92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Aynen canım ben de hâlâ telefon bekliyorum..Babamın dediğine göre yemin töreninden önce hafta sonları aramalarına izin vermeyebilirlermiş. Alıştım her gün konuşmaya naparım bilmiyorum ..

Dün gece 11.20 de sevdiğimi uğurladım manisa'dan ısparta'ya..
aranızda sevgilisi nişanlısı eşi orlarda olan var mıı?

bugünn beni aramadı ama az önce kardeşi kadar yakın olan bi arkadaşıyla konuştumm,onu aramış çok kötüyüm çok zor sakın gelmeyin ankaraya bile uğramayın mümkünse,kendimi yakasım geliyo demiş sesi hiç çıkmıyomuşş demek ki beni üzmemek için belli etmemek için bugün aramadı of kıyamam ki ben ona

Canım zamanla alışacak inan:26:

Aleyküm selam.Maalesef bugün konuşamadık daha canım sanırım zaman bulamıyorlar aramaya .Dün akşam konuştuğumuzda iyi olduğunu ve yazıcı olacağını haber verdi öyle..

Canım üzülme,ilk günler benim sevgilim de arayamıyordu çünkü çok sıra oluyo.Bide içtima olayına mesela biri geç gelince vs komutan ceza verebiliyo direkt koğuşlara gönderiyo gibi gbi bisürü sey,zamanı olsa arardı mutlaka

Dün gece 11.20 de sevdiğimi uğurladım manisa'dan ısparta'ya..
aranızda sevgilisi nişanlısı eşi orlarda olan var mıı?

Canım benim babam ısparta da görec yapmıştı oraları az çok bilirm,bide sevgilm cok yakın bi arkadası ıspartaya dusmustu acemi birliğinde.Eğitimleri zor oluyormuş diye duymuştum ben

Bende öyle düşünüyordum canım .Geç gelenler olduğu için içtimalar uzun sürüyormuş ondan arayamamış gece arayabildi. Bu aralar yoğun eğitim alacakları için arayamayabilirim dedi.Yani artık napıyoruz üzülmüyoruz Ayrıca dualarımızla yanında oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…