92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

herkese merhaba arkadaşlarr biliyorum çok çok zor benimde eşim gitti askere 92/4 :( önce Manisa Kırkağaçtaydı sonra İzmir Yenifoçaya gitti eğitime jandarma komando olarak şubattada dağıtım var nereye gideceği belli değil bende çok merak ediyorum şuan için dua etmekten başka yapcak bişeyimiz yok kızlar umarım herkes kavuşur sevdiğine
Hosgeldin canım aramıza ben ceren 21 yasındayım askerim sivasda piyade havancı, hayırlısı neyse o olsun canım insallah askerinin ustası güzel bi yere cıkar.. Haftaya mı belli olucak sizin yerlerde?

nasıl yani orda görevleri değişebiliyor muu ?
Tabiki tatlım hiç belli olmuyor. Seninki ne olarak gidicek?
ay inşallah öyle olur biz nebze rahatladım şu an zira diğerleri de aklıma geliyor mühimmat taşıyabilir haberlerde duyuyoruz ne bilim
yol kesiyorlar mayın oluyor Allahım korusun ister istemez geliyor aklıma delirecek gibi oluyorum
İyi düşünki iyi olsun canım.
Seninki nerdeydi şuan?

saol canım benim toparladın mı biraz kendini ne zaman geliyor askerin dağıtıma
2 3 hafta sonra gelicek 13 ay boyunca toparlayacağımı sanmıyorum alışmıcam rahat uyku uyumıcam korkuyorum
eneeem sende mi gaziemir gazisisin tatlımm :1: bizde gaziemirde acemilik yaptık sonrası kıbrıs.kaçıncı bölükte yarin?

2. bölük de senle ilk zmnlar konuştuk ya bacım sen bnm tam alt devremsn demiştin hatırladın mı ben seni unutmadm da sen beni unutmuşun :31:

ben daha iyiyim cnm sen nasılsın sebebi şu ki askerim eğitim aldı dün. komutanları okkalı bir konuşma yapmışlar bölük dışına çıkmaları yasakmış
nizamiyenin dışına bile çıkamıcak yani Hakkari de. çok mutluyum o açıdan dışarıya göreve gıtmıcek inşallah
Rabbim hepsini korusun

şafak 400 :)

kızlarr nasılsınız nasıl gidiyorr..

canm iyiym sen nasılsın toparlayabildinmi kendini biraz?
ben daha iyiyim cnm sen nasılsın sebebi şu ki askerim eğitim aldı dün. komutanları okkalı bir konuşma yapmışlar bölük dışına çıkmaları yasakmış
nizamiyenin dışına bile çıkamıcak yani Hakkari de. çok mutluyum o açıdan dışarıya göreve gıtmıcek inşallah
Rabbim hepsini korusun

şafak 400 :)

cok sevindiim senin adına ipekcim zaten doguda öyle oluyor dısarı egtimlere yada carsıya cıkmıyor askerin biliyordumda sana söylemeyi unutmusum sen toparlayabildinmi kendini biraz askerinin psikolojisi düzeldimi

canm iyiym sen nasılsın toparlayabildinmi kendini biraz?

cok sevindiim senin adına ipekcim zaten doguda öyle oluyor dısarı egtimlere yada carsıya cıkmıyor askerin biliyordumda sana söylemeyi unutmusum sen toparlayabildinmi kendini biraz askerinin psikolojisi düzeldimi

evet cnm daha iyiyiz dağıtım da nişanımız var :)

Back