92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

hoşgeldiniz kızlar sanırım askerlerinizi gönderdiniz hepiniz, allah hepimizin yardımcısı olsun burunları bile kanamadan sağ salim dönerler inş...
Bende 92/1 yareniyim.Artık bu zorlu süreci beraber geçiricez bi süre:13:
Simdiden allah kavustursun.. Hayirli teskereler olsun herkese insallah.:72::72:

Son düzenleme:
Jandarma komando canım

Benimde canım jandarma özel asayiş.
Benim sevgilim ankara etimesgutta başladı askerliğe daha sonra refüze oldu bilecike geçti orada izmir yeni focadan refüze olanlar vardı:8:
Yeni focanın eğitimi baya ağır öyle duydum nasıl seninki memnun mu

Benimde canım jandarma özel asayiş.
Benim sevgilim ankara etimesgutta başladı askerliğe daha sonra refüze oldu bilecike geçti orada izmir yeni focadan refüze olanlar vardı:8:
Yeni focanın eğitimi baya ağır öyle duydum nasıl seninki memnun mu

Eğitimlere tam olarak başlanmamış canım önümüzdeki pazartesi başlayacaklarmış.Şimdilik sadece dağa tırmanıyorlarmış.Sevgilim memnun halinden.Yemekhane görevlisi olmuştu da.Ama yazıcı olarak devam edecek işinden dolayı

Eğitimlere tam olarak başlanmamış canım önümüzdeki pazartesi başlayacaklarmış.Şimdilik sadece dağa tırmanıyorlarmış.Sevgilim memnun halinden.Yemekhane görevlisi olmuştu da.Ama yazıcı olarak devam edecek işinden dolayı

O zaman iyi canım yazıcı olursa rahat eder:34::32:

Hoşgeldin Canım
Benim yarimde orda askerliğe başlamıştı.Hatta bizim topikte hala bir arkadaşımızın kocası orada askerlik yapıyor.Orası 2.nci büyük birlik çok kalabalıktır.En fazla 10 dakika falan konuşabilirsin canım.Belki yemin töreninden sonra daha çok konuşabilirsin.Buse benden iyi bilir.Ayrıca hiçbir şafak 460 dan başlamaz canım senin şuan şafağın daha az:32::32:

biz safaklarımızı nasıl hesaplıycaz canım yaa :/ 2 gün düştü suan bizimkinden 458 olmuyormu

Bende öyle düşünmüştüm canım :12:

biz safaklarımızı nasıl hesaplıycaz canım yaa :/ 2 gün düştü suan bizimkinden 458 olmuyormu

Ben bu askerlik konusunda askere gitmeden sevgilim hatim ettim:9:
Çünkü gitmesi yılan hikayesine döndü:9:
Doğru düşünmüş canım her zaman arka görevde yer almak en iyisi:34:
Cerencim şafak söyle.coma gir oradan silüs tarihini gir sizin dönem 457 den başlıyor senin şafağın 458 olamaz:32:

Cerencim şafak söyle.coma gir oradan silüs tarihini gir sizin dönem 457 den başlıyor senin şafağın 458 olamaz:32:

anlamıyorum ki sekerim silüs falan cok yabancı geliyor bana :D o zaman 455 kalıyo oylemi wuuuuuu :D

Öyle tabi canım :34:

ohh birden 2gün düştü şafaklar bende 456dan basladgmı ogrenince çok sevinmiştim hee Gülşen valla sen de olmasan cahil cüheyla gibi kalcaz:D

aynen bende anlamıyorumm ki safak hesaplamadan :D artık tek tek gün sayıcam ama unutmam safagımı :)))

Ben daha şafak kağıdı alamadım ama 460 tane çentik attım kağıda her gün çiziyorum,arada bilerek 2 3 gün üstüste hiç ellemiyorum sonra 3 4 tane birden çiziyorum o anki duygu o ankı mutluluk çoğoşş gercekten:D:DD:

ohh birden 2gün düştü şafaklar bende 456dan basladgmı ogrenince çok sevinmiştim hee Gülşen valla sen de olmasan cahil cüheyla gibi kalcaz:D

ohh Allahtan daha baska ne isterimkii bedavadan 4 gün gitti bile:)

Mervecim araştırmaktdan sevgilimin arkadaşları benle dalga geçiyor mehmetcik hattı gibisin diye:9:
Ablasıda artık korkuyorum pskolejin bozulacak diye valla nereden öğreniyorsun diyor.
Ama fazla araştırmak bazende iyi değil:50:
Acemide bu yüzden çok agalma krizine girdim oldu.Kötü şeyleri okuyunca.Allahtan benim sevgilim kötüyüm hiç demez yansıtmamaya çalışır.Ama ben sesinden bile anlıyorum ayrı.

Cerencim bak unutmamak için şafaksöyle.com'a 20 kasım 2012 gir silüs tarihini sonra iznede 30 gün gir orada hep kalıyor o tarih hergün veya istediğinde bakabilirsin:34:

Back