92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

istemezmi yaa herseyimi vermeye hazırım suan 1 dakika konusabilmemiz icin :)

Ah bu duyguyu çok iyi biliyorum.Canım askerler alt devreleri usta birliğine gidince rahat etmeye başlıyorlar.Mesela biz 92/3 siz geldiniz alt devrmiz olarak siz usta birliğine geçince biz rahat edicez.Sizdee 93/1 ler geldikten ve usta birliğne geçtikten sonra rahat ediceksiniz.

meraba topiğe bende yeni katıldım bugun yarimi gönderdim askere biraz buruk bıraz hüzünlü atlatmaya çalışıyorum şimdiden herke allah kavuştursun diyorum:1::1::72::72::72:

istemezmi yaa herseyimi vermeye hazırım suan 1 dakika konusabilmemiz icin :)

ya bende çok sevindim ya benm gibiler varmış bir arkadaşın yardımıyla buldum bu topiği valla cahilim 92/4 oldugunu bile bilmiyordum öğrencem yavaş yavaş benimki hatay serinyolda şafak karanlık (bir bunu öğrendim ):1::1::1:

Bakalım bu akşam arayacaklar mı bence arayacaklarrrr hadi bakalımm:)))

aaa benim sevgilim de hatayda ama iskenderumm,hoşgeldn canım aramıza:)

ya bende çok sevindim ya benm gibiler varmış bir arkadaşın yardımıyla buldum bu topiği valla cahilim 92/4 oldugunu bile bilmiyordum öğrencem yavaş yavaş benimki hatay serinyolda şafak karanlık (bir bunu öğrendim ):1::1::1:

bende hicbirsey bilmiyorum canım gülşen falan cok yardımcı oluyor sagolsun 3 4 yoldaş edindim kendime buranın ortamı cok güzel sürekli takip et için rahatlar.. 92/3 e de ugra oranın ortam canlı kızlar rahatlatıyo usta oldukları için tecrubeliler bide :))

Ah bu duyguyu çok iyi biliyorum.Canım askerler alt devreleri usta birliğine gidince rahat etmeye başlıyorlar.Mesela biz 92/3 siz geldiniz alt devrmiz olarak siz usta birliğine geçince biz rahat edicez.Sizdee 93/1 ler geldikten ve usta birliğne geçtikten sonra rahat ediceksiniz.

Gitsinler de rahat edelim bi an önceeee:)

inşallah canım aksam cıkıp arayabilirmi acaba saat gec oldu ama bir uumt işte:/

bende hicbirsey bilmiyorum canım gülşen falan cok yardımcı oluyor sagolsun 3 4 yoldaş edindim kendime buranın ortamı cok güzel sürekli takip et için rahatlar.. 92/3 e de ugra oranın ortam canlı kızlar rahatlatıyo usta oldukları için tecrubeliler bide :))

ay evet ya çok sıcak bi ortam öyle yalnızdım ki askerimle konuşunca bir kötü oldum yalnız kaldım böyle garipti ama burası çok iyi iyiki bulmuşum:46::46::46:

slowly26 aramıza tekrardan hosgeldin canımm
kızlar ben cıkıyorum kendinize cook iyi bakın gece oturabilirim belki acık olursanız grsrz :)

Bakalım bu akşam arayacaklar mı bence arayacaklarrrr hadi bakalımm:)))

aaa benim sevgilim de hatayda ama iskenderumm,hoşgeldn canım aramıza:)

Benim sevdiğim aradı canım :)) Darısı sizin başınıza :)

inşallah canım aksam cıkıp arayabilirmi acaba saat gec oldu ama bir uumt işte:/

bir arkadaşımın sözlüsüde iskederunda onunla avunuyorum bende :1::1::1:

Benim sevdiğim aradı canım :)) Darısı sizin başınıza :)

Arar ceren ara son içtimadan önce arar inşallah:)

Ahh iskenderun ah yaktı bizi:D

Benim yarim de öğlen aramıştı,gözüm kulağm hepsi telefonda hadii ara hadııı:)))

Arar ceren ara son içtimadan önce arar inşallah:)

Ahh iskenderun ah yaktı bizi:D

Benim yarim de öğlen aramıştı,gözüm kulağm hepsi telefonda hadii ara hadııı:)))

Çok tatlı konuştun canım :)) Bende yine bir umut telefon bekliyorum :)) Ha çaldı ha çalacak diyorum da :1:

Back