Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sagol hayatımmmm bakalım yarın gıdıcem ama ne doktoruna gıtmem gerekıyor boyle bı problem ıcın onuda bılmıyorum kiii
Dahiliye bakar diye biliyorum canım ama orada sorarsan söylerler yine zaten ama büyük ihtml dahiliye bugün nasıl oldun iyimsin biraz?
Dahiliye bakar diye biliyorum canım ama orada sorarsan söylerler yine zaten ama büyük ihtml dahiliye bugün nasıl oldun iyimsin biraz?
ya bok gıbıyım gene sureklı kendısını dusunuyor ya yok yanı kucuck yaptıgım bısey bıle gozune batıyo ama bende ınsanım . 5 ayda bı kere kahvaltıya gıttım ya annemle ustelık . gercekten aglamaktan gene berbat bı hale geldım robot degılım sonucta yeter artık ya dayanamıyorum
Sakin ol aynı seyleri yaşıyorum seninle ama benmki ailem konusunda hiç bir şey söylemiyo arkdslarımla çıkmama karışmasının sebebinide biliyorum çok dandik arkdş grubum vardı o yüzden istemiyo görüsmemi haklıda sen hak ver seninde ortamın biraz uçarıymış çok doğal çıma etme demesi. Ama kendini böyle harab etme kendisine ailesyle yaptıklarna karışamacığını söyle sonçta o senin annen o olmasydı sende olmıcaktın. Saçma olduğnu anlıcaktır. Bu kdr abartmasnın sebebdide senin herseyi kabul etmş peki dems olman sen o üzülmesin diye yapıyosun ama zaman gittkçe tepene çımaya baslıyo. 4 Yıldır beraberiz kendimden biliyorum..
biliyorum arkadaslarımla cıkmak etmek umrumda degıl yakın oldugum 2 3 can cıger arkdasım evıme gıdıp gelıp benı goruyor zaten.. sorun bu degıl kı sorun aılemle falan bıle yanı dusunmesı lazım bazen bu kızında hakkı var ya bı kerecık cıksın nolcak bı kafası dagılsın dıye .
Konusmaktan baska çözüm yok malsef bu arada konunu okudum ne dövmesi ne kavgası ?
zamanında ıste mahkemelık falan olduk benım aılemde onunda ıstemıyodu bı donem haklı olarak darp raporum benım bıldıgın delı gıbıydı boyle baya agzım burnum yer degıstırmıs modundaydı araba kaporasını kafamda yamulttu bıldıgın atlattık mahkemeler düştü etti onlarda bişey yok artıkta o günlerden bu günlere gelip sonrasında kalkıp bu kadar saçma şeyler oluyo ya ona yanıyo canım
Benim fikrimi ne kadar önemsersin bilemiyorum ama seni dövmüş ve şuanda sana böyle hapis hayatı yaşatıyosa kesinlikle 460 günü boşuna harcama güzel bi kızsın annen arkanda ona maddi manevi bi bağlılığn yok eğer gerçekten bu şekilde baskıya devam ederse ara vermeyi teklif etsin düşünsün taşınsın. yoksa bu böyle gitmez. Şmdi sana böyle yapan adam evlenince neler yapar farkında mısın. Gençliğine güzelliğine yazık edersin biraz ağır oldu yorumum sanırım ama iyi bi kızsın ne zamandır knusuyoruz kötülüğünü istemem. Bu seklde pskolji filan kalmaz sende hafta sonu gidersen konuş bunları onunla. Gerçekten normal değil bunlar seviyorsun o yüzden katlanıyorsun desek zamanlar sevgide kalmaz bu sekilde.
Benim fikrimi ne kadar önemsersin bilemiyorum ama seni dövmüş ve şuanda sana böyle hapis hayatı yaşatıyosa kesinlikle 460 günü boşuna harcama güzel bi kızsın annen arkanda ona maddi manevi bi bağlılığn yok eğer gerçekten bu şekilde baskıya devam ederse ara vermeyi teklif etsin düşünsün taşınsın. yoksa bu böyle gitmez. Şmdi sana böyle yapan adam evlenince neler yapar farkında mısın. Gençliğine güzelliğine yazık edersin biraz ağır oldu yorumum sanırım ama iyi bi kızsın ne zamandır knusuyoruz kötülüğünü istemem. Bu seklde pskolji filan kalmaz sende hafta sonu gidersen konuş bunları onunla. Gerçekten normal değil bunlar seviyorsun o yüzden katlanıyorsun desek zamanlar sevgide kalmaz bu sekilde.
hafta sonu konusucam ne oldugunu bılmıyorum anlamıyorum tek bıldıgım cok yoruldum ve hastalık hastası oldum..
