92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

kızlar merhaba bazılarınızın yerleri açıklanmış sanırım ve genelde doğuymuş..üzmeyin yıpratmayın kenidinizi
biliyorum çok zor aklınızdan bin birli türlü şeyler geçiyor ama herkesin dediği gibi iyi düşünün iyi olsun..
benim askerimde Mardinde nasıl bir duygudur çok iyi biliyorum..yüreginiz ağznınızda yaşıyorsunuz..ama zaman geçtikce Allah'ım onları koruduğunu ve size sağ salim geri döneceğini inanıyorsunuz..
hepiniz çok sağlam durmalısınız ki askeriniz de iyi olsun.zaten askerde her şeyden uzak birde sizin üzüldüğünüzü görüp o daha çok üzülmesin
üzülmemek elde değil biliyorum ama hep iyi düşünün olur mu
elbette bugünler bitecek!!!

kızlar dün size yanlış bilgi vermişim.. şırnak cizre değilmiş seslice demiş ben cizre anlamışım şırnak dedikten sonra pek dinleyemediğim için olsa gerek. ama bi fark yok.. şırnak-seslice miş..
yani kısacası belkide daha kötüsü.. aşkımı cizreye değil gabar a gönderiyorum..

evet canım seni çok iyi anlıyorum inan ki..
birbirimize destek olucaz burda.. bir yıl gecip gidicek inşallah.. sen hakkari ben şırnak yolu gözliycez..

Kızlarr bir çoğunuzun yeri belli olmuş gördüğüm kadarıyla çoğunuzun askeri doğuya düşmüş.
Neler hissettiğinizi hepimiz çok iyi biliyoruz o ilk duyduğunuzdaki korkuu o duyguyu gerçekten tarif edemem.
Ama kimsenin söylediklerine kafanıza fazla takmayın. yane siz şimdi askeri aynı yerde olanlarda bi kaç şey öğreniceksiniz ama kötü ama iyii çok takmayın korkmayın inanın oraya gittikten sonra herşey belli oluyor.
Zaten farklı taburlar oluyor 1. tabur iyi olur 2. tabur kötü olur bunu sadece gittiğinizde öğrenirsiniz. ve de askerinize bağlı belki kendini sevdirir falan.
Birde komando olarak gitmeyenler timden gitmeyenler çatışmaya giricekmi diye korkmasınlar çatışmaya jandarma timleri ve bordo bereliler girer eğitim alanlar.
Mesela ipek senin askerin şöför eğitim aldı o belkide alay komutanın şöförü falan olucak ki inşallah olur benim askerim öyle ve çok rahat.
Mesela neslii benim arkadaşımın sevgiliside şırnak silopiye düştü jandarma tim olarak gitti ama yazıcı oldu çok şükür oda rahat.
Yani kızlarr herşey oraya gittiklerinde belli oluyor.
Siz bol bol dua edin ve onlara moral vermeye çalışın inanın onlar sizden güç alıcaklar kolay değil tabiki ama sabırlı olun.
İnşallah rahat ederlerr kızlarrr Allahım bütün askerlerimiz korusunnn

Hangi sayfa canııımm.. inşAllaah balım inşallah senin askerin nere çkdı 92/4mydnüz :/

kız mecazi anlamda dedim yeni bi sayfayı.. 92/4 canım benimkinin dagıtımı erken cıktı sivas merkezde suan
Canım benim bol bol dua edin Allah'a Allah korur askerlerinizi merak etmeyin biliyorum cok zor kalan 13 ay boyunca burda birlkte birbirimize destek olarak geciricez zamanı kötü düsünmeyin kendinize eziyet etmeyin nolur..

Son düzenleme:

nasıl yani orda görevleri değişebiliyor muu ?

hepimizin ki doğu çıktı nerseyse çok tuhaf değil mi blmiyorum çok zor bir durum ona hissettiriyorum elimde deil cam açıyo ağlıyorum korkuyo biliyorum
çok zor günler geçiriyoruz
ay inşallah öyle olur biz nebze rahatladım şu an zira diğerleri de aklıma geliyor mühimmat taşıyabilir haberlerde duyuyoruz ne bilim
yol kesiyorlar mayın oluyor Allahım korusun ister istemez geliyor aklıma delirecek gibi oluyorum
kızlar herkese merhaba alıabildiniz mii artık :/
13 ay boyunca alışabileceğimi sanmıyorum

bizimkide acıklandı istanbul kadıköy..haftaya izne gelecek 1 hafta kalıp gidecek sonra..geneli dogu cıkmış yaa rabbim sabır wersin hepimize..
Canım hayırlı olsun Allah sağ salim su askerliği bitirmeyi nasip etsin hepimize insallah..

askerin mardinin neresinde cnm.benimkide mardinde

Çözemedim bu ayrılık bize ne sagladı ne faydası vardı
Benim sana lafım daha ne çok,
İnan bana bi şartım yok.
DÖN GEL YETER..

[video=youtube;rG5aaArKt0w]http://www.youtube.com/watch?v=rG5aaArKt0w[/video]

Son düzenleme:
herkese merhaba arkadaşlarr biliyorum çok çok zor benimde eşim gitti askere 92/4 önce Manisa Kırkağaçtaydı sonra İzmir Yenifoçaya gitti eğitime jandarma komando olarak şubattada dağıtım var nereye gideceği belli değil bende çok merak ediyorum şuan için dua etmekten başka yapcak bişeyimiz yok kızlar umarım herkes kavuşur sevdiğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…