- Konu Sahibi yener_tugba
- #1.561
aaa bnmkide gecemedi o zaman yaa aramadı cunku..denetlemede ne oluyo cnm niye ceza weriyorlar yani..
yatak ve dolap düzenine bakıyorlarmış canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa bnmkide gecemedi o zaman yaa aramadı cunku..denetlemede ne oluyo cnm niye ceza weriyorlar yani..
yatak ve dolap düzenine bakıyorlarmış canım
hmm anladm cnm ..bnmki geçmiş demekki çıkmış çünkü carsıya ama bni teslim olcagında aradı moralim bozuldu..
Askerin 92/4 mü canım safak kac?Benimde erkek arkadaşım askerde çok özledim onu,ne kadar zormuş :/
İyi hadi gecmis olsun canım, senin safagın göz acıp kapayıncaya kadar biter takma kafana..Benim askerim çavuş egitim komutanı olmuş bugün görevimizde belli oldu kızlar hadi bakalım geriye bu şafağı yiyip bitirmek kaldı huhUzun dönem acemileri egitime alıcakmış
Askerin 92/4 mü canım safak kac?
Bizimde cokk merak etme 409 suan safak insallah hayırlısıyla biter..evet canım 92/4
kıbrıs türk barış kuvvetlerinde.Şafak daha çok :/
niye öyle birşey yaptı acaba
sordun mu kendisine ..?
Bizimde cokk merak etme 409 suan safak insallah hayırlısıyla biter..
Ustaya gecis yapmadı dimi?
Bizimde3.gün bugün ustaya gecis yaptık sonunda üzülme canım askerinin yeri rahatmıymıs?hayır yaptı.3 gün oldu kıbrıs'a gideli.Tam bir gurbetlik çok zor :/
Bizimde3.gün bugün ustaya gecis yaptık sonunda üzülme canım askerinin yeri rahatmıymıs?
İçeri telefon sokma durumu yokmu suan carsıları ne zaman olacakKıbrıs Türkiye'den biraz farklı bi çok açıdan.Telefonlar 3 dk dan sonra otomatik küt diye kapanıyor.Adam gbi konusamadık.Napıyo ne ediyo hiç bir bilgim yok snirlerim bozuldu.
İçeri telefon sokma durumu yokmu suan carsıları ne zaman olacak
Canım benim ypratma kendini kulubelerde sıra oluyordurherkes oraya akın etmistir, o seni daha cok düsünüyodur emin ol arar günde 1 kezde olsa arar biz acemide neler cekiyodukk telefon pat kapanıyodu yüzüme arızalıydı hepŞubatta başlıcakmış çarşıları galiba.Bilmiyorum telefon yasak zaten.hiç bulaşmaz öyle şeylere.sonra yakalanırsa askerliği uzuyor değmez.Telefona bakmaktan bi hal oldum.Sınavlarıma çalışamıyorum :/
Canım benim ypratma kendini kulubelerde sıra oluyordurherkes oraya akın etmistir, o seni daha cok düsünüyodur emin ol arar günde 1 kezde olsa arar biz acemide neler cekiyodukk telefon pat kapanıyodu yüzüme arızalıydı hep![]()
Ordaki ustalarla anlasırsa onların telefonundan ulasabilir sana söyle aradıgında sende cok sorun yasamazsın arada bi msj atabilirseoff off.2 gün hiç aramadı.Uçak indimi kaldımı meraktan öldüm.Dün aradı onda da tam konusamadık.Böyle iş mi olur ya :/ hangi bi derdi düşüncem şaşırdım.Aklım hep onda..
Ordaki ustalarla anlasırsa onların telefonundan ulasabilir sana söyle aradıgında sende cok sorun yasamazsın arada bi msj atabilirse
İyi hadi gecmis olsun canım, senin safagın göz acıp kapayıncaya kadar biter takma kafana..
İpekk nasılsın?