92 yaşındaki annelerini sokağa attılar

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Kahramanmaraş’ta 92 yaşındaki bir kadının, kızları tarafından sokağa atıldığı iddia edildi. Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen yetkililer, yaşlı kadını huzurevine yerleştirdi.
92-yasindaki-annelerini-sokaga-attilar-4723947.Jpeg

Kahramanmaraş’ta Hatice Ulufer (92) isimli yaşlı kadının sokağa atıldığı iddia edildi. Kız kardeşleri tarafından annesinin sokağa atıldığını öğrenen evin tek oğlu görme engelli 72 yaşındaki Osman Ulufer, huzurevine koştu. Huzurevinde annesini gören Osman Ulufer, sinir krizi geçirdi.
Annesine sarılarak ağlayan Osman Ulufer, “Allah devletimizden razı olsun. Annem yaşlandı. Aslında biz çocukları da artık yaşlıyız. Benim bir gözüm görmüyor. Biz anamıza sahip çıkamadık. Sırayla bakalım dedik ama ailevi sorunlardan dolayı problem çıktı. Sonra anamı sokağa attılar. Sağ olsun devletimizde sahip çıktı. Aldı huzurevine getirdi. Allah’ım devletimizin yokluğunu vermesin” dedi.
İstirahat odasından görevlilerce tekerlekli sandalye ile annesini gören Osman Ulufer, uzun süre annesine sarılarak ağladı. Annesinin üzüntüsüne saha fazla dayanamayan Osman Ulufer, fenalaştı.
Osman Ulufer’e ilk müdahale huzurevi sağlık ekibi tarafından yapıldı. Konuşmakta dahi güçlük çeken Hatice Ulufer ise, oğluna ‘Osmanım, ciğerim Osmanım’ dedi.
Daha fazla üzüntüye dayanamayan Hatice Ulufer, sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından odasına dinlenmeye alındı.


92-yasindaki-annelerini-sokaga-attilar-4723960.Jpeg
92-yasindaki-annelerini-sokaga-attilar-4723962.Jpeg
92-yasindaki-annelerini-sokaga-attilar-4723964.Jpeg


Milliyet
 
1 anne 10 evladına bakar da, 10 evlat 1 anneye bakamaz size de ne desem boş...
Bir de kadıncağız ağlarken o vicdanlarıyla annelerini gene de huzurevinden almamışlar. Nasıl insanlarsınız bilmiyorum.
 
huzur evine yerleştirseylermiş bakamıyorlarsa sokağa atmak ne demek:(
 
Cenneti ellerinin tersiyle itmisler bir kenara.mesele ortada kalmasi degil kalmamista cok sukur ama sen gel o kadar emek ver tirnagina tas degse canindan can kopsun, o kadar sev sonra da seni sokaga atsinlar....bir anne olarak yasli teyzemin acisini yuregimin derinliklernden hissettim.ALLAH evlatlarini islah etsin!
 
Kızlarını konuştursak neler anlatırlar acaba, muhtemelen burada anneye karşı aşırı öfke duyan konular açan kızlar kadınlar gibi nefret için bir neden ya da bahaneleri vardır... Ama bu gaddarlık yaa, (Allah korusun evladın ana babanın hayırsızından Amin)
 
Sokağa atmamışlardır ya medyanın abartmasıdır. Huzur evine kapatmak dediğimiz bir tabir var ya hani onu önümüze böyle sunmuşlar işte. 92 yaşında birine bakmak da zor şöyle ki bu bayan 92 yaşında ise muhtemelen en genç çocuğu 60 yaşında kim bilir kendilerinin ne gibi rahatsızlıkları var yoksa bu yaşa kadar bırakmamışlar da şimdi mi sokağa atmak gelmiş akıllarına?
 
allah elden ayaktan düşürmeden alsın canımı..tahminen kızlar 60..70 aralığındadır pek çok sorunları hastalıkları vardır..92 yaşında bunama başlangıcı varsa geçinmek zor olur..arkadaşın dediği gibi sokağa atmamışlardır..kızların hadi biri kötü çıktı gaddar çıktı diğeridemi gaddar...inandırıcı gelmedi pek bana
 
Bence de sokağa atmamışlardır ayrıca huzurevleri niye bu kadar öcü gibi görünüyor ki belli bir yaştan sonra bakım zor
 
belki çok kötü bir anne olmuş olabilir, çok kötü bir k.valide olabilir, çok kötü bir insan da olabilir.. her şey bir tarafa da o kadın son senelerini bir odada torunlarının ismini sayıklayarak geçirecek ya, işte o çok dokunur bana.. rabbim yardım etsin..
 
Back