93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

İyiiim hayatım ya valla özlettinn. Nilayda yok bu aradaaa herkes gidiyo :44:

anaa nerde kızlar bılmem kı damlar o da bır ıkı gune yogundu ya bı donem :):) ay ozlemısım valla brasını canım sıkılıyo aynı dızı bıtır bıtır bayılcam valla...

Hoşlgeldin canım ankarada seni bekliyor. İnşallah iyileşirsin canım askerin seni görsün :)

Hoşlgeldin canım ankarada seni bekliyor. İnşallah iyileşirsin canım askerin seni görsün :)

ay evet ya kotuyum boyle gerce o kadar kotu degılımde ıdrarımı yaaprken agrı oluyo :/ gece fitil falan atıcam temizleyici iyi gelirmiş falan dediler bakalım.. sen napıyosun nasıl gidiyoooo hayatttt askerlik

ay evet ya kotuyum boyle gerce o kadar kotu degılımde ıdrarımı yaaprken agrı oluyo :/ gece fitil falan atıcam temizleyici iyi gelirmiş falan dediler bakalım.. sen napıyosun nasıl gidiyoooo hayatttt askerlik

Aman canım ihmal etme kendini bi doktora görün. Bende iyiyim şüür aynı bıraktıgın gibi askerlik yapıyoruz . Mehtap sayıyoruz :)

internetten bir sürüüü alışveriş yaptım oh kendime geldimmmmmmm valla alışveriş benim tüm hayatımmm sanırımmm

anaa nerde kızlar bılmem kı damlar o da bır ıkı gune yogundu ya bı donem :):) ay ozlemısım valla brasını canım sıkılıyo aynı dızı bıtır bıtır bayılcam valla...

Kış gelsin gelsin diyodukşimdide canım sıkılıyo her tarafı kapat otur

internetten bir sürüüü alışveriş yaptım oh kendime geldimmmmmmm valla alışveriş benim tüm hayatımmm sanırımmm

ahh şu ğnternet önce bayanlar dışarı çıkar alışveriş yapar kendine gelridi şimdi net başında yapıyorlar. Nereye gider bu gençlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…