103 oluyo eneeee

alla alla :/ hadı bakalımmm ayy hepımız bılgı almaya calısalım ıcerde olanlardan ama ben aylar once saygından duymustum var bıseyler dusunuluyor korumaları soyledı abdullah gülün falan diyodu cocuk bende aman hadı be sus sacmalama olmaz oyle sey dıyodum

Aahaha doğru söylüyomus meğer Benimki heveslenmiyim diye bişey söylemiyoo. Amannn düşünmicem artık ya Stres yapıyorum kendime bu arada 203 oluyosun canımcıım 298-95 365 gün yapcaklarmıs 95 gün oluyo

kızlar aradı seeeffkkkiiiiliiimmm şimdi diyo ki komutanlar toplantı yapıyorlarmıs falan nobet tutacak kişi sayısı azalacak napıcaz ne etcez diye konusyorlarmıs .Herkes öğrendiği haberi yazsın buraya cokkk heycanlı yaaaaaaaaa

ay 1 yazmısım 2 o evet 1 hafta bıle olmadan 1 lere duscem buna sevınıyorum ıste zaten
oh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ay aman bencede cok konusmayalım dıcemde baska suan yapılcak konu yok kı

kendileri tutsun hıh yeter be nöbet nöbet ne hale geldi yavrucuklarımız

ay 1 yazmısım 2 o evet 1 hafta bıle olmadan 1 lere duscem buna sevınıyorum ıste zaten
oh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ay aman bencede cok konusmayalım dıcemde baska suan yapılcak konu yok kı

Hbaerleri bekliyorum simdii yeni bişiler var mı bakalımm

Çalısmalar bayram sonrasına kalmıs. Tsk çalısmaları sürdürüyormuş asker açığı olucak mı filan onları değerlendiriceklermis bayram sornası açıklancakmıs.

Çalısmalar bayram sonrasına kalmıs. Tsk çalısmaları sürdürüyormuş asker açığı olucak mı filan onları değerlendiriceklermis bayram sornası açıklancakmıs.

hadı bakalım e tabı 3 ay az degıl baya acık olcak bakalım ayyy off

niye oyle diyorsun kız demoralize oldum valla ben inanıyorum ya off bilmiyorum su an için haberlerde birşey demiyorlar

Az önce izledim de atv'de Bayram sonrasına kaldığını çalısmalarını sürdürdüklerini asker açığı vs olcakmı onlara bakcaklarnı söylediler.Bakalım hayırlısı ama ben inanmıyorum artık yada kendimi kaptırmak istemiyorum diyelim

kızlar bende izledim haberleri evet düzenleme bayram sonrasına kalmış ama ben ümitliyim tsk açıklama yaptı bu seferde yapmamazlık yapmazlar yani 2. kez. bence bize vurucak bu düzenleme ama sabredelim umudumu yitirmek istemiyorummmm

Benim umuduum gitti malsef düşceğine inanmıyorum artk.

hayatım deli gibi kaptırma kendini %50 %50 düşün yani sen direk şafağı düşüriyim falan .. bekle bakalım bayramdan sonra bakarız suan bak kendı kendıne uzuldun sımdı dusunme kötüde hayatım üzme kendini

selaaam kızlar bayramınız mubarek olsun sevdıklerınızle nasılsınızzz

şafaklar düştü mü bakıyım kim düşürdü kasımın başında tamamen teskere veriyolarmışşşş bitenlere oh ohhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…