- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.641
sanırım cuma günü canım 11 i demişler bakalım merakla bekliyoruz
Bizimkide 18 inde belli olcak heyecanımız şimdiden başladı :2:
waay be askı için yaptıgı fedakarlıga bak ayakta alkıslıyorum güzelim senii
ahh aah o askerlik ne olur biliyomusun hayatının en güzel anısı :) ama fikir güzelmiş yarın söyliim bnmkinenapayım arkadasım durduğum yerden planlar üretiyorum :) aşkım da diyor ki biz dağıtım izninde evlenekevli olanlara hafta sonu evci izni veriyolarmıs iyi olur diyo evi benim oldugum yerde tutarız falan :) tabiki şaka yapıyor maleseff..
enise5661Selam kızlar aranıza yeniden geldim...Nasıl gidiyor hayat?alışabildiniz mi?
Nasıll kıız evli olmayan evci ye cıkamıyo mu ne sacma haksızlık vallahinapayım arkadasım durduğum yerden planlar üretiyorum :) aşkım da diyor ki biz dağıtım izninde evlenekevli olanlara hafta sonu evci izni veriyolarmıs iyi olur diyo evi benim oldugum yerde tutarız falan :) tabiki şaka yapıyor maleseff..
hosgeldin enisecim nerelerdeydin yoktun bayadır?Selam kızlar aranıza yeniden geldim...Nasıl gidiyor hayat?alışabildiniz mi?
Nasıll kıız evli olmayan evci ye cıkamıyo mu ne sacma haksızlık vallahi
hosgeldin enisecim nerelerdeydin yoktun bayadır?
ay bende aynı dışarıya bile çıkmıyorum artık sosyal aktvitem kalmdı.ona söylediğimde kızıyo git gez dolaş diyo ama bnm içimden gelmiyo ki :dHoşgeldinn :) Valla onsuz hayat sadece akıp gidiyor öyle mal mal rutin bi şekilde :) o gelince yaşıcam ben hayatımı
hosgeldin tekrardan canımmHoşbulduk canımm.internet problemim varı uzun zamandr uğrayamadım aranıza.:)
benimkide dün dedi daralıyosun biliyorum oturma evde cık yürüyüs yap biraz diye yok dedim hic canım istemiyoki yaaa onsuzay bende aynı dışarıya bile çıkmıyorum artık sosyal aktvitem kalmdı.ona söylediğimde kızıyo git gez dolaş diyo ama bnm içimden gelmiyo ki :d
Tekradn hoşbulduk:) aynen öyle valla tad vermiyor hiç birşey herşeyi 2014 e saklıyorum.hosgeldin tekrardan canımm
benimkide dün dedi daralıyosun biliyorum oturma evde cık yürüyüs yap biraz diye yok dedim hic canım istemiyoki yaaa onsuz
Tekradn hoşbulduk:) aynen öyle valla tad vermiyor hiç birşey herşeyi 2014 e saklıyorum.
Hakkari Çukurca
Canım demek hakkında buymuş hayırlısı
Sewdiğine destek ver ağlama olur mu
elimde değil yapamıyorum telefonda ağlıyoruz birlikte nasıl olur diye hep dua ettik ankaraya özel şoför seçmişlerdi
ama şimdi hakkariye şoför olarak gidiyor sanki canımdan canımı alıyorlar öyle kötüyüm ki
Canım endişelenmekte haklısın ama sakın isyan etme bize iyi gibi gözüken kötü olan binlerce şey var demek ki sevdiceğinin hakkında buymuş hayırlısı
Ankara da doğuya çok gönderiyor canım arkadaşları da büyük ölçüde belki doguya gitmiştir
Senin ona destek çıkman gerek tatlım
bitmez artık bana bu şafak
Hakkari Çukurca
Canım bende doğu yareniyim sevdiğim muşta
Şimdi sana bu işin doğusu batısı yok muhabbetine girmiycem tabiki de var tabiki endişelenmekte haklısın ama kötü düşünme yüzlerce asker var şırnaktan hakkariden sapa sağlam gelen allaha emanet et sevdiğini sağ salim gelecek ve kavuşucaksınız ona destek ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?