- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.581
yok sormadımda ..halasıgil ordaydı onlarla filan gorusmus işte..bundan sonra cok ilgilenmeyecm ama..
Bizimde cokk merak etme 409 suan safak insallah hayırlısıyla biter..
Ustaya gecis yapmadı dimi?
yok sormadımda ..halasıgil ordaydı onlarla filan gorusmus işte..bundan sonra cok ilgilenmeyecm ama..
22 kasımda teslim olmustu canım neyini kıskanıyon yahu 3 assagı 5 yukarı aynıdır safaklarımız :44:kıskandım şafağını :2:
ne zmn teslim olmustu senin ki yahu :2:
canım idare eder ustaya gönderdim 3 gün önce benimkini yollarını gözlüyorum iste usul usul:44: sen naptın acemisi uzundu dimi seninkinin?iyiyim cnm sağol sen nasılsın nasıl geciyor günlerin ?
Hala aramadımı canım? kac gündür görüsmüyosunuz?Bi arasında.Bölüğünü bile bilmiyorum daha.Bilsem arayıp çağırttırcam :/
canım idare eder ustaya gönderdim 3 gün önce benimkini yollarını gözlüyorum iste usul usul:44: sen naptın acemisi uzundu dimi seninkinin?
Hala aramadımı canım? kac gündür görüsmüyosunuz?
Endiselenme arar en gec yarına döner sana sıra vardır suan kalabalıktır ora ters bi durum yok canımperşembe gece bindi uçağa.Dün aradı ilk.daha da yok.çalmıyo telefonum
Endiselenme arar en gec yarına döner sana sıra vardır suan kalabalıktır ora ters bi durum yok canım
Telefon kartı satılmıyomuymuş nasıl ya :44:bilmiyorum ki işte :/ bi daha zor ararım falan demişti.Telefon kartı da yok nasıl olcak hiç bilmiyorum.İçim daraldı valla.turkiye içi olsa atlar giderim hemen.yakında değilki okadar:S
Telefon kartı satılmıyomuymuş nasıl ya :44:
Kantinlerde falan satılıyor canım yaa bos vakti oluyor yanii gidip alabilir ama kulubelerde sıra varsa bilemem sıkma canını benimde 3 4 gün görüsmediğim olduSatılsa bile heryerde yok.Şimdi yeni gitti oraya gitmesine izin vermeyedebilirler.Kaldım öyle.Bir umut arar diye beklicem günlerce ...
Kantinlerde falan satılıyor canım yaa bos vakti oluyor yanii gidip alabilir ama kulubelerde sıra varsa bilemem sıkma canını benimde 3 4 gün görüsmediğim olduillaki arayacak merak etme karamsarlıga kapılma hemen
Alıstırmaya calıs canım kendini, birkac günde bi görüseceğine alıstır zaten carsı izninde falan telefon sokar sevgilin rahar rahat konusursunuz o zamanKıbrıs'ta sistem biraz farklıya ondan merak ediyorumzaten 3 dk konusabılıyoruz kapanıyo telefon :/
Alıstırmaya calıs canım kendini, birkac günde bi görüseceğine alıstır zaten carsı izninde falan telefon sokar sevgilin rahar rahat konusursunuz o zaman
Yok be canım herkes kullanıyor sanki nolcak bi süre sonra sokar bak gör2 günde bir arasında yeterki arasın.Yok telefon sokmaz kendi.Büyük risk
Yok be canım herkes kullanıyor sanki nolcak bi süre sonra sokar bak gör
Biz tanısmadık gizemcim bugün baya konstuk ama ben ceren 21 yasındayım tokatta oturuyorum sen ?bakalım artık :S
Biz tanısmadık gizemcim bugün baya konstuk ama ben ceren 21 yasındayım tokatta oturuyorum sen ?
Bende memnun oldum canım erkek arkadasın mı nisanlın mı ne kadardır cıkıyosunuzevet öyle oldu :) 93 lüyüm bende, izmirde okuyorum.Çok memnun oldum
Bende memnun oldum canım erkek arkadasın mı nisanlın mı ne kadardır cıkıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?