- Konu Sahibi yener_tugba
- #1.701
şuan bütün kavramları karıştırdım komando ne piyada ne ama benim aşkım ısparta mayın arama çavuşu mavı berali piyada tim gurubunda..
Anladım canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan bütün kavramları karıştırdım komando ne piyada ne ama benim aşkım ısparta mayın arama çavuşu mavı berali piyada tim gurubunda..
....ali beni bekleme dedi giderken daha ısparta bile belli değildi. ben ya kırkağaç ya ıspartaya gidip sonra doguya gidicem dedi.. şimdide şırnak-cizre.. nasıl üzülmeyim ki.. uyku haram bana artık.. ne uyurum ne yemek yerim hiç bişey istemiyorum artık.
seninki de mi nedir bu ya Allahım sen koru başka var mı doğu?
şırnak/silopi hayat bize hep karşıama sağ sağlim geleceğine inanıyorum
kalbim durucak çok sinirliyim tarifi yok 2 saate yakın yorumlara bakıyorum kendimi durdurmaya çalışıyorum çok zor bir süreç allahım bebeimi korusun tek dileiğim bu...
İzin günlerimde çeyiz almak için annemle dolaşıyorum ben bitekay bende aynı dışarıya bile çıkmıyorum artık sosyal aktvitem kalmdı.ona söylediğimde kızıyo git gez dolaş diyo ama bnm içimden gelmiyo ki :d
Hakkari Çukurca
şırnak/silopi hayat bize hep karşıama sağ sağlim geleceğine inanıyorum
kalbim durucak çok sinirliyim tarifi yok 2 saate yakın yorumlara bakıyorum kendimi durdurmaya çalışıyorum çok zor bir süreç allahım bebeimi korusun tek dileiğim bu...
ağlamak yok.zor bir yer kabul ediyoruz ama ağlamanı hiç bir şekilde kabul etmiyoruz. toparla kendini, şu an o sana sığınacak sen onu ağlayan gözlerinle kalbinle kabul edersen sizin askerliğiniz bitmez kızım.
kalk sil gözünün yaşını! canım, güzelim, tatlım demiyorum bilerek istesem diyebilirim ama bu seni daha çok duygusallaştırır. o sebepten ötürü kaldır yerden gözlerini ve dimdik bak. en azından aynı ülkedesin bir ucunda olsa da.aynı ülke, aynı rüzgar, aynı, ruhani güç..
ipeğin öncülüğünde usta birliği doğuya çıkan arkadaşlar, ağlamanın zırlamanın mantığı yok.erkek arkadaşınızı üzmekten başka bir şeye yaramaz.biraz metin olun canım. derdinizi gelin bize anlatın biz size destek oluruz, ama onlara HİSSETTİRMEYİN, ASLA !
siz olmasaydınız ben suan dimdik olamazdım çok sağolun bu mesajları word e kopyalayıp ağladığım da açıp okuyacağım
çok teşekkür ederim çok iyi geldi
hem askerim de aradı doğu pek yokmuş ordan ama olanlardan aralarında bi benim ki şoför kademeye geçerim araba tamir ederim belki diyor
mercedes teknisyeni kendisi inş. bu bize artı kazandırır
tabii ki kazandırır. o şöför ama görev verilmedikçe birlik dışına çıkamaz ki.ona verilen görevde mühimmat taşımak olur kısa mesafede. zira uzun mesafede ve çatışma zamanında komandolar kullanıyor araçları. hiç çatışma eğitimi almamış birini ki şöför gibi kilit noktada olan birini olmadık yerden belirlemezler. ELZEM DURUMLAR DIŞINDA. böyle dedim diye de salma kendini.bizde şöfördük, doğu beklerken alıştırmışken kendimizi kıbrıs çıktı. aynı havayı bile solumuyoruz düşün, aynı ülkede değiliz. saçmalığın ortasındayız..
