- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.861
kız daha çok var haziranainşallah hepimiz bir gün muradımıza ereceğiz
sanki zaman durdu çok kötüyüm 2 hafta sonra nişanım var en çok istediğim şeydi bu nişan
ama bişeyler yolunda gitmiyor ne olduğunu bilmiyorum hiç iyi değilim
Hakkari beni mahvetti telefonda sürekli ağlıyorum ben onu teselli etmem gerekirken o beni teselli ediyor
çok yalnız hissediyorum kendimi
bizim mehtap sadece 1 kez olacak içim burkuluyor ne ben gidebileceğim nede o gelebilecek
aylarca nasıl görmeden duracağım bilmiyorum
hakkımızda herşeyin hayırlısı canlarım, haklısınız hepimiz aynı yolda yürüyoruz, hayat onlar yokken devam etse bile bizim için herşey eksik oluyor, her duyguyu eksik yaşıyoruz maalesef... Sabır meleklerim, bu günlerde Allah'ın izniyle bitecek inş... Bu günlerimize güleceğimiz zamanlar da gelecek
şafağın daha başı o yüzden mi böyleyim acaba Hakkari de korkutuyor bazen beni
kayınvalidemde beğenmedi elbisemiçok mutsuzum
sizin düğün tarihi belli galiba ne kadar güzel bizde düğün tarihini son izninde alacağız inşallah
Şafağın azaldıkça sıkıntın da biraz biraz azalack, şafak yaklaşmaya başladıkça sabırsızlık hat safhaya çıkacakHakkari, doğu veya batı hiç farketmez cnm sen kötü düşünme, aklına kötü şeyler getirme, hayırlısıyla sağ salim bitirip gelir inş
Elbisen konusunda kimsenin beğenip beğenmemesine aldırma, tabiki fikirlerini alıp saygı duyacaksın ama önemli olan senin beğenmen ve kendne yakıştırman, senin içine sindiyse gerisini boşver, herkesi memnun etmeye çalışırsak kendimiz memnunsuz oluruz
bizim düğün tarihi şu anda kesin değil cnm, o tarih kendi düşündüğümüz tarih ama değişecek çünkü Ramazan'a denk gelio
İnşallahhhhh
Hayırlısıyla gelsinler hepsi , düğünü uzun tutmayın bence 15 ay hasretlik den sonrabizimki de öyle olacak nasipse Allahımmmm hepimizi kavuştursun
amin cnm, düğünü uzun tutmıcas ztn tarihi henüz kesinleşmemiş olsa da bu yaz bitmeden olacak inş
İpekcim sakın insanların fikirlerine kararlarına takılma sen beğendiysen kıyafetini gerisinin hic bi önemi yokk sen giyiceksin unutma begenmediğin bir kıyafeti giymekten tüm gününün mutsuz gecmesinden cok daha iyidir kendi begendiğini giymekk bu senin özel günün kuşum bosver kayınvalidenii konusur durur onlar....inşallah
şafağınnn süpermiş
kızlar nerdesiniz topik de yalnız kaldım
İpekcim sakın insanların fikirlerine kararlarına takılma sen beğendiysen kıyafetini gerisinin hic bi önemi yokk sen giyiceksin unutma begenmediğin bir kıyafeti giymekten tüm gününün mutsuz gecmesinden cok daha iyidir kendi begendiğini giymekk bu senin özel günün kuşum bosver kayınvalidenii konusur durur onlar....
Bende öyleydim acemideyken 1 haftalık koca izni degilde ayrılacagım o vakti düsünüyodum mahfoluyodum ama o geldikten sonra unuttum ayrılık vaktini son 1 gün öncesinden yaşlar akmaya basladı ayrılık hatırlattı kendini onu görünce unutacaksıın bütün herseyi emin olöyle canım takmıyorum artık askerlik beni daha da olgunlaştırıp sabretmeyi öğretti
öğretti öğretmesine de adama fena geçiriyor delireceğim gelecek nişan yapacağız diyorum da sonra gidecek diye üzülüyorum
bu ne biçim iş ya
Bende öyleydim acemideyken 1 haftalık koca izni degilde ayrılacagım o vakti düsünüyodum mahfoluyodum ama o geldikten sonra unuttum ayrılık vaktini son 1 gün öncesinden yaşlar akmaya basladı ayrılık hatırlattı kendini onu görünce unutacaksıın bütün herseyi emin ol
Dogru canm dogru izindeyken safagınızdan gene düsmeye devam edicekya eda bana cvp yazmış dağıtım da şafak atıyo demiş doğru de bana doğru de şaka değil di mi?
Dogru canm dogru izindeyken safagınızdan gene düsmeye devam edicek
Dogu oldugu içinmi bi izin canmvalla şaşırdım ya o zmn benim ki her türlü erken geliyor bizim bir iznimiz var sadece onuda yazın kullanıcak ağustos gibi inşallah
çok iyi ya
Dogu oldugu içinmi bi izin canm
inşallah
şafağınnn süpermiş
kızlar nerdesiniz topik de yalnız kaldım
Canm nasıl erken gelicek öyle bi ihtimal yok bi izin kullancak ama bütün izin günlerini 1 seferde bitirmis olcakk yine erken gelmez yanls hesaplıyosunevet malesef ama yine de buna şükür madem dağıtımda atıyor zaten bi izin kullanıcaz benim yarim erken geliyorrrrrrrr
AŞKIMMMMMMMMM SENİ SEVİYORUMMMMMMM BAL BÖCEĞİMMMM
Kız daha dur yolun basındayız bismillahşafak bitsin artık
Canm nasıl erken gelicek öyle bi ihtimal yok bi izin kullancak ama bütün izin günlerini 1 seferde bitirmis olcakk yine erken gelmez yanls hesaplıyosun
Kız daha dur yolun basındayız bismillah
Ohoo simdiden böyle yaparsannnbanane banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?