Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba benım nısanlımın usta bırlıgı cumhurbaskanlıgı muhafız alayı kosk muhafızlıgı bolugu cıktı ...
Ustaları belli olan kızlar nerelerdesiniz eşleriniz nerelere gitti gidecek toplanın konuşalımm
Kızlar merhaba benım nısanlımın usta bırlıgı cumhurbaskanlıgı muhafız alayı kosk muhafızlıgı bolugu cıktı ...
Canım öncelikle hayırlısı olsun allah kavuştursun.
benim askerim 19haziranda gitti onların henüz usta birlikleri belli değil bu hafta belli olur diye bekliyoruz.Senin askerin ne zaman gitti nezaman belli oldu usta birlikleriniz
Allah kavuştursun canım, hoşgeldin aramıza
Niloş canım askerinin acemi birliğini ne kadar yapacak ?
Eğer 75 günse dağıtıma gelmesine 1 hafta kala belli olur![]()
zeynepesin merhaba canım. adım niloş seninde esin olmalısenin askerin nerede allah kavuştursun canım
Evet ben kızların deyimiyle Esintoş93/1 yareni olarak Askerim Ankara da kuzum
![]()
Allah kavuştursun kızlar..
Bende 93/1 lerdenim..
Esin devrem olur![]()
28 gün canım 19temmuzda yemin töreni var burdurda asker. bu hafta belli olur demişler ama ben heycandan hergün aradığında soruyorum belli oldumu diye çatlıyorum meraktan napıyımmhakkında hayırlısı olsun diyorum ama yakın yerler olsun diyede içten içe dua ediyorum en azından arada gidip görme şansım olur belki
![]()
Allah kavuştursun canım benimmkeşke benim askerimde azcık yakın yerlere düşse. ben istanbulda yaşıyorum o yüzden çok dua ediyorum trakya bölgesi yada ankara falan olsun die azcık kendi çıkarlarımı düşünüyorum
![]()
sen nerde yaşıyorsun gidip görebiliyormusun askerini
Bende İstanbul canım. Kendini en uzağına bile alıştır neresi olursa olsun yeter ki onlar iyi olsunlar önemli olan da bu zaten. Hasret elbet bitecek, onların iyi olduklarını bildikten sonra hasretin yükü de mecbur çekiliyor canım. Bol bol dua et, Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın askerini.. Benim askerim izne geldi, lakin bazı olaylardan dolayı biz izinden görüşemedik. 12 günlük izin boşu boşuna geçti anlayacağın canım. 11Haziran'da geri yolladım işte.. Bayramda kaynana falan gitmeyi düşünüyor ama ben düşünmüyorum. Belki ilerde giderim, babamdan izni koparıp parayıda denkleştirirsem![]()
selam kızlar hepinize allah kavuştursun..
inşallah bu zor dönemi hepiniz en iyi şeklde geçirirsiniz..![]()
İnşallah canım wallahi gelince şakır şakır oynicam![]()
![]()
![]()
Elbette canım yeterki onlar iyi olsunlar ama insan yinede istiyor arada gidip görsün yakın olursa diye ama tabiki yapıcak birşey yok kader kısmet şans artık neresi olursa. üzüldüm senin adına gerçekten boşuna 12 gitmiş. ama olsun yawrum allah nasip ederse bittiğinde sonsuza dek seninle olucak allah ayırmasın![]()
amin canım aminnnn
Evet gerçekten bazen keşke daha önce gitseymiş diyorum ozaman herşey daha çabuk olurdu ama sonra düşünüyorum herşeyde bir hayır vardır diye. demekki hakkımızda hayırlısı böyleymiş![]()
Canım öncelikle hayırlısı olsun allah kavuştursun.
benim askerim 19haziranda gitti onların henüz usta birlikleri belli değil bu hafta belli olur diye bekliyoruz.Senin askerin ne zaman gitti nezaman belli oldu usta birlikleriniz
Evet ben kızların deyimiyle Esintoş93/1 yareni olarak Askerim Ankara da kuzum
![]()