- Konu Sahibi yener_tugba
-
ohhhhh gelin gelin kuzucuklar siz geldikçe biz rahatlıyoruz bir parcacık yaa
bitse de gitsek
Vedalaşmak istemiyorum ben güle güle sevgilim diyebilcek kadar güçlümüyüm bilmiyorum ..
Belli değil canım ya sınavımız var haftaya onun yeri belli olucaksenin belli mi canım acemi yeri
Biz kısa dönem istemiyoruz uzun dönem istiyoruz çünkü geldiginde eşyalarımızı alabilir ve evlenebiliriz , öbür türlü bizim çok beklememiz gerekiyor 5 senedir zaten bekliyoruz ayrı şehirlerde artık evimize gitmek istiyoruzcanım inşallah kısa dönem olur ve inşallah yakın bir yerler olur hayırlısıyla
Biz kısa dönem istemiyoruz uzun dönem istiyoruz çünkü geldiginde eşyalarımızı alabilir ve evlenebiliriz , öbür türlü bizim çok beklememiz gerekiyor 5 senedir zaten bekliyoruz ayrı şehirlerde artık evimize gitmek istiyoruz
Umarım canımm :)anladım canım o zaman umarım herşey gönlünüze göre olur
Açıklanmayanlarda var amaaaaa
Bu tertip belli ki açıklanan yerlerinin şokundalar daha, neden bu kadar ilgisizler acaba
Vedalaşmak istemiyorum ben güle güle sevgilim diyebilcek kadar güçlümüyüm bilmiyorum ..
Manisa Kırkağaç Jandarma Komando
Merhaba kızlar.Benimde sevdiceğim 19 Kasım'da teslim olacak.Fakat ayın 18'inde yolcu edeceğiz. Zaman kısaldıkça onunla son zamanlarımızı dolu dolu geçirmek istiyorum ama vizeler engel oluyor.Sevgilim vizelerime önem vermem gerektiğini söylüyor.Ama yapamıyorum tam çalışmaya başlayacağım ona ne olacak .460 gün geçer mi diyorum.Onu bekleyeceğim tamam ama ya dönemezse? Ben bunu kaldırabilecek güçtemiyim bilmiyorum.Bu arada acemi birliği İzmir Yenifoça 7. Jandarma Komando Komutanlığına geldi.Usta birliği kesin doğu olacak denildi.Ne yapsam bilmiyorum.Onun yanındayken gülmeye çalışıyorum ama şu anda bu satırları yazarken ağlıyorum.Onsuz 460 gün geçer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?