93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

Ahaha aynenn tam 365 gün olucakmış yani 95 gün iznede gelmesine gerek kalmaz artık 120 günn ohh

aynen bende oyle dıyorum saygına gelsın 10 gun sonrakı 10 gun gelmesın dırek 100 duselım safaktan

Evet zaten sende gidiyosun e dşerse az da bi zaman kalmıs oluyo o yüzden en mantıklsıı kullanmamak

aynen bebegım ay hadı gozumuz aydın yaaaaa ıns hayırlısı olsunda su pkk olay cıkartmazsa suanda bence gerı cekmezler dusuncelerı falan bakalım.. cunku suan yasa taslagı yokmus ama cok buyuk ıhtımal dusunuluyormus eger terorle ılgılı bısey olursa dıye korkuyorum acıkcası. cunku teror bolgelerı sakın oldugundan artık cok asker olmasına gerek duymadıkları ıcın boyle bıseyı ıstemısler buna karar vermısler suan bı ayaklanma olursa falan cıdden cok kotu olur ek korkum bu dırek gerı cekerlerse dıye... allahım noluuur bısey olmasında düşsün yaaaa

Valla içime hep düşcek gibi geliyo hatta kesin gözüyle bakıyorum az önce al yazıdada geçti başşbakınn yardımcısı baskabak düştü dediyse en kısa sürede düşcek yazdı.. Umarım olur simdi askerlerde çok heveslendi en büyk üzüntü onlara olur..Şafaktannn 120 gün düşürceğmmm günü sabırsızlıkla bekliyorummmmm:26:

bende oyle ama genede saygınada dedım dursun sımdılık o evet cok ıyı ama falan dıye .. dussunde o zaman mutluluktan deliririz suan değil ama hersey kesınlessın oyle çok dillendi evet %90 ama o %10luguda dusunmek gerek :/

Hayırlısı olsun yaa.. İnş geri dönmezler bu satten sonra:26:

canım artık kesinimi kaldı haberler bangır bangır bağırıyor :)

ay bebegım tamamen yasa yürürlüğe girsin öyle kesin gözüyle bakıcam ben ya ... kaç kere aynı şekilde direkten döndürme yapmışlar falan düşdünde atalım şafaklarıııııııııııııııııı

Ama hiç bu kadar haberlerde düşüyor falan filan diye bahsedilmiyormu. Bu sefer başbakan da başbakan yardımcısıda hep kesin konuşuyor. Bende dört gözle -95 i bekliyorumm..

Ama hiç bu kadar haberlerde düşüyor falan filan diye bahsedilmiyormu. Bu sefer başbakan da başbakan yardımcısıda hep kesin konuşuyor. Bende dört gözle -95 i bekliyorumm..

5 nerden geldı 90 gun ınmıyomu

kızlar valla benim ki diyoki bayramda tezkereye vericekmiş ellerşne evrak falan bi yer varmıs işte bilmiyorum evrak hazrılamya baslmaıslr öyle diyo düşcek gibiii ya :) sonra bizmkiler haberleri izliyomuş askerler kalkıp göbek atmaya baslmaıs duscek diye komutan hepsine ceza vermiş yağmurda yürütmüşler aksam aksam benmki de kaçmış uyuyomuş gibi yapmıs cok güldüm nizamiyelerde senlik var valla düşecek gibi kızlar dua edin ya 3 ay erken kavusalım askerlerimize

Aahaha çok iyii ya Yazık onlarda çok sevindiler inş bi aksilik çıkmazz. Onlar işin ciddiyetini daha iyi bilirr tabii. Bakalımm hayrılısıı..

Bende öyle diyordum ama akşam askerim dedi. 1 yıl 365 gün olduğuna göre devlet te 12 aya indirdiğine göre

460-365=95 gün dedi :) Yani 5 gün daha kazandık dedim.

ayyy iyi bakalımmmmmm HADİİ BAKALIM 5 5 DİRR <3

hahaaha ay cok guldummmmmm yazık ya bende dün askeriyeye girdiğimde balıklar vardı çocuğun birinin üstüneymiş komutanın balıkları yazık ya bi tanesi mi ne ölcek gibiymiş ölürse askerliğim uzar benimkini düşürmezler diye diye her dk gidiyodu balıklara bakıyodu çok garip komutanlar gerçekten

evet artık düşsün:26::26:

Düşcekkk düşcekkkk herşey bu kadar ilerlemisken gelin şafakları düşürelim yaaaaaaaaaaaaa Kendimi zor tutuyorum ama haberlde askerlilkle illgli haber çıksın düşürcem karar verdim

Düşcekkk düşcekkkk herşey bu kadar ilerlemisken gelin şafakları düşürelim yaaaaaaaaaaaaa Kendimi zor tutuyorum ama haberlde askerlilkle illgli haber çıksın düşürcem karar verdim

aşkımcım yapma yaaaa bak bilmiyom çok hoş güzelde bence hemen yapma dur bakalım şu bayramıda bi atlatalım bayramdan sonrasına yapmaya çabalıyorlarmışta bak bayramdan sonra düşürürsün ama sen bilirsin :):)

Kendimee yandş arıyoruum biri düşürse bende düşürcem hemen valla napiyim çok heycanlıyım Bilmiyorum bebeğm ya valla bu bekleyişte stres yaptı bende ama dediğin gibi bekliyim bari :/ sonradan üzülmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…