92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Canm nasıl erken gelicek öyle bi ihtimal yok bi izin kullancak ama bütün izin günlerini 1 seferde bitirmis olcakk yine erken gelmez yanls hesaplıyosun

Kız daha dur yolun basındayız bismillah

neden?

bütün izinlerini kullanmak zorunda değil ki sadece bir kez izne gelecek ama 1-2 hafta için gelecek

tutup da 30 günlük izni kullanmıcak yani dediğin başka bir şey mi anlayamadım?

neden?

bütün izinlerini kullanmak zorunda değil ki sadece bir kez izne gelecek ama 1-2 hafta için gelecek

tutup da 30 günlük izni kullanmıcak yani dediğin başka bir şey mi anlayamadım?
Komutan gülsenin sevgilisine 22 gün yazmstı hatırlıyosam komutan yazıyo sanrm dogudaki izinleri o karar veriyo ne zaman gelceklerini gülseninkide mus'ta ordan biliyorum..

selam kızlaaar uzun bi aradan sonra burdayımmm :) her şeyden emin olmak istedim o yüzden pek girmedim kafayı toparladım. inanın şu 4 aydır en iyi zamanlarımızı yaşıyoruz. benimkinin başına taş düştü sanırım dağıtımdan sonra her şey yolunda Allah'a şükür.. nesillcim aynı kaderi paylaşıyoruz bu arada, benim askerim de şırnak akçayda. 6.motorlu piyade taburunda... çok rahatmış bi sürü imkan var diyor ama yine de bulunduğu yer gabar dağı etekleri yani rahat olsa kaç yazar.. dualarımızla beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok.. okuduğum kadarıyla hepimizin keyifleri çook iyii... kızlar baksanıza ya 300lere indikk zaman nası geçti görüyo musunuzz. 450lerde çırpınıp ağladığımız zamanlar sanki daha geçen hafta gibi. gerçekten zaman geçiyo. plaka sayarken de dicez aa ne çabuk geçti vs :)

sevindim tatlım ne kadar güzel benim ki hakkariye gidecek doğu için korksak da iyi diyorlar yine iyi diyen biri sensin

bilemedim yani üzülsem mi sevinsem mi zaman evet bazen yavaş bazen hızlı akıp gidiyor

şafak atınca 3 8 8 !

Canm hosgeldin nerelerdesin sen yaaa hic görünmüyosun..
cok sükür düsüyo safagımızdan cok süküür sabrediyoruz sonucunu da alıcaz 400 lere elveda artık

geldim artık burdayım hiiiç bi yere gitmem :) sınavlar falan da yoğun bastırınca buraya girmeye pek vakit olmadı :)
doğu tabii ne kadar rahat olursa olsun ama en azından batıdaki kadar sıkmıyolar. ankaradaydı acemilikte, ordayken hiç aramıyodu arasa da sesi çok kötüydü izne geldiğinde falan perişan haldeydi ama şimdi konuşuyoruz sanki evinden konuşuyomuş gibi o kadar mutlu geliyo sesi :) tabi alıştı artık o da var. hepsi Allah'a emanet olsun da gerisi boş valla

Ne güzel canm sevindim ustası rahatmıs benmki acemiyi özlemis acemide daha rahat oldugunu söylüyo denetleme falan var simdi pek konusamıyoruz gün içersinde

naber canım nasılsın bişeyler olmuş galiba nasıl durumlar?

bilmiyorumki canm iyiyim desem degilim ruhsuz bi beden gibi dolasıyorum ortada, görüsmüyoruz suan 1 2 hafta konusmayız heralde.. barıssak nolacak sorun hallolacakmı hayır üstü kapanacak bi süre sonra gene aynı mevzular ortaya cıkacak yoruldum cokk yoruldum

Seni aramızda görmek ne güzel oldu böyle,hoşgeldin tekrardan canım benim umarım hep aranız böyle iyi oluribidaha eski sorunları yaşamazsınız.Bak oda alışma sürecini atlattı ve durumu kabullendı demekki:)

bu tip sorunları zamana bırakmak en mantıklısı.. düşünüp de kafayı yiyosun boşver biraz akışına bırak
insan nelere alışmıyor zamanla.. eminim oda ikiniz için en iyi kararı verecektir
ama ben bir kaç gün bırak derim şahsi fikrim bi kaç gün toparlasın kafasını ama 1 2 hafta uzun bence bi msj atarsın 1 2 gün sonra
bakalım ne diyecek hepten kopmayın sonra

hayır canm atmam msj falan zaten Cuma günü evci iznine gelecek gelirse bizzat kendi arar hicte yapısamam yakasına fazla sımartmaya gerek yok

noldu kuzum sorun ne ki? :/ ay cidden üzüldüm senin böyle olmana ya... sen burda en güçlü duranlardan biriydin
Herkese güclüyümde bi kendime gelince gücsüzüm be güzelim askerlik pskolojisine girdi arkasından iş ceviriyomuşum kıyametleri koparyor adam en ufak bi hareketimde napıcam bilmiyorum

Herkese güclüyümde bi kendime gelince gücsüzüm be güzelim askerlik pskolojisine girdi arkasından iş ceviriyomuşum kıyametleri koparyor adam en ufak bi hareketimde napıcam bilmiyorum

ayyy benımkı de benı hıc sorgulamazdı ama su son bır haftadır fenalarda.. geçen sabah aradı yürüyüşteydim, baya yürüdüm sonra avm'ye girdim dedim kim var yanında dedi kimse yok dedim, kiminle buluşcaksın dedi sert bi sesle. ben şaşırdım tabi kimseyle buluşmıcam oyle yürüdüm gitcem eve dedim. çabuk eve gidiyosun artık kimseyle görüşmeni istemiyorum benim canımı sıkma otur beni bekle düzgünce dedi. yani hepimizde var böyle vakalar alttan alcan artık yapcak bişi yok güzelim ya çekicez böyle

Kız noluyo böyle bilmiyorumki askere gidince iyice bi kıskanclıklar basladı 13 ay nasl geciricez biz böyle anamm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…