- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.741
Hosgeldin canım aramıza ben ceren 21 yasındayım askerim sivasda piyade havancı, hayırlısı neyse o olsun canım insallah askerinin ustası güzel bi yere cıkar.. Haftaya mı belli olucak sizin yerlerde?herkese merhaba arkadaşlarr biliyorum çok çok zor benimde eşim gitti askere 92/4önce Manisa Kırkağaçtaydı sonra İzmir Yenifoçaya gitti eğitime jandarma komando olarak şubattada dağıtım var nereye gideceği belli değil bende çok merak ediyorum şuan için dua etmekten başka yapcak bişeyimiz yok kızlar umarım herkes kavuşur sevdiğine
Sıkma canını canım bol bol dua etyok canım ayın 25inde falan belli olcak dedi ya şubat 2dede dağıtımı var inşallah ya
Tabiki tatlım hiç belli olmuyor. Seninki ne olarak gidicek?nasıl yani orda görevleri değişebiliyor muu ?
İyi düşünki iyi olsun canım.ay inşallah öyle olur biz nebze rahatladım şu an zira diğerleri de aklıma geliyor mühimmat taşıyabilir haberlerde duyuyoruz ne bilim
yol kesiyorlar mayın oluyor Allahım korusun ister istemez geliyor aklıma delirecek gibi oluyorum
hmm hayırlısı olsun cnmCanım burdayım ben bnmki bu cuma açıklanıcak ama sarkadabilirmiş :26:
Tabiki tatlım hiç belli olmuyor. Seninki ne olarak gidicek?
İyi düşünki iyi olsun canım.
Seninki nerdeydi şuan?
hmm hayırlısı olsun cnm
izmir gaziemir de
mayın arama tarama çavusu olarak gidicek..
hmm hayırlısı olsun cnm
izmir gaziemir de
mayın arama tarama çavusu olarak gidicek..
Anladım canlarım Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ama gerçekten oraya gittiğinde ne olucakları değişebiliyor.
İyi düşünün iyi olsun. Allahım bütün askerlerimizi korusun.
2 3 hafta sonra gelicek 13 ay boyunca toparlayacağımı sanmıyorum alışmıcam rahat uyku uyumıcam korkuyorumsaol canım benim toparladın mı biraz kendini ne zaman geliyor askerin dağıtıma
eneeem sende mi gaziemir gazisisin tatlımmbizde gaziemirde acemilik yaptık sonrası kıbrıs.kaçıncı bölükte yarin?
bende ist. dayım keşke ist. olsaydı keşke ama imkansız
oof su 300 lere bi ineydiik yaaa:79:
benim daha 3 gün var kıskanıyorum sizi yaa herkesin safagı benden 1 gün az bile bile mii yaptınıız naptınız2 gün sonra atarsa 399
aaaaa şafak şeylerimiz kaybolmuşşşşş ağlıcam amaaa
benim daha 3 gün var kıskanıyorum sizi yaa herkesin safagı benden 1 gün az bile bile mii yaptınıız naptınız
kızlarr nasılsınız nasıl gidiyorr..
ben daha iyiyim cnm sen nasılsın sebebi şu ki askerim eğitim aldı dün. komutanları okkalı bir konuşma yapmışlar bölük dışına çıkmaları yasakmış
nizamiyenin dışına bile çıkamıcak yani Hakkari de. çok mutluyum o açıdan dışarıya göreve gıtmıcek inşallah
Rabbim hepsini korusun
şafak 400 :)
canm iyiym sen nasılsın toparlayabildinmi kendini biraz?
cok sevindiim senin adına ipekcim zaten doguda öyle oluyor dısarı egtimlere yada carsıya cıkmıyor askerin biliyordumda sana söylemeyi unutmusum sen toparlayabildinmi kendini biraz askerinin psikolojisi düzeldimi
evet cnm daha iyiyiz dağıtım da nişanımız var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?