- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.661
Canım ne durumda olduğunu tahmın edebiliyorum ama dua et bol bol.Yapabilceğn tek ve en iyi şey bu sağ salim gelmeyı nasip etsin Allahm bozma moralini sen güçlü olki askerinde güçlü olsun.
Hakkari Çukurca
Canım öncelikle güçlü ol sevdiğini de olumsuz etkileme derim..Bak sana ne anlatıcam benim kuzenimin nişanlısı hakkari şemdinlide yaptı şöför olarak bundan 1 sene önce askerliğini...Tehike vardı tabiiki doğudada batıdada var askerlik bu.Ama sağsalim döndü canım.Şuan evlilik hazırlıklarındalar.Güçlü ol sağsalim yapıcak dönücek sevdiğin gerçekten buna inan.Ayrıca çok rahat telefon kullanıcaksınız canım
doğru söylüyorsun da hakkari çukurca dan bahsediyoruz tam sınır evet yapmak zorunda ama uyku uyuyabilir miyim bilmiyorum
insan nasıl ankaraya özel şoför seçilirken hakkari de askerlik yapar anlayamıyorum terör biraz daha yakayı ele vermiş durumda
ama onu bide bana sor bilmiyorum destek olacağım ama ağlamadan nasıl dururum bilmiyorum sanki herşey durdu herşey bitti gibi
doğuyu hiç düşünmemiştik aslında en büyük sorun bu ben hiç düşünmemiştim ve burda doğuya düşen bi ark. a moral vermeye çalışmıştım sanki
benimkinin batı da olacağı kesin gibi şimdi o arkadaş yüzüme tükürse haklı.
sağol ama olmuyo ya bir türlü ağlamadan duramıyorum olmuyo hakkari deyince mahvoldum resmen
onu yollarlar mı acaba çatışmaya?
sağol ama olmuyo ya bir türlü ağlamadan duramıyorum olmuyo hakkari deyince mahvoldum resmen
onu yollarlar mı acaba çatışmaya?
Canım hayır benim kuzenimin nişanlısı sadece şöförlük yapıyordu birde nöbet tutuyordu.Çatışmaya gireceğini düşünmem.Belki merkezdedir.Yani dağ karakolunda değildir onu öğrenebildiniz mi?
Edacım benim bildiğim hakkariye gidicek ilk merkeze ordan açıklanacak öyle oluyor diye biliyorum ama arkadaş en iyisini bilir
Canım şöförler çatışmaya gitmez çatışmaya sadece komandolar gidiyor
teşekkür ederim dua edin nolur Rabbim hepsini korusun içinde de benim askerimi
Uyursun bu dediğimi hatırla insan herşeye bir yerden sonra alışıyor
İnşallah tamamen biter canım terör hepimizin duası bu benim yarimde doğuda muşta hiç yok sanıyor herkes dolu var terör orda da dua etmekten onların yanında olmaktan başka insanın elinden birşey gelmiyor.Zamanla hakkariyede alışacaksın beklemediğin birşey geldiği için şaşkınsın canımm endişelenmektede haklısın ama dua et cnm biticek allahın izniyle yanına gelecek sevdiceğin
Canım hayır benim kuzenimin nişanlısı sadece şöförlük yapıyordu birde nöbet tutuyordu.Çatışmaya gireceğini düşünmem.Belki merkezdedir.Yani dağ karakolunda değildir onu öğrenebildiniz mi?
muşta da terör var mı siz nasıl görüşüyorsunuz
Edacım benim bildiğim hakkariye gidicek ilk merkeze ordan açıklanacak öyle oluyor diye biliyorum ama arkadaş en iyisini bilir
Canım şöförler çatışmaya gitmez çatışmaya sadece komandolar gidiyor
hayır tam bilmiyor ağlamaktan konuşamadı o benden beter
Canımm of ya Allah sağsalim kavuşturucak sana merak etme canım...Tabki sana ağlama diyemem üzülme diyemem bunlar herkesin yaşadığı şeyler doğusu batısı farketmio ama hep dua et bende edicem sizin için ve herkes için canım ...Canım kuzenimin nişanlısı komutan şöförüydü
özel şoför mü yani öyle de olabiliyor mu ben hiç bişey bilmiyorum çıldırmak üzereyim hiç doğuya gitmedi bizim aile
sadece haberleri duyup ağlardım hep en tuhafı da hiç doğu düşünmedim öyle umut verdilerki bize doğuya gitmez diye
ama bak ne oldu mahvolduk olan bize oldu herşey alabora sanki zaman nasıl geçer bilmiyorum
onları götürenler şoför sanırım merkez olursa sorun olmaz mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?