92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

meraba kizlar,bende 92/4 grubundanin

bi fikir vermek istiyorum

askerlermizden ayri oldugumuz her gun icin,kucuk kucuk anlamli cumleler yazmaya ne dersiniz?
ben her gun icin yaziyorum bi kagida ve bi kutuya koyuyorum hepsini.
geldiginde okuycak yarimm

evet zor ama bu nişan olmazsa ikimizde rahat edemıcez ama oluyor cok şükür :) haftasonu elbıse bakmaya gıdecegım yuzugume de karar verdım sayılır

fotografları paylaşacagım :)
ipeeek kıız gittin mii aldın mı fotografları koymamıssıınn merakla bekliyorum
Cok iyi düsünmüssün canm fakat onun yerine günlükk tutsan daha iyi olur bence askerde okur hem

ipeeek kıız gittin mii aldın mı fotografları koymamıssıınn merakla bekliyorum

Cok iyi düsünmüssün canm fakat onun yerine günlükk tutsan daha iyi olur bence askerde okur hem

evet tatlım gittik elbisemi aldım ama evde olacağı için kabarık olmadı çok gezdik dolaştık düz olarak penye vardı o zaten olmaz
saten de olmuyor tülden altı çan bir elbise buldum başka birşey beğenmezsem o olacak. kayınvalidem
her zmn giyebileceğin brsey al dedi sadece bı günlük olmasın dedi mantıklı geldi abartılı deil öyle bişey buldum iki tane aldık
hangisi olursa ibo beğenecek bakalım tesettürlüyüm bu arada. o açıdan bulmak da zorlandım tek parça olsun istedim bolero sevmiyorum hiç
fotoğraf paylaşmadım üzerimde herşeyimle birlikte çekip paylaşacağım hatta nişan fotomu koyarım bı stüdyoyla anlaştık sayılır
sabırsızlanıyorum Allahıma şükürler olsun nişanlanıyoruz

Canımmm hadi inşallah her şey çok güzel olur senin için fotolarını bekliyoruzzz

cok sevindiim canımm insallah Allah tamamına erdirir resimde çek koy merak ettik, az kaldı sevgilinin gelmesine biraz daha sabret

Kızlaaaaaaaar slm, nasılsınız bakalım .... Gözünüz aydın 10 gün sonra sizin de alt devreleriniz bot bağlıyor
iyiyiz canm cok sükür mutlu oluyoruz alt devreleri görünce
Selam kızlarr.Mehtap: 11 benim heyecan dorukta sizler nasılsınız?
Benmki ustaya önceden geçiş yapmıştı yaa o yüzden mehtap yok görünürde suan bizim kızlar hep sevdiğiyle bulusucak sonunda mutluyum sizin adınıza

hahaha kafam bi hos benim
Bizimde nisanlmın kuzeninin dugunu var hazıranda napcam ne giycem bilmiyorum gözler bizde olucak bi biz kaldık bekar yaa
kız daha çok var hazirana inşallah hepimiz bir gün muradımıza ereceğiz
Kızlaaaaaaaar slm, nasılsınız bakalım .... Gözünüz aydın 10 gün sonra sizin de alt devreleriniz bot bağlıyor

sanki zaman durdu çok kötüyüm 2 hafta sonra nişanım var en çok istediğim şeydi bu nişan
ama bişeyler yolunda gitmiyor ne olduğunu bilmiyorum hiç iyi değilim
Hakkari beni mahvetti telefonda sürekli ağlıyorum ben onu teselli etmem gerekirken o beni teselli ediyor
çok yalnız hissediyorum kendimi
bizim mehtap sadece 1 kez olacak içim burkuluyor ne ben gidebileceğim nede o gelebilecek
aylarca nasıl görmeden duracağım bilmiyorum

Yavrum yıldönümümüze denk geliyo düğün günü 5 ay hicte cokk degill yarınmıs gibi heyecanlıyım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…