- Konu Sahibi yener_tugba
-
tabiiki heryerde atabilirsin şafağını tatlım ama sonucta bu tertipler daha çok yeni ve askerlerini henüz göndermediler bile... Yani şu günlerde ztn fazlasıyla moralleri bozuk, hatta belki bazı terimlerimizi bile bilmiyorlar, bir de biz zoruna gitmesin gibisinden moral bozucu laflar yazmazsak daha iyi olur değil mi
sonuçta askerlik süreci geçici bir dönem ve sürkülasyondan ibaret biri biter diğeri başlar biz de 460lardan geldik bayrağı teslim etmeye
o yüzden diyorum mübalağaya gerek yok
mübalağa eden yok ztn cnm...
kasıtlı bir şey yok ortada varmış gibi lanse etmeyelim lütfen
selam kızlarbenim burda sohbet edildiğinden haberim bile yok 9 sayfa olmuş tubik açtığını biliyordum da muhabbete geçtiğinizi bilmiyordum arada sırada ben de uğrarım artık alt devrelerimizle tanışır kaynaşırız
tatlım fikrin çok güzel ama bence renkli kağıtlara yazıp kutuya koyup verme fikri tamam çok güzel ama o kutuyu nasıl koruyup-saklayacak orda?
çalınması ya da yer değiştirmesi inan çok mümkün.. üst devreleri bulsa ki üst devreler inan kan kusturuyor bazı birliklerde dalga geçilmesi ihtimali çok yüksek. çok acımasızca oldu belki ama inan şartları çok rezil bazı birliklerin..:44::44:
bence ne yap biliyor musun yaz sen yine yazılarını ama git küçük bir not defteri al, boyutu elin kadar olsun.istediğini yazarsın içine hem sürekli elinin altında olur çünkü kamuflajlarının cepleri oldukça çok ve geniş. hatta o not defteri el defteri gibi aldığın şeyin yanına küçük tükenmez bir kalemde ayarla ver o da minik minik notlar alır yanına..
aha da bunun gibi düz siyah dikkat çekmeyecek birşey al bence Eki Görüntüle 552115
tabiki cnm onlara destek vermek bizim boynumuzun borcu
Kızlar pazar günü yolcu ediyorum sevgilimiOna alışmışken terminalde nasıl bırakıcam bilmiyorum.Sizce doyasıya ağlasam mı yoksa kendimi tutsam mı onu üzmemek için?
Kızlar pazar günü yolcu ediyorum sevgilimiOna alışmışken terminalde nasıl bırakıcam bilmiyorum.Sizce doyasıya ağlasam mı yoksa kendimi tutsam mı onu üzmemek için?
zamanında bize de az destek vermediler değil migerçi ben en çok desteği kendi devrelerimden gördüm. çünkü ben buralara düştüğümde şafağın 3 ayını yemiştim siz baya alışmıştınız
Düşündükçe içim çekiliyor ..Hem üzüntüsüyle uğraşırken bir yandan da umursamaz tavırlarına çok üzülüyorum yapcak bişey yokcnm ağlamalarını onun yanında yapma sakın, onun için çok daha zor bu durum, daha da zorlaştırma... Yanındayken kendini tut, yolcu ederken de arkasından gülümseyerek el salla, yoksa ne o yol nede bu askerlik ona bitmek bilmez
Düşündükçe içim çekiliyor ..Hem üzüntüsüyle uğraşırken bir yandan da umursamaz tavırlarına çok üzülüyorum yapcak bişey yok
Malesef benim öyle bir şansım yok zaten ayrı şehirlerdeyiz .. İçim acıyor ya :)cnm umursamaz tavırlarına hiç üzülme, dediğim gibi şimdiden yokluğuna alıştırmaya çalışıo seni... Benim nişanlım da askere gitmeden önce son 1 ay görüşmeleri azaltmıştı, sessizleşip içine çekilmişti... Görüşmediği zamanlarda kızdığım için bana şimdiden birbirimizi yokluğumuza alıştırmamız gerekiyor demişti, sırf bu yüzden her an yanyanayken benden uzaklaşır olmuştu ama ben buna izin vermedim, kapısında yatmadığım kaldı bio da atlatacak bunları merak etme, sabret cnm... Bu ayrılıkta en buyuk sey sabretmeyı öğrenmek oluyor
yemin törenine gitme şansınız varsa mutlaka gidin cnm, anlatılamaz bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?