- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.781
hahh kapsülden bende yapmıştım bir de ilaç kutusuna koyup al hayatım ağrı kesici demiştim çok komikticanım maddi bir şey den çok manevi yap derim internette güzel şeyler var mesela bir fotoğrafınızı puzzle yaptırabilirsin ben düşünüyorum yaptırmak şöyle 20-30 parça.Bu arada askerin nerede 92/4 müsünüz
92 /4 üz manisa da şimdilik bakalım 25 inde belli olucak yeri.ya çok kararsızım sonuçta manevi birşey yapsam tutup askeriyeye götüremicek evde bırakıp gidicek.güzel birşey bulursam manevi değeri olan birşey yaparım en kötüsüde eşofman takımı alırım napayım
Aynen canım eşofman takımı mantıklı bizimde ustalaar bu cuma belli olucak.Çanakkalede benmkide :)
Ya bak şimdi birde nette gördüm fotoğraflı kol saati diyor.acaba hangisini alsam.fiyat olarak zaten hemen hemen aynıya gelicek.çanakkale mi sen nerede oturuyorsun.ben istanbul da oturuyorum.bol bol dua ediyoruz istanbul olsun diye.batı ya göndericeklermiş bizimkini abisi doğuda yapmş diye.bakalım umut fakirin ekmeği
Bende istanbuldayım canım bizimkide batı ağırlıklı dağıtımlar bakalım kısmet :) O kol saatlerini biliuorım gayet hoş ama orda takabilir mi bilmiyorum canım
Ya ben gene diyorum hep hayırlısı nereyse ora olsun.nerede rahat edersen ora olsun istanbul un neresindesin.doğru orada kullanamazsa kötü olur işte.ağzınıda arayamam.
aynen canım.İstanbul kağıthane de oturuyorum 20 yaşındayım bu arada sen *
Bende 21 im Gaziosmanpaşa lıyım ama kısa bir süreliğine yenibosna ya taşındım
Hımm anladım canım memnun oldum tanıştığıma
Canım hic öyle renkli karton puzzle kalpli kutu işine falan girme eşofman takımı al kogusta giyer, ne biliyim eldivenn al kazak al...Ya malum 14 şubat geliyor.benim yarim 2 şubat ta dağıtıma gelicek yanıma.14 şubat ta ayrı olacagımız için geldiğinde birşey vermek istiyorum ona ama zerre fikrim yok benim.fikirleri olan var mı?
Canım hic öyle renkli karton puzzle kalpli kutu işine falan girme eşofman takımı al kogusta giyer, ne biliyim eldivenn al kazak al...
Bendee cokk düsünüyorum napsam diye sanırım buldum kafamda netlesiyo yavastan, 14 subatta birlikte degiliz ama öncesinde yada sonrasında ne zaman görürsem vericem hediyesini..
bi kazak alıcam bi esofman altı alıcam bide sıcak tutanından eldiven( sivilde haftasonu cıkarken takacagı eldiveni yok elleri donar kıyamam) bide 2 3 cift yün çorap almayı düsünüyorumm kızlar otantik hediyeleri cok aldım askere gitmez öyle puzzle kalpli notlar falan bunlar daha iyi degilmi sizcede?
bence süper fikir valla.bizimki sivilde asla kazak giymezdi giyemezdi ama şimdi alışmış :) doğal olarak ilk kazagınıda ben almak istiyorum.birde aslında kendim atkı mı örsem yanında bilemedim.bugün dedi 3 takım atkı bere eldiven aldım dedi.yinede örsem mi bilemedim ki.
nihayet 400 ler bitti darısı size kızlar..
bi an önce de 200 ler gelsin
benim aşkımda çarşıya çıkabilcek olsa kalın kazak yada içi yün olan fermuarlı ceket tarzı bişeyler alırdım. cerenin dediği gibi atkı eldivende uygun..
ama malesef ki çarşı izni yok bize 12 ay boyunca.. o yüzden ben bi hediye vermiycem.zeten biz sevgililer gününü kutlamıyoruz.. insanların kendi kafalarınca koyduğu özel günlere karşıyım ben..giderken bol bol yün içlik alırım yün çorap alırım giysin.
google dan bakın kalcağı yere içiniz kararır resmen dağın tepesi. şehirle iletişim yok.. helikopter geliyo gidiyo erzak için falan.
şırnak seslice(gabar)...
off off.. düşündükçe içim bi tuhaf oluyor.. saat oldu 5.35 ben uyuyamıyorumm..
Canım benim korkma benim babamda beytüssebapda görev yaptı 2 sene cadırda yasadılar dagın tepesi karakol yokk carsı yokk sağ salim geldi hicbirsey olmadı bizim bi akrabada şırnakta yaptı geçenlerde komando olarak yaptı hemde daülarda çatıştı bakk oda sağ salim geldi karakoldan cıkmayacak olması daha iyi canım, sen bol bol içlik al yün çorap al geldiği zaman sende esofman takımı alıp verebilirsin orda giyer
inşallah dediğin gibi benim aşkımda sağ sağlem döner yanıma.. ama korkuyorum işte bakalım cep telefonu götürebilcekmi içeri alıcaklarmı
Evet canım sokar cep telefonu korkun olmasın o yönden doguda her asker kullanıyor cep telefonuinşallah dediğin gibi benim aşkımda sağ sağlem döner yanıma.. ama korkuyorum işte bakalım cep telefonu götürebilcekmi içeri alıcaklarmı
canım naberr?Canım bennim bildiğim kadarıyla cep telefonu en rahat doğu da sokuyolar.O konuda sıkıntın olmasın allah yardımcıları olsun hepsinin.
iyiyim canım bende kız benimde ara sıra kayboluyo bilmiyorumki gelir simdi takviminİyi canım senden naber?benim şafak takvimim nereye gitmiş yahu şimdi farkettim he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?