- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.601
yok nişanlı değiliz henüz.Sağ sağlim gelsinde yapıcaz inşallah. 4 buçuk yıldır beraberiz canım
Ne güzel masallahbizde 3 yıldır birlkteyiz nisanlıyız bi an öncee kavusuruz askerlerimize insallah
yani ne bilim cnm moral bozmak gibi yada büyük konusmak gibi olmasında
benimki 9 da cıktı telefon kıraladı hattını götürmüştü zaten 3 e kadar int kafedeydi
bana cam acıkken annesiyle konustu telefonda falan
öyle yani ne bilim hani haladır annedir özler doğru da sen apayrı olmalısın hemen sana koşmalı
Rabbim hepimizi kurtarsın kimse böyle kötü durumlara gelmesin hep birbirimize sadık olalım inşallah canım
bol dua et Rabbim en iyisini bilendir
şafak 412
kız valla öyleymiş Rabbim söyletti herhalde HİS ablacıma sordum benim şafak da var bir yanlışlık diye22 kasımda teslim olmustu canım neyini kıskanıyon yahu 3 assagı 5 yukarı aynıdır safaklarımız :44:
canım idare eder ustaya gönderdim 3 gün önce benimkini yollarını gözlüyorum iste usul usul:44: sen naptın acemisi uzundu dimi seninkinin?
evet tatlım uzun bizimki de bu hafta belli olabilirmiş bizim topikte 3kişiyiz gaziemirli olan üçümüz de 11 i dedik bize denilen oydu çünkü
inş. belli olur da bu stresten de kurtulmuş oluruz biz nebze
ayhh şafağımı gene yazasım geldi alışamadım henüz yaa inanamıyorum şafak 4 0 8
cnm ya ben öyle demek istemedim ayrı görüyordur tabi ki vardır bi sıkıntısı yaahattını goturdu bnmkıde öglen cıkmış zaten ama bni genede geç aradı yani..ewt haklısın işte apayrı olarak gormuyo demekki bni..=(amin wala inş cnm..
İyi akşamlar kızlar :) Nasılsnz bakalım ?? Bende askerimle her akşam konuşuomki 500 dk yaptım ayda 20 tlBenim askerimde 17 mayısa yanımda inşallah , bebegim 5 gün izmirde kalcak gelip sonra gitcek istanbulaaaa
Yap yap tatlım ankesörlü mü dayanır buna ya ?? Valla yaptım rahatladık zaten babamda caz yapıyodu telefonunu kullanıyom diyekız ben de ondan yapcam dayanmıyo bize kontör
en iyisi senin dedigin gibi dua etmek..ewet olabilir tabide..cnm ya ben öyle demek istemedim ayrı görüyordur tabi ki vardır bi sıkıntısı yaa
en iyisi senin dedigin gibi dua etmek..ewet olabilir tabide..
tatlım üzdüysem özür dilerim
her iki duruma da kendini hazırlaman gerektiğini belirtmek istedim
öteki türlü insan hayal kırıklığına uğruyor Rabbim hayırlısını iyisini versin
inşallah düzelir aranız
yok cnm bnm üzmedin filan asıl özur dilemene gerek yokkı senın bn sıkıntımı paylaştım sn ortak oldun sonucta bn tsk ederm..
kızlarr.. çok morelim bozuk. birkac güne usta birliği belli olucak.. olmasın istemiyorum.. onu doğuya göndermek istemiyorum..
dua edin lütfen bizim için.. sanırım bu topic te en kritik yerde acemilik yapan benim askerim şuan.. %50 doğu %50 güney doğu ya atıyomuş
bebeğim içini ferah tut kötü düsünme hayırlısı neyse o olsun bol bol dua et merak etme cok kötü bir yer düsmiycekkızlarr.. çok morelim bozuk. birkac güne usta birliği belli olucak.. olmasın istemiyorum.. onu doğuya göndermek istemiyorum..
dua edin lütfen bizim için.. sanırım bu topic te en kritik yerde acemilik yapan benim askerim şuan.. %50 doğu %50 güney doğu ya atıyomuş
nerde yapıyor ki askerliğini ? ayrıca ceren de hep öyle diyordu doğuya düşer fln dıye sivas a gönderdi yanlış hatırlamıyorsam
şans işi cnm biraz da. dua et kendini iyiye de kötü ye de hazırla doğu da olsa paşa paşa yapar gelir askerliğini inşallah
Rabbime emanet hepsi de duanı eksik etme korkma canım henüz bşey belli deil zaten
kız valla öyleymiş Rabbim söyletti herhalde HİS ablacıma sordum benim şafak da var bir yanlışlık diye
öyleymiş gerçekten ben yanlış hesap yapmıştım şafak atınca 408
canım idare eder ustaya gönderdim 3 gün önce benimkini yollarını gözlüyorum iste usul usul:44: sen naptın acemisi uzundu dimi seninkinin?
evet tatlım uzun bizimki de bu hafta belli olabilirmiş bizim topikte 3kişiyiz gaziemirli olan üçümüz de 11 i dedik bize denilen oydu çünkü
inş. belli olur da bu stresten de kurtulmuş oluruz biz nebze
ayhh şafağımı gene yazasım geldi alışamadım henüz yaa inanamıyorum şafak 4 0 8
kıız bide üzülüyodun o kadar bakk şu 300lere bi düşeydikk :44:
kızlarr.. çok morelim bozuk. birkac güne usta birliği belli olucak.. olmasın istemiyorum.. onu doğuya göndermek istemiyorum..
canım doguya cıkarsa adını belırsızlere aldırsın oyle bı sansı varsa.Daha farklı bı yer olma ıhtımalı olur en azından ...
nerde yapıyor ki askerliğini ? ayrıca ceren de hep öyle diyordu doğuya düşer fln dıye sivas a gönderdi yanlış hatırlamıyorsam
şans işi cnm biraz da. dua et kendini iyiye de kötü ye de hazırla doğu da olsa paşa paşa yapar gelir askerliğini inşallah
Rabbime emanet hepsi de duanı eksik etme korkma canım henüz bşey belli deil zaten
bebeğim içini ferah tut kötü düsünme hayırlısı neyse o olsun bol bol dua et merak etme cok kötü bir yer düsmiycek
kız bizim yerler belliydi ama bikac kişi batıya gidiyo digerleri hep dogu sınır a gidicek simdi, üzülmeyin doğu da rahat diyolar en azından rahat telefon kullanabiliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?