- 10 Kasım 2012
- 416
- 69
- 123
- Konu Sahibi yener_tugba
-
bugün askerim aramadıben de kendimi dışarıda gezmeye vurdum,ağladım 2 saat yağmurun altında gezdim,şimdi kendime geldim evdeyim çok zooor çokkk... umarım su gibi geçer ve arkadaşın dediği gibi şafak adana deriz inşallah hepimiz..
Dün gece 11.20 de sevdiğimi uğurladım manisa'dan ısparta'ya..
aranızda sevgilisi nişanlısı eşi orlarda olan var mıı?
bugünn beni aramadı ama az önce kardeşi kadar yakın olan bi arkadaşıyla konuştumm,onu aramış çok kötüyüm çok zor sakın gelmeyin ankaraya bile uğramayın mümkünse,kendimi yakasım geliyo demiş sesi hiç çıkmıyomuşşdemek ki beni üzmemek için belli etmemek için bugün aramadı of kıyamam ki ben ona
inşallah... sizinkilerden haber var mı?
Canım biz 92/3 devresiyiz sizin bir üst devreniz evet konuşuyoruz
Benim yarimde senin askerinin olduğu yerde askerliğe başladı bende başlarda 1 dakka konuşabiliyordum.3 gün konuşamadığımda oldu.
Aleyküm selam.Maalesef bugün konuşamadık daha canım sanırım zaman bulamıyorlar aramaya .Dün akşam konuştuğumuzda iyi olduğunu ve yazıcı olacağını haber verdi öyle..
Dün gece 11.20 de sevdiğimi uğurladım manisa'dan ısparta'ya..
aranızda sevgilisi nişanlısı eşi orlarda olan var mıı?
Benim yarimde senin askerinin olduğu yerde askerliğe başladı bende başlarda 1 dakka konuşabiliyordum.3 gün konuşamadığımda oldu.[/
Ahh gülşen ne günlerdi demi:) geçiyo yavastan ,bizde alışıyoruz sanırım iyice
şimdi nerde peki?
Benim yarimde senin askerinin olduğu yerde askerliğe başladı bende başlarda 1 dakka konuşabiliyordum.3 gün konuşamadığımda oldu.[/
Ahh gülşen ne günlerdi demi:) geçiyo yavastan ,bizde alışıyoruz sanırım iyice
Canım ben alışmıştımda bu hastahane olayı devrelerimi yaktı canım sıkılıyor
Canım ben alışmıştımda bu hastahane olayı devrelerimi yaktı canım sıkılıyor
Hastanede mi şimdi?
izmir foça da canım..Öyle oluyor valla :) Senin sevdiğin nerede asker canım ?
merhaba canım Allah kavuştursunn inşallah sağ salim..
izmir foça da canım..
Canım üzülme,ilk günler benim sevgilim de arayamıyordu çünkü çok sıra oluyo.Bide içtima olayına mesela biri geç gelince vs komutan ceza verebiliyo direkt koğuşlara gönderiyo gibi gbi bisürü sey,zamanı olsa arardı mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?