92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

waooww ciddimisin cok sevindiiim kıız Allah bi ömür boyu mutlu etsin insallah :46::46:

sağol amin inşallah :16: 2 yılımız bitti pazar günü 2 yıldır da bu nişanı bekliyorduk nihayet oluyor geziyoruz elin ağzı durmuyor
habire dedikodu askerden önce yapalım dedik babam izin vermedi askerden sonra dedi bi şekilde ikna ettik oluyor nihayet nişanlı olarak beklemek
istedim ben ne bilim babam vermez fln dıye korkuyordum ama çok şükür nişanlanıyoruz :16:

sağol amin inşallah :16: 2 yılımız bitti pazar günü 2 yıldır da bu nişanı bekliyorduk nihayet oluyor geziyoruz elin ağzı durmuyor
habire dedikodu askerden önce yapalım dedik babam izin vermedi askerden sonra dedi bi şekilde ikna ettik oluyor nihayet nişanlı olarak beklemek
istedim ben ne bilim babam vermez fln dıye korkuyordum ama çok şükür nişanlanıyoruz :16:
Ne güzel canımm sevdiğinin yüzüğünü takmak o kadar güzel bi duyguki ins bi ömür hic cıkarmazsınız yüzüklerinizi:16: söz mü yoksa nisan mı yapıcaksınız tam olarak sekerim

bnm askımda kasımda gitti 92/4 oluyor galiba :)17 gün sonra dağıtıma geliyor çok mutluyum ama cokta hüzünlüyün çünkü HAKKARİ-ŞEMDİNLİ çıktı usta birliği offffff cok üzüldüm seviniyim mi üzülüyüm mü şaşırdımmm

canım merhaba ben daha forumda yeniyim bu yüzden bir çok seyi bilmiyorum senin yazının altında bi şafak cetveli çıkıyor ya cok güzel ben çok beğendim bende yapmak istiyorum nasıl yapıyoruz onu tarif edebilir misin bana

bnm askımda kasımda gitti 92/4 oluyor galiba :)17 gün sonra dağıtıma geliyor çok mutluyum ama cokta hüzünlüyün çünkü HAKKARİ-ŞEMDİNLİ çıktı usta birliği offffff cok üzüldüm seviniyim mi üzülüyüm mü şaşırdımmm
Canım hosgeldin öncelikle aramıza, hayırlısı buymus üzülme bakk ipeğinde dediği gibi birlikten dısarı cıkmaları yasak hicbisey olmaz merak etme sen:ssz:

canım merhaba ben daha forumda yeniyim bu yüzden bir çok seyi bilmiyorum senin yazının altında bi şafak cetveli çıkıyor ya cok güzel ben çok beğendim bende yapmak istiyorum nasıl yapıyoruz onu tarif edebilir misin bana
Canım profiline gir hakkımda ya tıkla alt tarafa in orda tezkere tarihi yazıyo beklediğiniz kişi yazıyo onları bir bir sec bu kadar

Ne güzel canımm sevdiğinin yüzüğünü takmak o kadar güzel bi duyguki ins bi ömür hic cıkarmazsınız yüzüklerinizi:16: söz mü yoksa nisan mı yapıcaksınız tam olarak sekerim
ayy inşallah cnm sağol nişan yapıyoruz canım söz nişan bir arada olucak evde sadece bir nişan töreni yani :16:
bu şaka mı ya biri bize şaka mı yapıyor neden hepimizin ki doğu çıkıyor ya Rabbim sen hepsini koru :31:
Canım hosgeldin öncelikle aramıza, hayırlısı buymus üzülme bakk ipeğinde dediği gibi birlikten dısarı cıkmaları yasak hicbisey olmaz merak etme sen:ssz:

inş.... arkadaşım alışmak zorundayız başka çare yok ne yazık ki şaka değil harbiden hakkariye gidiyorlar benim ki çukurcaya düştü

canm iyiym sen nasılsın toparlayabildinmi kendini biraz?

cok sevindiim senin adına ipekcim zaten doguda öyle oluyor dısarı egtimlere yada carsıya cıkmıyor askerin biliyordumda sana söylemeyi unutmusum sen toparlayabildinmi kendini biraz askerinin psikolojisi düzeldimi

ne güzell.. bende daha iyiyim. 4 subatta gelicekmiş 1 hafta sonra ucakla toplama birliğine ordan şırnağa artık..

dün gece evim sensin i izledimde uyudum 3 gibi.. tabi bayağı ağladım.
rüyamdada aşkım çok hastaydı başınıbekliyorduk.. çok kötü seyler gördüm. bu gün ruh gibi dolandım hep etkisinde kaldım herelde..

Ya malum 14 şubat geliyor.benim yarim 2 şubat ta dağıtıma gelicek yanıma.14 şubat ta ayrı olacagımız için geldiğinde birşey vermek istiyorum ona ama zerre fikrim yok benim.fikirleri olan var mı?

Benimkide o ara gelicek canım ama biz 14 şubatı kutlamıyoruz ama ben boyunluk örüyorum nöbetlerde taksın diye.Ben 2 sene önce sevgililer gününde kırmızı kartonlardan kalpler kesip notlar yazmıştım 50 tane falan.Bir kutuya koymuştum.Fotoğraflarımızı çıkartmıştım mektup yazmıştım birde parfüm koymuştum.Güzel olmuştu çok beğenmişti :1: manevi bir şey istiyorssan bunu yapoabilirsin

Benimkide o ara gelicek canım ama biz 14 şubatı kutlamıyoruz ama ben boyunluk örüyorum nöbetlerde taksın diye.Ben 2 sene önce sevgililer gününde kırmızı kartonlardan kalpler kesip notlar yazmıştım 50 tane falan.Bir kutuya koymuştum.Fotoğraflarımızı çıkartmıştım mektup yazmıştım birde parfüm koymuştum.Güzel olmuştu çok beğenmişti :1: manevi bir şey istiyorssan bunu yapoabilirsin

Fikir çok güzel ama bende geçen sene öyle minik notlar yazıp,kapsül hap içine koyup vermiştim.daha farklı birşey istiyorum bu sene.atkı öreyim dedim ama bizim ki ne atkı takar ne kazak giyer acayip birşey :27::27::27:

Fikir çok güzel ama bende geçen sene öyle minik notlar yazıp,kapsül hap içine koyup vermiştim.daha farklı birşey istiyorum bu sene.atkı öreyim dedim ama bizim ki ne atkı takar ne kazak giyer acayip birşey :27::27::27:

hahh kapsülden bende yapmıştım bir de ilaç kutusuna koyup al hayatım ağrı kesici demiştim çok komikti:1: canım maddi bir şey den çok manevi yap derim internette güzel şeyler var mesela bir fotoğrafınızı puzzle yaptırabilirsin ben düşünüyorum yaptırmak şöyle 20-30 parça.Bu arada askerin nerede 92/4 müsünüz

Back