ay ben biraz kapsama alanı dışındayımelzem ne demek
zorunluluk, elde olmayan şartlar anlamında kullanılan eski bi laf canım. hadi kapsama alanı içine gir, topla kendini.![]()
Şimdi o da olayın şokunda olduğu içn oyle demiştir güzelim yapma böyle bak topla kendini askerirnn sana ihtiyacı var o yuzden sen herzamankınden çok çok daha güçlü olmak zorundasın.Sağ salim dönecek inşallah tüm askerlerimz böyle canı sıkmak hiç bi şeye çözum olmuyo malesef lutfen iyi yonden bakmaya çalış.
iyi yönden bakmaya çalısıyorum ama ama olmuyo işe.. biz çok zorluklar yaşadık.. lise de 4 yıl hem birlikte hem ayrıydık.. okulun kapanmasına yakın rayına girdi herşey birlikte aydına gittik 2 yıldır her şey okadar güzeldi ki.. şimdi..
onu geç buldum.. ya erken kaybedersem. ya ona birşey olursa.. düşünmemek elde değil adı bile korkutuyor.. ŞIRNAK.. ürküyorum..
korkuyorum canım yanıyor kalbim resmen ağrıyor.. vucudum haberi aldıgım andan beri tir tir titriyor.. göözlerimde yaş kalmadı uyumaya calısıyorum gözlerimi kapatıyorum artık yanmaya basladı gözlerim.. nasıl geçicek o ordayken..
kendimi kötüye hazırlamıstım en basında belliydi ısparta batı ya vermez diye.. ama şırnak beni çok korkutuyor gabar ve cudi arasında kaldı bitanem.. delircem sanki..
[h=1][/h]Canım benim hepimiz yeni bir sayfa acıyoruz nolur umutsuzluga kapılmayın hersey güzel olacak su gibi yapıp gelirler insallah askerlerimiz, birbirimize destek olucaz korkmayın nolur Allah korur askerlerimizi..usta birliğimz ' GAZİANTEP SURİYE SINIRI..![]()
[h=1][/h]bebeğiim yapma bak olumsuz düsündükce kendini daha cok cekiyosun o yöne güzel düsün güzel seyler olsun sağ salim yapıp bitiricez bu askerliği insallahiyi yönden bakmaya çalısıyorum ama ama olmuyo işe.. biz çok zorluklar yaşadık.. lise de 4 yıl hem birlikte hem ayrıydık.. okulun kapanmasına yakın rayına girdi herşey birlikte aydına gittik 2 yıldır her şey okadar güzeldi ki.. şimdi..
onu geç buldum.. ya erken kaybedersem. ya ona birşey olursa.. düşünmemek elde değil adı bile korkutuyor.. ŞIRNAK.. ürküyorum..
korkuyorum canım yanıyor kalbim resmen ağrıyor.. vucudum haberi aldıgım andan beri tir tir titriyor.. göözlerimde yaş kalmadı uyumaya calısıyorum gözlerimi kapatıyorum artık yanmaya basladı gözlerim.. nasıl geçicek o ordayken..
kendimi kötüye hazırlamıstım en basında belliydi ısparta batı ya vermez diye.. ama şırnak beni çok korkutuyor gabar ve cudi arasında kaldı bitanem.. delircem sanki..
[h=1][/h]oof yapma canım nolur olurmu öyle bekleme falan onun psikolojisi ne durumda tahmn etmek zor degil kaptırma kendini oyle olumsuzluklara bitecek ya birgün bol bol dua edicez hepimiz, unutma sen askerinin tek tesellisisin onu bu halde mi teselli ediceksin sen toparlan daha güclü görün bak birsürü yaren var askerini doguya gönderen onlarla konus için rahatlar......ali beni bekleme dedi giderken daha ısparta bile belli değildi. ben ya kırkağaç ya ıspartaya gidip sonra doguya gidicem dedi.. şimdide şırnak-cizre.. nasıl üzülmeyim ki.. uyku haram bana artık.. ne uyurum ne yemek yerim hiç bişey istemiyorum artık.
[h=1][/h]Canım benim hepimiz yeni bir sayfa acıyoruz nolur umutsuzluga kapılmayın hersey güzel olacak su gibi yapıp gelirler insallah askerlerimiz, birbirimize destek olucaz korkmayın nolur Allah korur askerlerimizi..
usta birliğimz ' GAZİANTEP SURİYE SINIRI..![]()