92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Hakkari Çukurca

Canım öncelikle güçlü ol sevdiğini de olumsuz etkileme derim..Bak sana ne anlatıcam benim kuzenimin nişanlısı hakkari şemdinlide yaptı şöför olarak bundan 1 sene önce askerliğini...Tehike vardı tabiiki doğudada batıdada var askerlik bu.Ama sağsalim döndü canım.Şuan evlilik hazırlıklarındalar.Güçlü ol sağsalim yapıcak dönücek sevdiğin gerçekten buna inan.Ayrıca çok rahat telefon kullanıcaksınız canım

Son düzenleme:

sağol ama olmuyo ya bir türlü ağlamadan duramıyorum olmuyo hakkari deyince mahvoldum resmen

onu yollarlar mı acaba çatışmaya?

Uyursun bu dediğimi hatırla insan herşeye bir yerden sonra alışıyor
İnşallah tamamen biter canım terör hepimizin duası bu benim yarimde doğuda muşta hiç yok sanıyor herkes dolu var terör orda da dua etmekten onların yanında olmaktan başka insanın elinden birşey gelmiyor.Zamanla hakkariyede alışacaksın beklemediğin birşey geldiği için şaşkınsın canımm endişelenmektede haklısın ama dua et cnm biticek allahın izniyle yanına gelecek sevdiceğin

sağol ama olmuyo ya bir türlü ağlamadan duramıyorum olmuyo hakkari deyince mahvoldum resmen

Canım hayır benim kuzenimin nişanlısı sadece şöförlük yapıyordu birde nöbet tutuyordu.Çatışmaya gireceğini düşünmem.Belki merkezdedir.Yani dağ karakolunda değildir onu öğrenebildiniz mi?

Edacım benim bildiğim hakkariye gidicek ilk merkeze ordan açıklanacak öyle oluyor diye biliyorum ama arkadaş en iyisini bilir
Canım şöförler çatışmaya gitmez çatışmaya sadece komandolar gidiyor

Edacım benim bildiğim hakkariye gidicek ilk merkeze ordan açıklanacak öyle oluyor diye biliyorum ama arkadaş en iyisini bilir

Bende tam bilmiyorum ki gülşencim ktm lere gidiyolar öncelikle sanırım ama evet çatışmaya girmiyolar bordo bereliler ve komandolar giriyor çatışmaya ki kıştayız zaten fazla terör olayı olmuyor

teşekkür ederim dua edin nolur Rabbim hepsini korusun içinde de benim askerimi

Tüm askerlerimize dua ediyoruz canım benım yapabldiğimz tek şey bu ne yazıkki elimizden bi şey gelmiyo.Bak gülşenin de dediği gibi rahatça telefon kullanıcaksınız belki de ortamı ıyı olacak komutanları iyi olacak daha rahat olacak .Sen yüreğini ferah tutmaya çalış.Zaten askerinin canı yteri kadar sıkılmıştır o yuzden ona destek olmaya çalış sen tamam mı?

muşta da terör var mı siz nasıl görüşüyorsunuz

onları götürenler şoför sanırım merkez olursa sorun olmaz mı acaba

hayır tam bilmiyor ağlamaktan konuşamadı o benden beter

Canımm of ya Allah sağsalim kavuşturucak sana merak etme canım...Tabki sana ağlama diyemem üzülme diyemem bunlar herkesin yaşadığı şeyler doğusu batısı farketmio ama hep dua et bende edicem sizin için ve herkes için canım ...Canım kuzenimin nişanlısı komutan şöförüydü

Son düzenleme:
ağlamaz mı o benden daha yufka yüreklidir ağladı sadece ağladı hakkari çukurca dedi ve ağladı hıçkıra hıçkıra en son da seni çok seviyorum
gelip seni alıcam dedi o kadar gel de uyu gel de yemek ye gelde gül isyan etmek istemiyorum allahım deliricem

özel şoför mü yani öyle de olabiliyor mu ben hiç bişey bilmiyorum çıldırmak üzereyim hiç doğuya gitmedi bizim aile
sadece haberleri duyup ağlardım hep en tuhafı da hiç doğu düşünmedim öyle umut verdilerki bize doğuya gitmez diye
ama bak ne oldu mahvolduk olan bize oldu herşey alabora sanki zaman nasıl geçer bilmiyorum

Canım evet özel şöfördü komutan şöforüydü belki öyle olur seninkide lütfen içini ferah tut olumlu düşün olumlu olsun her şey...

Ahbee işte askerde olduğunu asıl bu zamanlarda boyle zor anlarda daha çok hissediyor insan onun için daha zor tabiki tek başına hiç bilmediği ve hep kötü şekilde anılan bi yere gitmek çok zorr. Bu zamanlar çok zor zamanlar yani belirsizliklerle yaşadığın zmaanlar bak gitsin bi 10 15 gun geçirsin oraya da alışacak ve sağ salim gelecek.Sende bize kızlar siz demiştinz diceksin yürekten inanıyorum canım benim üzülmekte haklısn ama askerine belli etmemye çalış onu durumu herkesten daha zor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…