92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

yok sormadımda ..halasıgil ordaydı onlarla filan gorusmus işte..bundan sonra cok ilgilenmeyecm ama..

yani ne bilim cnm moral bozmak gibi yada büyük konusmak gibi olmasında

benimki 9 da cıktı telefon kıraladı hattını götürmüştü zaten 3 e kadar int kafedeydi

bana cam acıkken annesiyle konustu telefonda falan

öyle yani ne bilim hani haladır annedir özler doğru da sen apayrı olmalısın hemen sana koşmalı

Rabbim hepimizi kurtarsın kimse böyle kötü durumlara gelmesin hep birbirimize sadık olalım inşallah canım

bol dua et Rabbim en iyisini bilendir

şafak 412 :72:

yok sormadımda ..halasıgil ordaydı onlarla filan gorusmus işte..bundan sonra cok ilgilenmeyecm ama..

cnm yazmayı unuttum şahsi fikrim : ilgilenmemezlik yapma bence

belki psikolojik olarak kötü bir dönemde olabilir bilemiyoruz benim askerim anlattı geldiğinde

ben şok oldum bazı durumlarda mesela

zor bir süreç en azından onun niyeti olumsuz da olsa ilgilenmemezlik karşısında hemen tepki verir sana

sanki seni çok düşünüyormuş gibi zaten sende bekliyormuşsun hazırsın der yani önce bi anla bence durumu

baktın olmuyo sen anlarsın zaten ona göre bır plan çizersin hani boşu boşuna beklememiş olursun burda okuyorum bazen

kız o kadar beklemiş 460 gün boyunca çocuk geldiğinde yüzüne bakmıyor görmeye gelmiyor 1.5 senesini boşuna harcamış yazık ya :5:

iyiyim cnm sağol sen nasılsın nasıl geciyor günlerin ?
canım idare eder ustaya gönderdim 3 gün önce benimkini yollarını gözlüyorum iste usul usul:44: sen naptın acemisi uzundu dimi seninkinin?
Bi arasında.Bölüğünü bile bilmiyorum daha.Bilsem arayıp çağırttırcam :/
Hala aramadımı canım? kac gündür görüsmüyosunuz?

Satılsa bile heryerde yok.Şimdi yeni gitti oraya gitmesine izin vermeyedebilirler.Kaldım öyle.Bir umut arar diye beklicem günlerce ...
Kantinlerde falan satılıyor canım yaa bos vakti oluyor yanii gidip alabilir ama kulubelerde sıra varsa bilemem sıkma canını benimde 3 4 gün görüsmediğim oldu:53: illaki arayacak merak etme karamsarlıga kapılma hemen

Kıbrıs'ta sistem biraz farklıya ondan merak ediyorum :( zaten 3 dk konusabılıyoruz kapanıyo telefon :/

Kantinlerde falan satılıyor canım yaa bos vakti oluyor yanii gidip alabilir ama kulubelerde sıra varsa bilemem sıkma canını benimde 3 4 gün görüsmediğim oldu:53: illaki arayacak merak etme karamsarlıga kapılma hemen

Back