93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

ya bok gıbıyım gene sureklı kendısını dusunuyor ya yok yanı kucuck yaptıgım bısey bıle gozune batıyo ama bende ınsanım . 5 ayda bı kere kahvaltıya gıttım ya annemle ustelık . gercekten aglamaktan gene berbat bı hale geldım robot degılım sonucta yeter artık ya dayanamıyorum

Canım benim o problemleri bende çok yaşadım aynen herşeye karışırdı. Ben zaten çok gezmeyi seven biri değilimdir. Çıktımmıda ihtiyacım için çıkardım böle dediğimdede hiç ihtiyacın bitmiyor dedi. Fakt şöyle bi durum varki bu karışmalarına fırsat veren de biziz. Ama benimki askerde iken bunlarla ilgilenecek pek fırsatı yok şu an zaten 3-5 dk konuşuyoruz yani. Bakalım ustaya geçince ne olacak eline tlf alırsa yine aynı olur gibime geliyor.

yok bundan sonra aılemle falan planlarımı eksık etmıyıcem ama mesela planlı yapıcam bakalım o zaman bısey dıcekmı dıyo ya hanı planlı olsa bısey dıyemem dıye . bakalım gercektende oyle mı olucak

ezgicim Snt55 arkadaşında dediği gibi çok tatlı ve iyi kalpli bi kıza benziyorsun, hayat dolusun. Sevdiğin için sende mücadele vermişsin hala da vermeye devam ediyorsun. Geçmişte yaşadığınız olaylar galiba askerine iyi bir ders olmuş. Bazı konularda evet haklı her yaşanılan olayda geçmişi öne sürmek yanlış olur bu sevgi için gelecek için yıpratıcı olur. Bak oda bu durumdan şikayetçi ne olursa olsun o asker gerçekten psikolojileri farklı sonuçta hepimiz asker yolu bekliyoruz az çok bunları görüyor farkediyoruz. Onlar şuan bizim yanımızda değil, her yaptığımızdanda haberleri yok eskiden olsa her anınızı biliyorlardı şimdi bilmemek onları üzüyordur buda tabiki bize ötü bir şekilde yansıyor. O yüzden öncelikle kendini sonrada askerini üzme.
Biz burda dört gözle onları bekliyoruz düğün yapacaz kızım :):):):nazar:

Canım benim o problemleri bende çok yaşadım aynen herşeye karışırdı. Ben zaten çok gezmeyi seven biri değilimdir. Çıktımmıda ihtiyacım için çıkardım böle dediğimdede hiç ihtiyacın bitmiyor dedi. Fakt şöyle bi durum varki bu karışmalarına fırsat veren de biziz. Ama benimki askerde iken bunlarla ilgilenecek pek fırsatı yok şu an zaten 3-5 dk konuşuyoruz yani. Bakalım ustaya geçince ne olacak eline tlf alırsa yine aynı olur gibime geliyor.

evet ama artık kotu hıssettırıyor yanı ... bakalım bebegım suan ıyıyız yanı arıyo ıste benım guzel sevgılım soyle boyle falan senı cok sevıyorum falan modunda konusuyo benımle ıyıyız bı sorun yok ama genel sıkıntı oluyodu bılmıyorum bakalım...

evet ama artık kotu hıssettırıyor yanı ... bakalım bebegım suan ıyıyız yanı arıyo ıste benım guzel sevgılım soyle boyle falan senı cok sevıyorum falan modunda konusuyo benımle ıyıyız bı sorun yok ama genel sıkıntı oluyodu bılmıyorum bakalım...

Maşallah maşallah canım hayatta hiçbirşey dört dörtlük değil tabiki sıkıntılar, kavgalar tartışamalar olacak öenmli olan sonunda onları tatlıya bağlamak, birbirinin kıymetini anlamak.

Maşallah maşallah canım hayatta hiçbirşey dört dörtlük değil tabiki sıkıntılar, kavgalar tartışamalar olacak öenmli olan sonunda onları tatlıya bağlamak, birbirinin kıymetini anlamak.

tabıkı de bakalım hafta sonu yanına gıdıcem nasıl olcak o zaman gorucem boyle telefonda faln olcak seyler degıl ıyıyız ama suanda gorusunce en onemlısı nasıl olcagı onunda benımde.

Bencede canım :) napıyon nasılsın ? Nerde bizim bu yarenler :nazar:

İyiyim canım ya dısardaydım yağmur bastırdı zaten hastayım ıslandım baya bii. Tedbirli olmak lazım artık :1: Valla ezginin hesabı pasif görünüyo bende merak ettim. Sen nasılsınn

İyiyim canım ya dısardaydım yağmur bastırdı zaten hastayım ıslandım baya bii. Tedbirli olmak lazım artık :1: Valla ezginin hesabı pasif görünüyo bende merak ettim. Sen nasılsınn

evet canım artık yavaştan yavaştan kış gelmeye başladı. Yağmurlu havada yürümeyi severim ama yanlız değilsem ve sonunda hastalanmaz. Evet canım benimde dikatimi çekti o nerelerede kayboldu bu kız hafta sonu askerine gidecek yanlış hatırlamıyorsam.

Bende iyiyim şükür çalışmaya devam canım

evet canım artık yavaştan yavaştan kış gelmeye başladı. Yağmurlu havada yürümeyi severim ama yanlız değilsem ve sonunda hastalanmaz. Evet canım benimde dikatimi çekti o nerelerede kayboldu bu kız hafta sonu askerine gidecek yanlış hatırlamıyorsam.

Bende iyiyim şükür çalışmaya devam canım

Valla bende severim de yanlız çekilmiyo bi duygusu olması lazım :) Evet ankraya gidicekti diye biliyorum bende 2 3 güne öğrenririz artık en olduğunu. Kolay gelsinn canmm..

Valla bende severim de yanlız çekilmiyo bi duygusu olması lazım :) Evet ankraya gidicekti diye biliyorum bende 2 3 güne öğrenririz artık en olduğunu. Kolay gelsinn canmm..

O duyguda nasıl olur söylemeye bile gerek yok. Sağol canım. Ama hafta sonuna daha çok var :)

ayt ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarın ankaraya gıdıyorum 2 gun sonrada safagım 2 lerde huhuuuu :9:

ay kızlar hasta oldum sankı boyle bı garıp bı haldeyım üşüyom terliyorum falan bi de sistit olmuşum üşütüp bayılcam ağrıdan falanda siz napıyosunuz yarına kadar geçse bari yarın yollarda bok gibi olcam D:

Back