- Konu Sahibi yener_tugba
-
Ben daha şafak kağıdı alamadım ama 460 tane çentik attım kağıda her gün çiziyorum,arada bilerek 2 3 gün üstüste hiç ellemiyorum sonra 3 4 tane birden çiziyorum o anki duygu o ankı mutluluk çoğoşş gercektenD:
Mervecim araştırmaktdan sevgilimin arkadaşları benle dalga geçiyor mehmetcik hattı gibisin diye
Ablasıda artık korkuyorum pskolejin bozulacak diye valla nereden öğreniyorsun diyor.
Ama fazla araştırmak bazende iyi değil
Acemide bu yüzden çok agalma krizine girdim oldu.Kötü şeyleri okuyunca.Allahtan benim sevgilim kötüyüm hiç demez yansıtmamaya çalışır.Ama ben sesinden bile anlıyorum ayrı.
Cerencim bak unutmamak için şafaksöyle.com'a 20 kasım 2012 gir silüs tarihini sonra iznede 30 gün gir orada hep kalıyor o tarih hergün veya istediğinde bakabilirsin
waayy bak bu güzelmiş bendemi yapsam :)
hahah mehmetçik hattı,çok iyiymiş
evet canım ya çok arastırmak kotu olablıyor bazen dediğn gibi,ben işte bi gittiği yerin fotolarna baktım o kadarbide anlattıkları kadarıyla biliyorum.Benim sevdiceğime fosil demişler,28 gün yaptı ya bu acemi birliğini,en son ben çıkcam bu birlikten fosilim ben diyoo garibann
Mervecim araştırmaktdan sevgilimin arkadaşları benle dalga geçiyor mehmetcik hattı gibisin diye
Ablasıda artık korkuyorum pskolejin bozulacak diye valla nereden öğreniyorsun diyor.
Ama fazla araştırmak bazende iyi değil
Acemide bu yüzden çok agalma krizine girdim oldu.Kötü şeyleri okuyunca.Allahtan benim sevgilim kötüyüm hiç demez yansıtmamaya çalışır.Ama ben sesinden bile anlıyorum ayrı.
Cerencim bak unutmamak için şafaksöyle.com'a 20 kasım 2012 gir silüs tarihini sonra iznede 30 gün gir orada hep kalıyor o tarih hergün veya istediğinde bakabilirsin
canım cok sagol artık hep bakarımm :*
Hey allahım
Bunlar sıkıntıdan birbirlerine sarıyorlar herhalde.
Moralini bozmasınlar
Bende abla oldum
Tim benimki yaşıda büyük ablaya selam söyle nişanlına selam söyle
Adlarınıda hep unutuyorum bende söylüyorlar diye söylüyorum
Birgün mesaj geldi bana abla istersen sevgilimin adını yazmış ara konuşabilirsin telimden
Neye uğradımı şaşırdım
ABLA:):) vay vay askerden msj geliyor bak bak bak:) gülşencm bu arada abla deynce aklıma geldi yaş kaçtı senin
cok sükür Yarabbim verdiklerinede vermediklerinede :)
yemin töreninde yanındaym aşkımın cok az kaldı:)
selam kızlar iyi haftasonları diliyorum hepimizeöncelikle geçen mesajıma cevaplarınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınızz...
şafaksöyle.com sitesinden de baktım 455 gün yazıyor gerçekten havalara uçtum22sinde teslim oldu,şimdi şafak 455 mi 453 mü acaba ? bir anda günler ne güzel attı ya çok sevindim şu an
selam kızlar iyi haftasonları diliyorum hepimizeöncelikle geçen mesajıma cevaplarınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınızz...
şafaksöyle.com sitesinden de baktım 455 gün yazıyor gerçekten havalara uçtum22sinde teslim oldu,şimdi şafak 455 mi 453 mü acaba ? bir anda günler ne güzel attı ya çok sevindim şu an
Selam kızlarr nasılsınz bakalım ?askerlernz nasılmış görüşebiliyo musunz?
Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım :) şafak 455
Hoş geldin canım.Allah şafak Adana demeyi nasip eder inşallah
Ayy inşallah :) okurken bile heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?