- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.621
ısparta canım.. yok bizim artık bi şansımız kalması.. çünkü mayın taramacı.. neden mayıncıyı batı ya göndersin ki...
Hayırlısı olsun canım yıpratma kendini ne zaman belli oluyor?dua ediyorum zaten sürekli.. ama açıklanma günü yaklaştıkça içim bi fena oluyor.. elimde değil..
Off su 300lere varaydık bii300 lere son 7 gün...
şafak 4 0 7 !
Bir Gün Bitecek ...
Hayırlısı olsun canım yıpratma kendini ne zaman belli oluyor?
haftaya bugun canım
Off su 300lere varaydık bii
Hayırlısı neyse o olsun canım sen hic ugramıyosun buralara yüzünü gören cennetlik valla
topik ne kadar sessiz
eda nerelerde
300 lere son 7 günCereeeennnn off yok off yok enerjim tavan
gelicez tabi yavrum ne 300 leri yaa biz ne sayıları aşıcaz bir bir..
şafak bir gün doğan güneş olacak HEPİMİZ İÇİN...
waay be askı için yaptıgı fedakarlıga bak ayakta alkıslıyorum güzelim seniisorma dehset planlarım var ben kafayı yedim hereldegecen yıl aydın adnan menderes üni. okuyordum. şimdi sınava tekrar giricem aşkımın usta birliği yerine gidesim var gerçi eylül de okullar acılıyor 5 ay olucak ama neden kötü dımı :) 2 yıllık falan nolcak fazladan diplma ne zararı olur ki..
iim canım sen nasılsın görünmüyordun sanki sessiz sessiz mi takip ediyorsun yoksaBurdayım cnaımm nasılsınnnn ??
300 lere son 7 gün
cok heyecanlıyım bende safakk biticek sanki 300lere gelince öyle seviniyorum
iim canım sen nasılsın görünmüyordun sanki sessiz sessiz mi takip ediyorsun yoksa/QUOTE]
Yok canım her dakika buradayımAma 92/3 te takılıyorum sende oraya gel orda daha çok muhabbet oluyo
iyiyim canım sen nasılsın ?
iim canım sen nasılsın görünmüyordun sanki sessiz sessiz mi takip ediyorsun yoksa/QUOTE]
Yok canım her dakika buradayımAma 92/3 te takılıyorum sende oraya gel orda daha çok muhabbet oluyo
iyiyim canım sen nasılsın ?
hmm doğrudur gelirim bir ara bende
hmm doğrudur gelirim bir ara bende
Ne zaman belli oluyo ustalığınız ?
Ne zaman belli oluyo ustalığınız ?
sanırım cuma günü canım 11 i demişler bakalım merakla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?