92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Mervecim araştırmaktdan sevgilimin arkadaşları benle dalga geçiyor mehmetcik hattı gibisin diye:9:
Ablasıda artık korkuyorum pskolejin bozulacak diye valla nereden öğreniyorsun diyor.
Ama fazla araştırmak bazende iyi değil:50:
Acemide bu yüzden çok agalma krizine girdim oldu.Kötü şeyleri okuyunca.Allahtan benim sevgilim kötüyüm hiç demez yansıtmamaya çalışır.Ama ben sesinden bile anlıyorum ayrı.

Cerencim bak unutmamak için şafaksöyle.com'a 20 kasım 2012 gir silüs tarihini sonra iznede 30 gün gir orada hep kalıyor o tarih hergün veya istediğinde bakabilirsin:34:

hahah mehmetçik hattı,çok iyiymiş:D:D
evet canım ya çok arastırmak kotu olablıyor bazen dediğn gibi,ben işte bi gittiği yerin fotolarna baktım o kadar:D bide anlattıkları kadarıyla biliyorum.Benim sevdiceğime fosil demişler,28 gün yaptı ya bu acemi birliğini,en son ben çıkcam bu birlikten fosilim ben diyoo garibann:D:D

hahah mehmetçik hattı,çok iyiymiş:D:D
evet canım ya çok arastırmak kotu olablıyor bazen dediğn gibi,ben işte bi gittiği yerin fotolarna baktım o kadar:D bide anlattıkları kadarıyla biliyorum.Benim sevdiceğime fosil demişler,28 gün yaptı ya bu acemi birliğini,en son ben çıkcam bu birlikten fosilim ben diyoo garibann:D:D

Hey allahım
Bunlar sıkıntıdan birbirlerine sarıyorlar herhalde.
Moralini bozmasınlar:20:
Bende abla oldum:9:
Tim benimki yaşıda büyük ablaya selam söyle nişanlına selam söyle:9:
Adlarınıda hep unutuyorum bende söylüyorlar diye söylüyorum:9:
Birgün mesaj geldi bana abla istersen sevgilimin adını yazmış ara konuşabilirsin telimden:9::9::9:
Neye uğradımı şaşırdım:9:

Mervecim araştırmaktdan sevgilimin arkadaşları benle dalga geçiyor mehmetcik hattı gibisin diye:9:
Ablasıda artık korkuyorum pskolejin bozulacak diye valla nereden öğreniyorsun diyor.
Ama fazla araştırmak bazende iyi değil:50:
Acemide bu yüzden çok agalma krizine girdim oldu.Kötü şeyleri okuyunca.Allahtan benim sevgilim kötüyüm hiç demez yansıtmamaya çalışır.Ama ben sesinden bile anlıyorum ayrı.

Cerencim bak unutmamak için şafaksöyle.com'a 20 kasım 2012 gir silüs tarihini sonra iznede 30 gün gir orada hep kalıyor o tarih hergün veya istediğinde bakabilirsin:34:

canım cok sagol artık hep bakarımm :*

Hey allahım
Bunlar sıkıntıdan birbirlerine sarıyorlar herhalde.
Moralini bozmasınlar:20:
Bende abla oldum:9:
Tim benimki yaşıda büyük ablaya selam söyle nişanlına selam söyle:9:
Adlarınıda hep unutuyorum bende söylüyorlar diye söylüyorum:9:
Birgün mesaj geldi bana abla istersen sevgilimin adını yazmış ara konuşabilirsin telimden:9::9::9:
Neye uğradımı şaşırdım:9:

ABLA:):) vay vay askerden msj geliyor bak bak bak:) gülşencm bu arada abla deynce aklıma geldi yaş kaçtı senin

ABLA:):) vay vay askerden msj geliyor bak bak bak:) gülşencm bu arada abla deynce aklıma geldi yaş kaçtı senin

Aynen benim sevgilim çok kıskançtır.
Hemen dedim sabah mesaj attı:9:Ne attı dedi benim telefonum işte nişanlının:52:Sırf bu zaman değil her zaman konuşabilirsin abla yazdı dedim:9:
Yaşım:23 canım

Eki Görüntüle 559982
$safak_kagidi_kac_hesaplama.jpg
Kızlar ben excelde siliyorum günleri.Birde çıkartırdım orada karalıyorum:9:
Sizinde belki işinize yarar diye yükledim

selam kızlar iyi haftasonları diliyorum hepimize :16: öncelikle geçen mesajıma cevaplarınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınızz...
şafaksöyle.com sitesinden de baktım 455 gün yazıyor gerçekten havalara uçtum :1: 22sinde teslim oldu,şimdi şafak 455 mi 453 mü acaba ? bir anda günler ne güzel attı ya çok sevindim şu an :21::21:

selam kızlar iyi haftasonları diliyorum hepimize :16: öncelikle geçen mesajıma cevaplarınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınızz...
şafaksöyle.com sitesinden de baktım 455 gün yazıyor gerçekten havalara uçtum :1: 22sinde teslim oldu,şimdi şafak 455 mi 453 mü acaba ? bir anda günler ne güzel attı ya çok sevindim şu an :21::21:

Canım erkek arkadaşına silüs tarihini sor ama muhtemelen 20 sinde başlıyorudur.senin şafağında muhtemelen 453 dür:34:

Canım silüs tarihlerine göre değişiyor .Mesela benim erkek arkadaşımın silüs tarihinde 21 Kasım yazıyo biz 457 günden saymaya başladık :1:

Selam kızlarr nasılsınz bakalım ?askerlernz nasılmış görüşebiliyo musunz?

Aleyküm selam.Maalesef bugün konuşamadık daha canım sanırım zaman bulamıyorlar aramaya .Dün akşam konuştuğumuzda iyi olduğunu ve yazıcı olacağını haber verdi öyle..

bugün askerim aramadı :( ben de kendimi dışarıda gezmeye vurdum,ağladım 2 saat yağmurun altında gezdim,şimdi kendime geldim evdeyim çok zooor çokkk... umarım su gibi geçer ve arkadaşın dediği gibi şafak adana deriz inşallah hepimiz.. :14:

Back