92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

arkadaşım da cizre de yaptı komando olarak yalnızca bir kez izne geldi ve anlatıyordu hep nöbette daha 15 yaşında körpe çocuk teröristler
topladık diye o komando olmayı cok ıstemıstı ayagı sakat olmasına ragmen gızleyerek komando oldu...
yaptı bitirdi geldi sanırım dua etmek gerekiyor sadece başka yapılacak bşey yok ne yazık ki

seninki de mi nedir bu ya Allahım sen koru başka var mı doğu?

şırnak/silopi hayat bize hep karşı ama sağ sağlim geleceğine inanıyorum kalbim durucak çok sinirliyim tarifi yok 2 saate yakın yorumlara bakıyorum kendimi durdurmaya çalışıyorum çok zor bir süreç allahım bebeimi korusun tek dileiğim bu...

Hayırlısı olsun canım dua et askerin için bol bol:/

Hakkari Çukurca

ağlamak yok.zor bir yer kabul ediyoruz ama ağlamanı hiç bir şekilde kabul etmiyoruz. toparla kendini, şu an o sana sığınacak sen onu ağlayan gözlerinle kalbinle kabul edersen sizin askerliğiniz bitmez kızım.
kalk sil gözünün yaşını! canım, güzelim, tatlım demiyorum bilerek istesem diyebilirim ama bu seni daha çok duygusallaştırır. o sebepten ötürü kaldır yerden gözlerini ve dimdik bak. en azından aynı ülkedesin bir ucunda olsa da.aynı ülke, aynı rüzgar, aynı, ruhani güç..
ipeğin öncülüğünde usta birliği doğuya çıkan arkadaşlar, ağlamanın zırlamanın mantığı yok.erkek arkadaşınızı üzmekten başka bir şeye yaramaz.biraz metin olun canım. derdinizi gelin bize anlatın biz size destek oluruz, ama onlara HİSSETTİRMEYİN, ASLA !

inanmıyorum ciddi misin bu ne ya anlamadım hepimiz doğuya mı düşmüşüz ne kadar tuhaf ya Rabbim sabrını ver

siz olmasaydınız ben suan dimdik olamazdım çok sağolun bu mesajları word e kopyalayıp ağladığım da açıp okuyacağım
çok teşekkür ederim çok iyi geldi
hem askerim de aradı doğu pek yokmuş ordan ama olanlardan aralarında bi benim ki şoför kademeye geçerim araba tamir ederim belki diyor
mercedes teknisyeni kendisi inş. bu bize artı kazandırır

tabii ki kazandırır. o şöför ama görev verilmedikçe birlik dışına çıkamaz ki.ona verilen görevde mühimmat taşımak olur kısa mesafede. zira uzun mesafede ve çatışma zamanında komandolar kullanıyor araçları. hiç çatışma eğitimi almamış birini ki şöför gibi kilit noktada olan birini olmadık yerden belirlemezler. ELZEM DURUMLAR DIŞINDA. böyle dedim diye de salma kendini.bizde şöfördük, doğu beklerken alıştırmışken kendimizi kıbrıs çıktı. aynı havayı bile solumuyoruz düşün, aynı ülkede değiliz. saçmalığın ortasındayız..

ay ben biraz kapsama alanı dışındayım elzem ne demek

iyi yönden bakmaya çalısıyorum ama ama olmuyo işe.. biz çok zorluklar yaşadık.. lise de 4 yıl hem birlikte hem ayrıydık.. okulun kapanmasına yakın rayına girdi herşey birlikte aydına gittik 2 yıldır her şey okadar güzeldi ki.. şimdi..
onu geç buldum.. ya erken kaybedersem. ya ona birşey olursa.. düşünmemek elde değil adı bile korkutuyor.. ŞIRNAK.. ürküyorum..
korkuyorum canım yanıyor kalbim resmen ağrıyor.. vucudum haberi aldıgım andan beri tir tir titriyor.. göözlerimde yaş kalmadı uyumaya calısıyorum gözlerimi kapatıyorum artık yanmaya basladı gözlerim.. nasıl geçicek o ordayken..
kendimi kötüye hazırlamıstım en basında belliydi ısparta batı ya vermez diye.. ama şırnak beni çok korkutuyor gabar ve cudi arasında kaldı bitanem.. delircem sanki..

aynen sana katılıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz bende korkuyorum ama iyi düşünmek zorundayız
ağlamak ağlamayı getirir derler iyi düşünücez iyi olsun yapacak bişey yok bol bol da dua edelim hepimiz
şafak bir gün bitecek bu bile iyi hissettiriyor bitecek!

[h=1][/h]bebeğiim yapma bak olumsuz düsündükce kendini daha cok cekiyosun o yöne güzel düsün güzel seyler olsun sağ salim yapıp bitiricez bu askerliği insallah

[h=1][/h]oof yapma canım nolur olurmu öyle bekleme falan onun psikolojisi ne durumda tahmn etmek zor degil kaptırma kendini oyle olumsuzluklara bitecek ya birgün bol bol dua edicez hepimiz, unutma sen askerinin tek tesellisisin onu bu halde mi teselli ediceksin sen toparlan daha güclü görün bak birsürü yaren var askerini doguya gönderen onlarla konus için rahatlar..
Benim babam 2 yıl şırnak beytüşşebap ta görev yaptı dağlarda çadırların arasında ev yokk karakol yokk terörün azdıgı zamanlarr 96 97 yılları sağ salim geldi inan bana hersey güzel olacak kötü düsünüpte kendini üzme daha fazla..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…