92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Bende yaprak sarmayı seviyorum baklalı değilde mercimekli var onu birde mercimekli bulgur pilavını seviyorum yöresel tatları pek sevmiyorum

bak işte bu en altta yavas ekmeği var ekmeğin üstünde etlerii var üstünde patlıcanı biberii domatesi ooh bi lezzetli ki sunumu böyle yapıılyo ekmeği yağı çekiyor böyle en alttan bi lezzetli oluyor varya uuf canm cekti bee

Ayyy güzelmiş tatlım Allah kısmet edip günün birinde gelirsem tokata yicem mutlaka.Ama dana eti dimi dana eti harici kuzu koyun yiyemiyorumda

canım şafaklarımız aynı :) ikimizde geldikleri gün yazalım birbirimizeeee aynı gün mutluluktan havlara uçucazzz :)

Kızlar bu arada 349. dönemler olarak istanbulda toplanmaya karar verdik.23 ocak carsamba gunu bulusalım dedık.bıde pazar gunu yanı 27 ocak dedık.haftaıcı gelemeyenler o gun bulussun dıye.Aranızda gelmek ısteyen varsa gelsin bırbrımızı tanıyalım guzel guzel muhabbet ederiz :)

Son düzenleme:
inan hiç kötülük yok durumları yok ve yapamıyorum elimden gelmiyo diyor kiradalar o derece. benim annem de evinizi alırsınız kredi çekip diyor ev muhabbetine girmiyorum bile evi yok diye zor ikna ettik zaten bizimkileri..
aynen canım düğünde 8 istedi annem dediğim gibi ev alabilmek için imkansız tabi ama neyse.. bende yüzük ve bilezik olsun sete saate gerek yok dedim.
kızlar delirmek üzereyim resmen iki ucu ...... deynek derler ya daha babam mırın kırın ediyo askerden sonra geliceklerdi hani diye ama onlara da tmm diyo
sanki benle ve iboyla dalga geçiyorlar o kdr sinirliyim ki
gaziemir iyidir ya merak etme canım :)

gaziemir e lafımız yok da hakkari nasıldır bilemiyoruz

349 dönem kısa askerlik yapanlar oluyor siz 92/4 sünüz uzun dönem yapacaklar olarak canım farklı yani tabi ki ama istenilirse gidilir

Canım sen üzme kendini bir yüzü iste birde bilezik yeter şu para olaylarını anlamam 8 blezik nedir yahu annen abartmış ya

Canım sen üzme kendini bir yüzü iste birde bilezik yeter şu para olaylarını anlamam 8 blezik nedir yahu annen abartmış ya

eviniz olur krediye girersiniz diyor eda onuda anlıyorum da adamın durumu yok ne evi yani
vermicekler sanki beni ya of
kirada oturucak olan var mı ya bu kadar zor birşey mi kira da oturmak yada evi olmayana kız vermemek doğru birşey mi

Canım günyadın.Bu ev olayınıda anlamıyorum ya sizinkiler nede bu kadar abartıyor tabiiki evi olması çok güzel ama eğer sen çalışıcaksan atıyorum 1500 tl kazansan sevgilinin güzel bir işi olucaksa oda 2000 kazansa askerden gelince bence kira sorun olmz yani gidip 1000 tl ye kiraya çıkmazsınız 600 e çıkarsınız tatlım annemle babamında evlendiğinde evi yokmuş şimdi 2 tane evimiz var yani neden böyle yapıyorki sizinkiler bu devirde 20 yaşlarında hangi erkek ev alabilmiş ki sıkma canını...Ama keşke askerden temelli gelip işe falan girdiğinde nişanlansaydınız böyle biraz aceleye geldiği için ailen böyle yapıyor olabilir tatlm

Son düzenleme:
canım ya senın askerin ne zmn gtti sülüs tarihi kac? ben 403 den gerı gıdıorum ama suan ızın kullanmazsa 1 ay erken gelıcek oda 374 gun oluo.smdı hangısınden saysam bılemedım aklım karıstı

Canm 22 kasımda teslim oldu askerim, silüsümüz 20 kasım izin kullanıcaz ama biz sen simdiki safagından itibaren saymaya devam et izini katma araya kafan karısır
canım şafaklarımız aynı :) ikimizde geldikleri gün yazalım birbirimizeeee aynı gün mutluluktan havlara uçucazzz :)
Ne güzel canıım insallah birlikte bekliycez askerlerimizi son güün ikimizde aynı duyguları yasıycaz

Para o kadar önemli degil bize göre ama annen senin rahat etmeni istiyor belliki anneler hep böyledir guzum.. dogrudur durumları yoktur sen anneni ikna etmeye calıs para bir sekilde gelir üzerime gelme de,
ayrıca canm kiraya cıkarsınız ilk zamanlar bizde öyle yapıcaz heralde kirada oturucaz evlenince sonradan ev alırız..

Ben surdan suraya sevgilimi görmeye gidemiyorum istanbula nasl geliyim a kuzum

Son düzenleme:

yok be eda o kadar uçmaz bizim maaş işi
ben liseyi bitirdim üni. kazanamadım olmadı çocuk gelişimi okudum ama yapmak istemiyorum bölüm yok henüz ortada
kafam zaten allak bullak ama en fazla 2000 lira olur bizim toplam maaşımız
onunla da bence geçinebiliriz çok uçmadan fazla eşya almıcaz zaten ikimizde sevmiyoruz şu iş hallolsa bi herşey rayına oturur
he bu arada nişanı istiyorum çünkü ailem o yüzden böyle yapmıyor da görüşüyoruz daha cok laf yapıyorlar nişanlı derlerse sorun olmaz
el ne der olayı yani nişanlı beklemek daha iyi bnm durumum açısından

Anladım canım sıkma sen canını her şey olacağına varır

Canm kimin dogustan evi varki herkes kazanarak birikim yaparak biryerlere geliyor, e bizde 2 yıl sonra evlendiğimizde kiraya cıkıcaz ilk sonradan kendi evimizi alıcaz.. Hersey bi anda olmazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…