Kesinlikle kendini yıpratma düşünme sen tek bi insansın tek bi bireysin ' o kaybeder ' düşüncesi olsun hep aklında. Zaten seni seviyorsa daha fazla üzümene dayanamaz emin ol düzelir ama bu kadar ödn verme kendinden.
bakalım görücez.. inş öyle olur .. çünkü ben ödün verebilceğim kadar verdim elimden daha fazlası gelmez zaten istesemde daha fazla yapılcak bişey yok siz biliyosunuz her zaman gidip gelmeye bile çalışığ bi ton şeyler ayarlayıp bugun bile daha dogum gunune kac ay var saat maat begendım aldım armaniden çok seviyo diye. ve sonra yasadıklarıma bak :) komık ya ..
Düsünmemeye çalıs canım kafanı dağır bişiler yap. Kendini yıpratman bi ise yaramıcak herşey olcağına varır. Birazda o uğraşssın bırak..
Düsünmemeye çalıs canım kafanı dağır bişiler yap. Kendini yıpratman bi ise yaramıcak herşey olcağına varır. Birazda o uğraşssın bırak..
şuan bı ton sey konustuk ve o dedıkı benım burda sorunum oluyo sen bunu kendıne algılayıp buyutuyosun aılenle cık ama kızdıgım sey benım haberım yok eger bı plan mı yapıyosun en azından atıyorum saat 1 dıyım kı hı tmm ezgıler kahvaltıya gıtcektı ya flan dıyo . burda gene cok bunaldıgım bı donem yasıyorum canın sıkılmasın dıye soylmıyorum sen hemen ılıskı bıtırme moduna kadar konusuyosun dıyo nobete gıderken tlefonunu yanına almıs yasak olmasına ragmen okudum mesajlarını sana ıletım raporu geldıgınıde bılıyorum sonrasında bak okudu cevp vermedı gıbı dusunmemen ıcın suan rısklı bısey yapıyorum ama en azından anlarsın falan dedı sen cok kırılgan oldun sınırlenınce kırıcı oabılıyorum belkı ama sonrasında bıraksan bı laf soylemesen hemen ayrılga cekmesen toparlıcam ama hep yıkıcısın yapıcı degılsın hep degıstıgımı eskısı gıbı oldugumu dusunuyorsun ( eskı kotu halını ) falan dedı. eskısı gıbı olmam ıcın bı sebep yok artık mutluyuz ıyıyız falan dedı kendı kendıne 1 2 saat konusmuyoruz buyutuyorsun hemen olayları falan dedı
İlginçç :S Canım benim onu tanıyan sensin sen inanıyosan güveniyosan devam et kimsenin dediğine bakma.Sen ayrılınca çevrendekiler aa üzldüm der sadece acısını sen çekersin. Eğer ona güveniyosan ve dedikleri inandırıcı geliyosa ki ben senide onuda anlayabiliyorum yaşadklarınızn az da olsa bi kısmını yaşadım biliyorum. Mutluluğunu düsün her acı unutuluyo. Normlde bende diğer arkdslar gibi düsünmüstüm dövme lafı oluncada. Siz ikinz yaşıyosunuz bu hayatı. Açıklamasınıda yapmış ne güzel ama bundan sonra çıkmıcam etmicem deme ne kötü davran nede eve kapan seni böyle kabul etsin bosver...
yok bundan sonra aılemle falan planlarımı eksık etmıyıcem ama mesela planlı yapıcam bakalım o zaman bısey dıcekmı dıyo ya hanı planlı olsa bısey dıyemem dıye . bakalım gercektende oyle mı olucak
oh bu yaşta tansiyon problemim çıktı ya pazartesi hastaneye falan gidicem ne hoş ya 20 yaşında tansiyon düşüklüğünden göz kararmasından bayılıp kalıyorum evde falan :26: