92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

waay be askı için yaptıgı fedakarlıga bak ayakta alkıslıyorum güzelim senii

napayım arkadasım durduğum yerden planlar üretiyorum :) aşkım da diyor ki biz dağıtım izninde evlenek evli olanlara hafta sonu evci izni veriyolarmıs iyi olur diyo evi benim oldugum yerde tutarız falan :) tabiki şaka yapıyor maleseff..

ahh aah o askerlik ne olur biliyomusun hayatının en güzel anısı :) ama fikir güzelmiş yarın söyliim bnmkine

enise5661
Selam kızlar aranıza yeniden geldim...Nasıl gidiyor hayat?alışabildiniz mi?​

Hoşgeldinn :) Valla onsuz hayat sadece akıp gidiyor öyle mal mal rutin bi şekilde :) o gelince yaşıcam ben hayatımı

Nasıll kıız evli olmayan evci ye cıkamıyo mu ne sacma haksızlık vallahi
Selam kızlar aranıza yeniden geldim...Nasıl gidiyor hayat?alışabildiniz mi?
hosgeldin enisecim nerelerdeydin yoktun bayadır?

Hoşbulduk canımm.internet problemim varı uzun zamandr uğrayamadım aranıza.:)
hosgeldin tekrardan canımm
ay bende aynı dışarıya bile çıkmıyorum artık sosyal aktvitem kalmdı.ona söylediğimde kızıyo git gez dolaş diyo ama bnm içimden gelmiyo ki :d
benimkide dün dedi daralıyosun biliyorum oturma evde cık yürüyüs yap biraz diye yok dedim hic canım istemiyoki yaaa onsuz

Canım demek hakkında buymuş hayırlısı
Sewdiğine destek ver ağlama olur mu

elimde değil yapamıyorum telefonda ağlıyoruz birlikte nasıl olur diye hep dua ettik ankaraya özel şoför seçmişlerdi

ama şimdi hakkariye şoför olarak gidiyor sanki canımdan canımı alıyorlar öyle kötüyüm ki

Canım endişelenmekte haklısın ama sakın isyan etme bize iyi gibi gözüken kötü olan binlerce şey var demek ki sevdiceğinin hakkında buymuş hayırlısı
Ankara da doğuya çok gönderiyor canım arkadaşları da büyük ölçüde belki doguya gitmiştir
Senin ona destek çıkman gerek tatlım

bitmez artık bana bu şafak

bitmez artık bana bu şafak

Canım bende doğu yareniyim sevdiğim muşta
Şimdi sana bu işin doğusu batısı yok muhabbetine girmiycem tabiki de var tabiki endişelenmekte haklısın ama kötü düşünme yüzlerce asker var şırnaktan hakkariden sapa sağlam gelen allaha emanet et sevdiğini sağ salim gelecek ve kavuşucaksınız ona destek ol

doğru söylüyorsun da hakkari çukurca dan bahsediyoruz tam sınır evet yapmak zorunda ama uyku uyuyabilir miyim bilmiyorum
insan nasıl ankaraya özel şoför seçilirken hakkari de askerlik yapar anlayamıyorum terör biraz daha yakayı ele vermiş durumda
ama onu bide bana sor bilmiyorum destek olacağım ama ağlamadan nasıl dururum bilmiyorum sanki herşey durdu herşey bitti gibi
doğuyu hiç düşünmemiştik aslında en büyük sorun bu ben hiç düşünmemiştim ve burda doğuya düşen bi ark. a moral vermeye çalışmıştım sanki
benimkinin batı da olacağı kesin gibi şimdi o arkadaş yüzüme tükürse haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…