- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
selam kızlar hepinize allah kavuştursun..
inşallah bu zor dönemi hepiniz en iyi şeklde geçirirsiniz..![]()
amin hepimizi canım bi an önce gelsinler hepsi bitsin artık :):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar hepinize allah kavuştursun..
inşallah bu zor dönemi hepiniz en iyi şeklde geçirirsiniz..![]()
canım bızımde cuma günü belli oldu ıns guzel biryer çıkar seninkide şimdi nerede
Şimdi burdurda canım. senin askerin nezaman gitti o nerede yapıyor acemiliğini
şuan samsunda benimde 6 mayısta gitti hayatım :) her hafta samsuna gidiyorum izmirliyiz biz izmirden gidiyorum görmeye
ne güzelll görme imkanın oluyor yawrum. bende yakın yerlere düşerse inşallah bi şekilde gidip görücem wallahi ama uzak olursa çok zor![]()
sen nerede oturuyorsun ıns yakına cıkar bebegım senınde gorursun bol bol :)
ankarada nasıl rahat mıı
Şükür canım rahat acemi birliğine göre, tabi izmir'i de aramıyor değil askerim. Yemekhaneci işte bi nöbetler zor geçiyor onun dışında iyi çok şükür. Telefon'da kullanıyor gizli mizli ama bilenlerde var tabi..
Şükür canım rahat acemi birliğine göre, tabi izmir'i de aramıyor değil askerim. Yemekhaneci işte bi nöbetler zor geçiyor onun dışında iyi çok şükür. Telefon'da kullanıyor gizli mizli ama bilenlerde var tabi..
aaa sizdemi izmirdensiniz izmiri aramıyor derken
ankarada nerede yapıyor pekı bebegım
İzmir'i aramıyor derken, İzmir/Narlıdere'de acemi birliğini yaptı canım. Çoğu zaman keşke orda olsam dediği de oluyor onu demek istedim![]()
Ankara/Güvercinlik Jandarma Lojistik Komutanlığı canım![]()
Bızım burda yapmıs yanı :) anladım hayatımm ayy olsun ya o jolıstık gene benımkı kosk muhafızlıgı nobet tutucaklar egıtımler falan zor dıyorlar bakalım tabı olsun gene bak ankara yakın bıraz daha sana ızmırden :) gıdıp goruyormusun goruslerı falan vra mı carsısı falan rahatca cıkıyormu kıtlenıyormu cok
Şuana kadar kitlenmedi hiç çarşısı canım, bazen 2 haftada bi çarşıya çıkıyo bazen her hafta. Hiç gitmedim yanına izne falan geldiği için fırsatta olmadı açıkçası, sende şükret haline canım alt devreleri geldikçe rahatlar her zaman böyle sonuç olarak![]()
kızlarr dayanamadım ben bu hafta sonuda gıdıyorum valla samsuna :):)
anladım hayatımm ay bakalım inşşş :)
gittim geldimmm şafak 391 olduuuu sizin kacc
Benim şafakkk batarsa 296, atarsa 295Hoşgeldin şeker
ne güzelll görme imkanın oluyor yawrum. bende yakın yerlere düşerse inşallah bi şekilde gidip görücem wallahi ama uzak olursa çok zor![]()
Allah kavuştursun kızlar..
Bende 93/1 lerdenim..
Esin devrem olur![]()